|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chadzi

|
Zaslal: st březen 11, 2015 10:06 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Ty vole, ale ten zmetek řidič ujel co?
Není divu kolik nehod vznikne, pouští sem kdejaké dementy ze zahraničí a i ti naši idioti se dostanou k řidičáku poměrně lehce. A zkuste si jako já jezdit na motorce, to je jiný kafe. |
Neujel...tvrdil, že ji neviděl. Ale jsou svědci i nahrávka z kamery v autě, takže to má jasné.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Raze_
|
Zaslal: st březen 11, 2015 10:43 am Předmět: |
|
|
Já sám tím, že se nemůžu rozhodnout, jestli vzít novou práci :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 11, 2015 10:46 am Předmět: |
|
|
Sepiš si pro a proti a uvidíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Raze_
|
Zaslal: st březen 11, 2015 10:52 am Předmět: |
|
|
Jediný proti je pro mě jistota, kterou teď mám..
Pro novou práci jsou + : lepší plat; práce, která by mě bavila; nebyla by to fabrika; pracovní doba od 8 do 16
A jediné - pro mě je nejistota, když mám teď smlouvu na dobu určitou ... A furt se nějak nemůžu rozhodnout a než se rozhoupu, tak bude tutově pozdě
edit: a rozdíl 3500,- v čistym...
Naposledy upravil Raze_ dne st březen 11, 2015 10:59 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st březen 11, 2015 10:53 am Předmět: |
|
|
ser na istotu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 11, 2015 11:00 am Předmět: |
|
|
| Raze_ napsal: | Jediný proti je pro mě jistota, kterou teď mám..
Pro novou práci jsou + : lepší plat; práce, která by mě bavila; nebyla by to fabrika; pracovní doba od 8 do 16
A jediné - pro mě je nejistota, když mám teď smlouvu na dobu určitou ... A furt se nějak nemůžu rozhodnout a než se rozhoupu, tak bude tutově pozdě
edit: a rozdíl 3500,- v čistym... |
Pokud je to na dobu určitou, tak bych se moc nerozmýšlel a šel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Raze_
|
Zaslal: st březen 11, 2015 11:03 am Předmět: |
|
|
Mám ještě čas na rozmyšlenou do konce března... Zatím z toho mám akorát tak hlavu v pejru ...
A nejistotu si moc nemůžu dovolit, i když podpora by mi to první měsíc, dva pokryla než bych našel něco jiného...
Ale zase budovat v práci vše od znova
Asi o víkendu vyjedu někam do přírody, kde budu mít prázdnou hlavu a budu moct v klidu přemejšlet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Raze_
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 11, 2015 11:21 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Hovada za volantem. Nejsem zlej člověk, ale těm arogantním zmetkům co denně potkávám na silnici přeju omotání okolo nejbližšího sloupu. Lepší když včas zabijou sebe, než aby vzali někoho s sebou. |
Ja jsem momentalne stale neridic, takze az tak posoudit nemuzu, ale co me nekdy udivuje je neohleduplnost chodcu v centru vuci MHD. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st březen 11, 2015 1:49 pm Předmět: |
|
|
| Raze_ napsal: | Deadlift: jsem okurka, smlouvu na dobu určitou mám teď, do konce března.. Ale byl za mnou mistr, že mám počítat se smlouvou na dobu neurčitou.. I když bych ještě mohl dostat půlroční, jak je u nás ve fabrice dobrým zvykem ... |
Nevim co děláš, ale práci ve fabrice snad seženeš kdykoli, ne? Dneska není žádná práce jistá, každá firma v tržním hospodářství když přijde o obchody, tak začne propouštět.
Jinak pokud by si chtěl zůstat, tak na ně můžeš trochu přitlačit s tím, že máš jinde lepší nabídku a vyjednat si trochu lepší podmínky. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st březen 11, 2015 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Raze_ napsal: | Mám ještě čas na rozmyšlenou do konce března... Zatím z toho mám akorát tak hlavu v pejru ...
A nejistotu si moc nemůžu dovolit, i když podpora by mi to první měsíc, dva pokryla než bych našel něco jiného...
Ale zase budovat v práci vše od znova
Asi o víkendu vyjedu někam do přírody, kde budu mít prázdnou hlavu a budu moct v klidu přemejšlet. |
Práci měň. Doporučení pro lidi pracující hlavně hlavou je měnit práci zhruba každé dva roky a nikdy nezůstávat v jedné práci déle jak pět let. Člověk takhle získá znalosti z různých firem a může je zůročit. I pro člověka makajícího rukama je prospěšné občas práci změnit. Také vidíš různé technologie, postupy a můžeš své zkušenosti později platově zůročit. Když zůstaneš na jednom místě, zakrníš, staneš se dinosaurem a když tě vykopnou, budeš totálně nepřizpůsobivý.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st březen 11, 2015 3:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 11, 2015 4:38 pm Předmět: |
|
|
Pránu..to se přeřekla, ona chtěla říct, že jí jenom K RÁNU, potom celý den nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|