Od Pavly jsem dostal doporučení na doplňkový trénink složený z unilaterálních cviků
Bohužel jsem neměl u sebe deníček abych si zapsal váhy a počty*a07*
TGU
KB one hand floor press + Pistol squat
KB Přítahy s oporou o lavici + One hand KB press s rotací
Bic. zdvih střídavě + jednoruční tricepsové extenze za hlavou
Od 23.3. jedu s přítelkyní low carb - keto dietu.
Základ zdravé tuky a bílkoviny - vejce, maso, ořechy, olivy, avokádo, tučný mléčný výrobky, rybí tuk, Arašídové máslo, kokosák, máslo, ghé...
Nechci to zprasit ve stylu (bez urážky) "český" CKD - dožírat se lovečákem a zapíjení olejem.
Sachry - hlavně zelená zelenina + přirozený příjem z ostatních surovin
O víkendu pravděpodobně budou hlídané carb upy nebo normální strava v rámci možností (návštevy atd.)
Trénink zůstane PO,ST,PÁ - Fomin + když bude možnost, tak o víkednu doplňky + při hezkém počasí výběh
Tréninkový den LowCarb:
B: 145g (2g na LBM)
S: 30g
T: 170g
Příjem = cca 2250 cKal
Výdej = cca 2800 cKal - 90 minut Silový trénink
Deficit = 15-20%
Zvládneš takhle toho fomina na LC? Já bych se vůbec třeba 150gS v podobě jedné přílohy a dvou banánů po tréninku nebál. Možná i 200, však jsi docela řízek. Podívej se na mě, já jedu 160/200/200 a jaký jsem vyžle :D a ty jíš ještě míň.. Včera se mi Jirka O. smál, že nosím Pavly trička. Nechceš dopadnout jako já, věř mi
CKD a tréninky s nízkým počtem opakování jsou cajk. Tu ketozu bych sledoval ne občas, ale pečlivě, protože je rozdíl mezi tím jak/zda pálíš tuky v a mimo ni. Při CKD se dá i slušně silově zlepšit. Při vyšším počtu opakování je to ale za trest.
Zvládneš takhle toho fomina na LC? Já bych se vůbec třeba 150gS v podobě jedné přílohy a dvou banánů po tréninku nebál. Možná i 200, však jsi docela řízek. Podívej se na mě, já jedu 160/200/200 a jaký jsem vyžle :D a ty jíš ještě míň.. Včera se mi Jirka O. smál, že nosím Pavly trička. Nechceš dopadnout jako já, věř mi
Chci se nejdřív dostat aspoň pod 10% tuku...a zatím mám ještě rezervu na váhách, až půjde do tuhého tak se uvidí a třeba přidám. Jsem ve fázy testu
Deadlift napsal:
CKD a tréninky s nízkým počtem opakování jsou cajk. Tu ketozu bych sledoval ne občas, ale pečlivě, protože je rozdíl mezi tím jak/zda pálíš tuky v a mimo ni. Při CKD se dá i slušně silově zlepšit. Při vyšším počtu opakování je to ale za trest.
Jojo papírky mám, dneska ráno jsem zkoušel ale byl sem ještě na 0. O víkendu byly sachry. Věřím, doufám v lepší zítřky. Jo taky si myslím, že to půjde když to nebudu podstřelovat přes 20% ten deficit
Naposledy upravil IronNeverLies dne út březen 24, 2015 8:48 am, celkově upraveno 1 krát
Uvidíš...první den je to třeba vymlátit dlouhým těžkým tréninkem a optimálně ještě aerobkou. Mě to trvalo tak 1,5 dne se dostat do ketozy, ale zase jsem výrazně těžší. Uvidíš jak to půjde.
Uvidíš...první den je to třeba vymlátit dlouhým těžkým tréninkem a optimálně ještě aerobkou. Mě to trvalo tak 1,5 dne se dostat do ketozy, ale zase jsem výrazně těžší. Uvidíš jak to půjde.
Dnes mám volno ale když po stěhování najdu hadry na běhání, tak se odpol půjdu proběhnout do kopce.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru