Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2015 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar

k tem natocenym tahum - nekdy by jsi mel natocit nejakou pracovní sérii, na rozcvicku není nikdo zvedavej

Parádní tahy, docela me s tím sereš
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2015 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neboj , brzo uvidite urvanej biceps nebo vyhrezlou plotynku online :D
Zlata

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2015 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

jen blbni

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2015 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Draper napsal:

jen blbni

Tak oni porad chcou, at si nalozim, ja ne

alespon ze Petrik ma rozum a odrazuje me od toho
Zlata

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2015 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Zlata napsal:
Draper napsal:

jen blbni

Tak oni porad chcou, at si nalozim, ja ne

at tě nejdřív borci doženou a pak něco takového zkoušejí, vim, že to pujde těžko a uplně to chápu, ale prosim...opatrně.

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2015 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlatusko dekuju. Jedina ty z celyho tohohle fora mas povoleno mne tu kazat :D Neboj budu opatrnej.

10/3 RAMENA, BRICHO

tlaky na MP pred hlavu (plny rozsah pohybu)
110kg x 4 (skoro)
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
100kg x 5
80kg x 12 + 21 (REST PAUSE, cca 15 sec pauzy mezi jednol. op, celkem 6 minut 55 sekund)
60kg x 10 (TUT 95s)
60kg x 25 (dynamicky)
-ty tezke serie pekne na ho*no. 110kg jsem predminule dal ve 3. serii skoro 5x, dnes jsem nedotlacil ani 4. opakovani a totalne me to rozhodilo. Sundal jsem 10kg, ale 5ky tezky jak tank. Po 3. serii jsem zjistil, ze mam mensi sklon lavicky nez obvykle mivam, coz by mne teoreticky melo trochu pridat, ale mne to spise ubere, takze nasranej jsem byl jeste jednou tolik :D Lavicku jsem si spravil, trosicku to zlehklo, ale i tak nadoraz a fakt jsem rad, ze jsme ty 5ky dal. Pak jsem se rozhodl, ze si spravim naladu poradnym pumpingme, takze jsem dal 3 special serie. Prvni REST PAUSE, 12op s 80kg + 21 pomalych se stopkou na klicni kosti a s 15 sec pauzama mezi kazdym opakovanim. Nezda se to, ale je to docela masakr. 2 . serie byla co nejdelsi cas pod napetim, dnes rekord 95 sekund, tzn 9,5 sekundy na 1 opakovani. A posledni serie s tou samou vahou ale maximalne dynamicky. Docela me tech 25 opakovani prekvapilo. Ten cas pod napetim dela vazne hodne. Zajimalo by me, kolik bych jich dal v prvni serie.Priste dam asi vsechno TUT s nejakyma 70kg , to by mohl byt slusne masakr

superserie: upazovani s JR v sede (kazda ruka zvlast) + upazovani JR ve stoje (obouruc)
15kg x 15 (2x) + 10kg x 15
17,5kg x 12 (2x) + 10kg x 15
17,5kg x 12 (2x) + 10kg x 16
17,5kg x 12 (2x) + 10kg x 15
17,5kg x 14 (2x) + 10kg x 16
-at je zmena, tak jsem to dneska dal takto, energie byla, jen sila ne, takze nebyl duvod nedat si superserie

upazovani v predklonu (v sede)
10kg x 20
12,5kg x 20
15kg x 17 (jednoruc, druha 15ka nenalezena )
17,5kg x 12
17,5kg x 12
17,5kg x 12 + 10kg x 15 + 5kg x 22
12,5kg x 21
-docela gut, jen mi porad nekdo bral cinky (teda spis ja je bral jim, ale to je jedno :D )

tlaky na MP za hlavu (plny rozsah pohybu)
70kg x 12
70kg x 10
70kg x 9
70kg x 9
70kg x 9
60kg x 15

pritahy VC k brade (nasiroko)
30kg x 15
40kg x 12
40kg x 13
40kg x 12
45kg x 10 + 30kg x 18
-tenhle cvik me zacina bavit, nikdy jsem ho neumel, ted to ale sedi pekne, mozna i proto, ze drive jsem cinku drzel na uzko, ted na siroko a vic tak zabiraji stredy ramen

superserie: facepulls (kladka nasiroko) + predpazovani s kotoucem
40kg x 25 + 20kg x 25
50kg x 20 + 20kg x 25
50kg x 20 + 20kg x 25
55kg x 20 + 20kg x 25
(60kg x 18 + 40kg x 25 + 30kg x 25) + 20kg x 35
-vim, ze uz toho bylo dost a tohle uz bylo totalni domasakrovani uz zmasakrovanych ramen, bralo to ale pekne a i udychat to slo, i kdyz jsem mel fakt dost.

pritahy kolen v sede v zaklonu
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20

predklony na stroji
60kg x 20
60kg x 20
60kg x 20
60kg x 20
60kg x 20
-a radeji konec, protoze jsem pekne smrdel

TIME: 2h 10 minut

VAHA: 120kg

-nesloto... ale alespon pumpovalo. No coz, zivot jde dal

edit: kdyz se na to divam zpetne, tak to zase tak bad nebylo.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2015 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:

at tě nejdřív borci doženou a pak něco takového zkoušejí, vim, že to pujde těžko a uplně to chápu, ale prosim...opatrně.

Radsi prvni v pekle, nez druhej v nebi!
Ale souhlas, at hecu ti, co se ti muzou rovnat!
Lev neposloucha piskani komaru!
madball

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2015 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:

Dohnat Kubu zas takovej problém nebude. I to předběhnutí by mělo být v pohodě.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2015 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Zlata napsal:

Dohnat Kubu zas takovej problém nebude. I to předběhnutí by mělo být v pohodě.

No jasne :D
Jen pockej, jak si to budu ficet po Brne, az mne konecne schvalijou ten invalidni vozejk
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11/3 ZADA

pritahy VC podhmatem (volna vaha)
80kg x 12
90kg x 12
100kg x 10
110kg x 10
120kg x 7
120kg x 7
120kg x 7
120kg x 7

mrtvy tah
170kg x 8
170kg x 8
170kg x 8
170kg x 8
170kg x 8
Tohle bylo to nejvetsi zverstvo, co jsem si vubec mohl udelat. Vedel jsem, ze dead lift nad 5 reps nemam jezdit a uz vubec ne po tezkych pritazich, moc dobre jsem to vedel, presto jsem si rikal, ze v ramci zmeny jednou za cas a jelikoz ted bylo asi 5 tezkych treninku, proc ne. Prvni serie ovsem silene lehka, div jsem s tou cinkou neskakal metr nad podlahu, rezerva nekolik opakovani a to me hodne navnadilo, ale to bylo asi tak jedine lehke. Druha serie ta uz znacne ztezkla a bylo to tak akorat pro 8 op, ovsem na udychani docela peklo, od treti serie jak kdy mne tam nekdo nalozil 100kg navicc a uz to byl boj cinka vs gravitace vs nezkolabovat u toho. Strasne zacaly tuhnout vzprimovace , po skoncen serie jsem se ani nebyl pomalu schopnej premistit na lavicku, 4. serie ta uz byla strasne vydrena, vzprimovace jak kdyby mne je nekdo zmrazil, pred 5. serii jsem dal hodne dlouhou pauzu, totalne me ty 4 predchozi zlikvidovaly, byl jsem jak pod nejakym fetem, vubec jsem nevnimal okoli, pak jsme se zvedl a sel do toho jan abych to mel za sebou. Jelikoz ta pauza byla fakt dlouha, tak to bylo pocitove asi tak stejne tezke jako ta 4. ale opravdu vetsi hnus jsem pri treninku uz dlouho nezazil. Rad se nicim, ale tohle uz absolvovat nehodlam, protoze me to totalne zlikvidovalo jak CNS, tak vzprimovace a to az do konce treninku a celou dobu jsem vzpominal, jak krasne mi bylo , kdyz jsme minule jel 5ky se 220kg :D . JInak vsechno to bylo s pokladanim cinky bez odrazeni, docela se toho odrazeni bojim, nejsem na to zvyklej a prijde mi to nebezpecnejsi pro spodni zada

stahovani kladky na hrudnik (stredne siroky paralelni uchop)
60kg x 15
70kg x 15
80kg x 10
85kg x 10
90kg x 8
80kg x 12
70kg x 16

pritahy JR v klece
40kg x 10 (2x)
40kg x 10 (2x)
40kg x 10 (2x)
40kg x 12 (2x)
40kg x 14 (2x)
-byl jsem rad ze ziju, takze lehci cinky a alespon trochu technicteji. Ze zacatku tuzsi, pak se to ale rozjelo pekne, chtel jsem toho dat vic, ale nakonec jsem si rekl, ze 5 serii staci, protoze mam pred sebou jeste 2-3 dalsi cviky

stahovani kladky s napnutyma rukama
40kg x 25
45kg x 20
50kg x 18
50kg x 16
55kg x 14
60kg x 10 + 40kg x 17 + 30kg x 20

pritahy kladky v leze (v-adapter)
80kg x 15
90kg x 15
100kg x 12
110kg x 8 + 80kg x 12 + 60kg x 20
90kg x 15

pritahy kladky v predklonu
40kg x 20
45kg x 18
50kg x 15
55kg x 15
55kg x 18
55kg x 20
-novy cvik, takova pumpovacka, zadny zazrak a asi zbytecnost uz, ale coz

TIME ???

VAHA: 120,4kg s mobilem v kapsi

-smisene pocity z dnesniho treninku...

-porad se mne hlavou honi myslenka, ze sundam nohu z plynu, uz nejakou dobu citim, ze si o to telo rika, sundam tak 10 kilo klidne i svalu, at si trochu ulevim, budu se venovat vic kardiu a do fitka si zajdu 2-3x tydne a bude uplne jedno, co budu cvicit, hlavne abych ty svaly udrzel trochu aktivni a nezkatabolizoval uple vsechno jako loni v lete
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12/3

KARDIO (rano nalacno)

rotoped: 90 minut (1183 kcal )
-brutalni jizda :D o 110kcal lepsi vykon nez minule, od 30. minuty jsem jel na zatez 10, coz uz je jen 1 stupen pod tim, co jsem jezdil pred rokem. Sice jsem v posledni tretine mel obrovske krize a chtel jsem ubrat nebo zastavit, ale nevzdal jsem se a naopak jsem udelal to, ze jsme na par sekund o 2 - 3 stupne zatez zvysil a pak hned vratil zpatky na 10ku, coz pak pocitove naopak zlehklo. Takovej trochu oblbovak pro telo a hlavu. Jsme ale naprosto KO, nohy byly napumpovany jak po 20 seriich drepu.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
-porad se mne hlavou honi myslenka, ze sundam nohu z plynu, uz nejakou dobu citim, ze si o to telo rika, sundam tak 10 kilo klidne i svalu, at si trochu ulevim, budu se venovat vic kardiu a do fitka si zajdu 2-3x tydne a bude uplne jedno, co budu cvicit, hlavne abych ty svaly udrzel trochu aktivni a nezkatabolizoval uple vsechno jako loni v lete

Drapere, je to přímo kacířská myšlenka, ale co zkusit na pár týdnů zredukovat objem tréninku na polovinu a když to půjde, přitlačit na vahách? Docela by mě zajímalo co by z toho vylezlo. :)

Derek Poundstone
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Draper napsal:

Drapere, je to přímo kacířská myšlenka, ale co zkusit na pár týdnů zredukovat objem tréninku na polovinu a když to půjde, přitlačit na vahách? Docela by mě zajímalo co by z toho vylezlo. :)

To by me z ty posilovny museli po hodine vykopnout a to doslova, protoze se obavam, ze tohle ja sam nezvladnu
CIZO

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslel jsem si to

Derek Poundstone
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co tak skusit treba 1+2 , posilka + 2dny pauza, a stale dokola. Ale ne, ze ten den budes v posilce 4h, aby sis to vynahradil )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: