Neskutečný číslo, kór na juniora, to je pravda... Tome, ať tě naučí ten dřep a taky si číslo posuneš :D neber to jako útok, ale myslíš že vaše technika dřepu by byla v ipf uznatelná?
....... neber to jako útok, ale myslíš že vaše technika dřepu by byla v ipf uznatelná?
Technika dřepu je uznatelná i v ipf,ale neproveditelná. Takto se rozkročit při odchodu ze stojanu je skoro nemožné a hloubka by musela být samozřejmně hlubší!
Ale na druhou stranu jsem dřepl 400kg i v jednovrstvém měkkém ipf dresu (dres šitý na mrtvolu) na uzko s dobrou hloubkou.Takže lidem co si myslí,že když mám více vrstvý dres a briefs tak musím dát hned daleko víc,mužu říct,že z obou druhu dresu a obou technik těžím stejný kila.
....... neber to jako útok, ale myslíš že vaše technika dřepu by byla v ipf uznatelná?
Technika dřepu je uznatelná i v ipf,ale neproveditelná. Takto se rozkročit při odchodu ze stojanu je skoro nemožné a hloubka by musela být samozřejmně hlubší!
Ale na druhou stranu jsem dřepl 400kg i v jednovrstvém měkkém ipf dresu (dres šitý na mrtvolu) na uzko s dobrou hloubkou.Takže lidem co si myslí,že když mám více vrstvý dres a briefs tak musím dát hned daleko víc,mužu říct,že z obou druhu dresu a obou technik těžím stejný kila.
Aha, tak to jo, to respekt. A z jakýho důvodu teda dřepuješ tak široce, když to zvládáš i na pohled "hezčí" technikou?
Protože více vrstvé dresy jsou mnohem pohodlěnější a lepší opora pro moje špatný záda.
A možnost postupně přidat saport - (brief,briefs+polodres,briefs+dres)
A s dresy co mám je hloupost dřepat na úzko.
Jen nechápu proč dřepování na uzko říkáš "hezčí" technika.
Klasický mrtvý tah je taky hezčí než sumo pozved?
Je smutný,že jen o pár km dál (na Slovensku) mají k tomu lidi daleko jiný přístup.
Taky je tam lift na daleko vyšší úrovni než u nás.
Jsem upřímný člověk a řeknu ti to na rovinu, široký dřep se mi nelíbí. I když je to uznatelná hloubka (zadek vs. kolena), dráha mi přijde malá a kdyby bylo na mě, tuto techniku bych zakázal.
Ale můj názor ti může být uplně volný a úsměvný. Nemám zkušenosti s eq, v životě jsem na sebe žádný dres nenavlékl a nejspíš to ani dělat nebudu. Je to jak kdyby strávník poučoval kuchaře, takže se nad mým názorem vůbec nepozastavuj.
A s tím MT? Jo, úzká mrtvola se mi líbí oproti sumu víc :) jeden můj kámoš říká že by to měly být dvě rozdílné disciplíny, ale tak radikální názor nemám.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru