Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 939, 940, 941 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Chadzi

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Ty vole, ale ten zmetek řidič ujel co?
Není divu kolik nehod vznikne, pouští sem kdejaké dementy ze zahraničí a i ti naši idioti se dostanou k řidičáku poměrně lehce. A zkuste si jako já jezdit na motorce, to je jiný kafe.

Neujel...tvrdil, že ji neviděl. Ale jsou svědci i nahrávka z kamery v autě, takže to má jasné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Raze_

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sám tím, že se nemůžu rozhodnout, jestli vzít novou práci :/
Gohan

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sepiš si pro a proti a uvidíš.
Raze_

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediný proti je pro mě jistota, kterou teď mám..
Pro novou práci jsou + : lepší plat; práce, která by mě bavila; nebyla by to fabrika; pracovní doba od 8 do 16
A jediné - pro mě je nejistota, když mám teď smlouvu na dobu určitou ... A furt se nějak nemůžu rozhodnout a než se rozhoupu, tak bude tutově pozdě

edit: a rozdíl 3500,- v čistym...

Naposledy upravil Raze_ dne st březen 11, 2015 10:59 am, celkově upraveno 1 krát
Petey

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ser na istotu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Raze_ napsal:
Jediný proti je pro mě jistota, kterou teď mám..
Pro novou práci jsou + : lepší plat; práce, která by mě bavila; nebyla by to fabrika; pracovní doba od 8 do 16
A jediné - pro mě je nejistota, když mám teď smlouvu na dobu určitou ... A furt se nějak nemůžu rozhodnout a než se rozhoupu, tak bude tutově pozdě

edit: a rozdíl 3500,- v čistym...

Pokud je to na dobu určitou, tak bych se moc nerozmýšlel a šel.
Raze_

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám ještě čas na rozmyšlenou do konce března... Zatím z toho mám akorát tak hlavu v pejru ...
A nejistotu si moc nemůžu dovolit, i když podpora by mi to první měsíc, dva pokryla než bych našel něco jiného...
Ale zase budovat v práci vše od znova
Asi o víkendu vyjedu někam do přírody, kde budu mít prázdnou hlavu a budu moct v klidu přemejšlet.
Raze_

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift: jsem okurka, smlouvu na dobu určitou mám teď, do konce března.. Ale byl za mnou mistr, že mám počítat se smlouvou na dobu neurčitou.. I když bych ještě mohl dostat půlroční, jak je u nás ve fabrice dobrým zvykem ...
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Hovada za volantem. Nejsem zlej člověk, ale těm arogantním zmetkům co denně potkávám na silnici přeju omotání okolo nejbližšího sloupu. Lepší když včas zabijou sebe, než aby vzali někoho s sebou.

Ja jsem momentalne stale neridic, takze az tak posoudit nemuzu, ale co me nekdy udivuje je neohleduplnost chodcu v centru vuci MHD.
Spazik

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Raze_ napsal:
Deadlift: jsem okurka, smlouvu na dobu určitou mám teď, do konce března.. Ale byl za mnou mistr, že mám počítat se smlouvou na dobu neurčitou.. I když bych ještě mohl dostat půlroční, jak je u nás ve fabrice dobrým zvykem ...

Nevim co děláš, ale práci ve fabrice snad seženeš kdykoli, ne? Dneska není žádná práce jistá, každá firma v tržním hospodářství když přijde o obchody, tak začne propouštět.
Jinak pokud by si chtěl zůstat, tak na ně můžeš trochu přitlačit s tím, že máš jinde lepší nabídku a vyjednat si trochu lepší podmínky. :-)
Mablung

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Raze_ napsal:
Mám ještě čas na rozmyšlenou do konce března... Zatím z toho mám akorát tak hlavu v pejru ...
A nejistotu si moc nemůžu dovolit, i když podpora by mi to první měsíc, dva pokryla než bych našel něco jiného...
Ale zase budovat v práci vše od znova
Asi o víkendu vyjedu někam do přírody, kde budu mít prázdnou hlavu a budu moct v klidu přemejšlet.

Práci měň. Doporučení pro lidi pracující hlavně hlavou je měnit práci zhruba každé dva roky a nikdy nezůstávat v jedné práci déle jak pět let. Člověk takhle získá znalosti z různých firem a může je zůročit. I pro člověka makajícího rukama je prospěšné občas práci změnit. Také vidíš různé technologie, postupy a můžeš své zkušenosti později platově zůročit. Když zůstaneš na jednom místě, zakrníš, staneš se dinosaurem a když tě vykopnou, budeš totálně nepřizpůsobivý.
cipinek

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.sport.cz/behani/odjinud/clanek/655125-ceska-je-po-hodine-behani-najedena-energii-ziskava-z-prirody-a-mineraly-z-komunikace-se-skalou.html#hp-sez
ať ji zavřou pod kamery do klece tak na 3 měsíce a dávají jí žrát tak jak sama říká, že žere, za týden je po ní...
Riku

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z toho článku vyplívá, že paní si obden dá kolo sýra se džbánem vína, denně olíže hrnec omáčky z vařečky když vaří a na chuť si dá několik sklenic medu s nůší koláčů Ale jinak vlastně vůbec nejí a nepije a mluví se skálou
kujin

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

top komentář : já získávám energii ze Svijanyskho knížete 13° světlýho - 10 si jich dám a sem nabitej jak Temelín ;o))
Gohan

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pránu..to se přeřekla, ona chtěla říct, že jí jenom K RÁNU, potom celý den nic.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 939, 940, 941 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: