|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Princ
|
Zaslal: so březen 14, 2015 6:02 pm Předmět: |
|
|
Já nedávám extrémní příklady, to hrstka nasteroidovaných profíků je extrémním příkladem.
A nečetli-li jste očividně článek, na který jsem odkazoval, je pak zbytečné se o něm s vámi bavit.
--
Přečti si pravidla fóra a respektuj je!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so březen 14, 2015 6:11 pm Předmět: |
|
|
Princi, nechceš založit log a pravidelně ho doplňovat fotodokumentací, celkem by mě to zajímalo.
Taky by zajímal i tvůj klidový tep po ránu, který jde brát za jeden z faktorů kondice.
Možná by to byl přesvědčivější způsob, jak něco prezentovat než dávat jen odkazy na články.
Popravdě z výkonů PMKB5 jsem poměrně zklamanej, čekal jsem to lepší... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so březen 14, 2015 6:15 pm Předmět: |
|
|
Já ho četl. A nyní se bavím normálně na dané téma. Ty ale pouze odkazuješ na článek. Citují se tam studie způsobem, že se cituje nějaká známá osobnost, která tu studii citovala. To je absolutně nic neříkající, protože nevím, co se ve studii sledovalo za faktory, jaká byla deitní intervence daných participantů, jaké měla studie metodologické postupy atd. atd. Teď už se můžeme spolu bavit? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so březen 14, 2015 6:52 pm Předmět: |
|
|
5 km dnes nazabehne kde kto....teda bez nejakej pripravy. Tazkotonazni kultici, ale aj bezna populacia...nielen tlsti. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so březen 14, 2015 7:23 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | 5 km dnes nazabehne kde kto....teda bez nejakej pripravy. Tazkotonazni kultici, ale aj bezna populacia...nielen tlsti. |
Já nikdy v životě neuběhl v kuse ani kilometr a když jsem ještě hrál fotbal, byl jsem to já, kdo v obraně často hasil průšvih když někdo někomu utekl. Mě útočníci neutíkali Nevím, proč by zrovna uběhnutí pěti kilometrů mělo patřit mezi nějaká kritéria.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 14, 2015 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | To se dobře sází za cizí peníze | Nevyhazuji peníze za blbosti:o)
Měl to být (asi nepovedený) vtípek.
Prostě mě fascinuje co se tu člověk nedozví. Jediná rozumná věc co tu zazněla a z které by si mohl něco cvičenec vzít je pozitivní vliv aerobky na vytlučení glykogenu v CKD a následné pálení tuku. Jinak to je většinou exhibice teorie a Haino tomu dává s Princem korunu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 14, 2015 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | Jenom bych chtěl napsat že uživatel Pr!nc a Princ jsou 2 různé osoby, aby nedošlo k nějakým nedorozuměním. | Já si říkal, že co to meleš za blbosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: so březen 14, 2015 8:11 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Princi, nechceš založit log a pravidelně ho doplňovat fotodokumentací, celkem by mě to zajímalo.
Taky by zajímal i tvůj klidový tep po ránu, který jde brát za jeden z faktorů kondice.
Možná by to byl přesvědčivější způsob, jak něco prezentovat než dávat jen odkazy na články.
Popravdě z výkonů PMKB5 jsem poměrně zklamanej, čekal jsem to lepší... |
Tep si změřím moc rád. Co je považováno za dobrou?
Jinak šestnáctistovku jsem zaběhl 5:05, můj jediný tréning v té době bylo fullbody s hromadou pětek a 1x týdně grappling.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so březen 14, 2015 8:16 pm Předmět: |
|
|
Lepší než já, tzn. 40 budu považovat za splnění kritérií. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so březen 14, 2015 8:18 pm Předmět: |
|
|
To je debata zas o hovně tohle  Člověk se tu zeptá na aerobku a pak se tu řeší, že aerobka je špatná :D... to mi ho už vážně vyndej (ona aerobka není špatná, ale ono vydržet běžet aspoň 30 minut v kuse vyžaduje pevnou vůli, kdo ji nemá radši řekne, že aerobka je vlastně na houby, co na tom, že pak dělá problém doběhnout bus / vyjít pár pater do schodů.
Jinak k tý stravě, jím furt stejně, jen jsem k posilce přidal aerobku (v mém případě běh, pochody) a už mám k dnešnímu dni 8.5kg dole.... ale chápu, že když se někdo potřebuje napakovat na svém know- how, jediná cesta je nakoupit si spoustu knížek, zúčastnit se minimálně deseti seminářů a hlavně, hlavně se stravovat ve stylu paleo a když potřebujete doplnit po cestě rychlý cukry, není nic jednoduššího než si vzít hrst kešu oříšků
ten kult už mě začíná vážně srát, je to opravdu otravný už _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so březen 14, 2015 8:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so březen 14, 2015 10:51 pm Předmět: |
|
|
Fanatici dokážou udělat i z užitečné záležitosti zlo...
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 10:23 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | To je debata zas o hovně tohle Člověk se tu zeptá na aerobku a pak se tu řeší, že aerobka je špatná :D... to mi ho už vážně vyndej (ona aerobka není špatná, ale ono vydržet běžet aspoň 30 minut v kuse vyžaduje pevnou vůli, kdo ji nemá radši řekne, že aerobka je vlastně na houby, co na tom, že pak dělá problém doběhnout bus / vyjít pár pater do schodů.
Jinak k tý stravě, jím furt stejně, jen jsem k posilce přidal aerobku (v mém případě běh, pochody) a už mám k dnešnímu dni 8.5kg dole.... ale chápu, že když se někdo potřebuje napakovat na svém know- how, jediná cesta je nakoupit si spoustu knížek, zúčastnit se minimálně deseti seminářů a hlavně, hlavně se stravovat ve stylu paleo a když potřebujete doplnit po cestě rychlý cukry, není nic jednoduššího než si vzít hrst kešu oříšků
ten kult už mě začíná vážně srát, je to opravdu otravný už |
Teda nic ve zlým, ale slova o pevné vůli od někoho, kdo už vyzkoušel asi všechny možné tréninkové programy, pořád neví, jestli se mu chce víc cvičit doma nebo v posilovně, s železem nabo s vlatní vahou..nebo jen na TRX..nebo radši běhat...a to fakt do tvého logu kouknu jen občas, když vidím nějaký koment na maiwebu ..
Zrovna lidi jako ty by měli podle mě spíš uvažovat nad tím, jestli je lepší se na měsíc kousnout a "vydržet něco aspoň 30 minut" nebo si najít něco, co ti přináší výsledek a je dlouhodobě udržitelné. Já jsem v podstatě líná, takže bych volila druhou variantu.
Doplnění rychlých cukrů nekomentuju, protože jsem se za poslední cca rok a půl nedostala do situace, kdy bych rychlé cukry potřebovala doplnit ..jo, a škoda, že jsem líná, protože jinak bych ti našla jeden hodně zajímavý článek o tom, jak nějaký ultramaratonec (jméno neznám, protože se o tyhle sporty nijak zvlášť nezajímám) běhá závody i tréninky nikoliv na cukrech, ale na tucích. A dokonce jsem už slyšela i kacířskou myšlenku, že pro výkon v závodě nebo na tréninku není až tak důležité, co sníš před ním a v průběhu, ale jak jsi jedl před ním _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|