|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: út březen 24, 2015 6:59 pm Předmět: |
|
|
Priznavam, ze mam asi jinak postaveny priority ... klidne snesu i to, ze protoze tu rejpu do KB fanatiku o me rikas, ze nejsem zdaleka na jejich urovni kondicky, i kdyz jsi me vlastne ani nikdy nevidel...ja nepotrebuju s nikym soutezit o tom, ze jsem proste lepsi, ze s touhle kouli machnu desetkrat vic nebo min ... o zdravi uz vubec nema smysl se bavit, jelikoz to jsou jen dohady... ja treba nevidim nic zdravyho na tom, ze se ji jen tuk a bilkoviny, ale budiz.... cviceni me bavi... kdyz chci hubnout, tak hubnu, kdyz ne, tak ne.... ale kdyz prijde zacatecnik a zacne se mu tady cpat at ji jen maso a zeleninu, at prestane s testovinama...pecivem a vsim, jeste jednou, Daymoone, si zkus promyslet jak moc to takovymu cloveku pomuze :) ja jsem dukaz, ze clovek muze hubnout i s normalnim pristupem k jidlu (mysleno tak, aniz by vynechal 70 procent toho co ji a ladoval se misto toho orechama, batatama a kdovi cim jeste).
Ono i ve cviceni plati, ze min je vic
a porad rikam, ze proti machani KB nic nemam, ja to zkousel a nechytlo me to, proto s tim necvicim.... (ucelem toho, ze cvicim je to, ze me to bavi a proto cvicim tak, aby me to bavilo a ne abych rok cvicil tak a rok jinak jenom proto, ze je to nekde napsany a musi se to tak jet....)
K ty fyzicce se tu zas muze rozjet flame... ale klidne se na jare muzem vsichni nekde sejit a zabehnout si Cooperak, nebo si zaplavat 400m, kdyz uz si tu musime vzajemne pomerovat pindiky a urcovat kdo je na tom lip nez druhej ;) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:03 pm Předmět: |
|
|
A me naopak vadi, ze se tu lidi s KB prezentujou tak, jak se prezentujou .... proto jsem rejpavej.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:13 pm Předmět: |
|
|
Přesně -není to o KB samotné, ale o tom co za lidi / resp. jakým způsobem to tu tlačí.
Sám lakonicky píšeš že občas tlačí na pilu...nazval bych to jinak, ale nebudu vulgární.
|
|
| nahoru |
|
 |
FrankSidebottom
|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | ...chybí Ti tam tři body do desatera.
btw. nikdo se nikomu nesměje. Zkus pohledat ve slovníku co znamená iritovat hrdino:o) |
Však píšu obecně. Hlavně, že nemusíš stádo a... stádovitě si do nich taky rýpneš hrdino.
| Grimley napsal: | Nevim co jsou nejnovejsi hypertechnologie, jestli narazis treba na me, tak sporttestery jsou na trhu uz docela dlouho, myslim ze dyl nez to vase "hype" okolo seminaru na paleo, na cviceni, na behani a vsechno na co jde udelat seminar :)
Kdyz uz se tu zase rozjel flame jen kvuli tomu, ze Master narusil teorii o tucich a bilkovinach jako jedinem dobru v zivote cloveka :)
Ja proti vasemu cviceni nic nemam, jen me bavi rejpat do fanatiku vseho druhu :)) |
Však jak tebe baví rejpat do fanatiků, mě baví rejpat do tebe. A protože tě baví rejpat, tak ti taky nevadí, když se rejpne do tebe. Tak to je ne? Hlavně to neni nic osobního, protože ani "koulař" nejsem. Nikdy jsem na žádným semináři nebyl. S KB ani necvičím, rozhodně nejím paleo a jsem č. 2, tedy kripl, co cvičí rehab. Prostě jsem jen napsal, kdo se do nich na fórech naváží
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:19 pm Předmět: |
|
|
...a na to sis vyplýtval polovinu svých příspěvků?:o))))
Dle Tvé logiky a zařazení sebe sama do č. 2 bys měl do KB rýpat i ty.
Logika dostává naprdel.
Naposledy upravil Deadlift dne út březen 24, 2015 7:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:20 pm Předmět: |
|
|
@ Frank: Kdybys zazil Vanocni lync, tak bys vedel, ze ja rozhodne rejpani prezivam
Jinak rozhodne nerejpu na tomhle foru do nikoho kvuli jeho cviceni nebo nedejboze vykonum.... rejpu kvuli jeho chovani / vystupovani a hlavne presvedcovani o svate pravde a to je rozdil oproti tomu, co tu v trochu hystericky holcici odpovedi udelal Daymoon :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:20 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | o čem to cvičení s KB je dobré či lepší něž jiné formy cvičení? | Nedá se říct, že by bylo lepší nebo horší než jiné formy cvičení. Každý pohyb je skvělý a ten nejhorší pohyb je žádný pohyb.
Cvičení s vlastním tělem, s koulí a s velkou činkou - to je to, co PMKB5 a ostatní radí, nikoliv jen KB - má tu velikou výhodu, že je jednoduché a efektivní. Stačí minimum cviků prováděných celkem v malém objemu, aby se člověk cítil dobře a byl zdravější. Na závody to nikoho nepřipraví, ale kdo z nás chce na závody a kdo z nás chce být zdravý? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:22 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Jirka Kalous dne út březen 24, 2015 7:24 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:23 pm Předmět: |
|
|
Jirka Kalous a ostatní - než sem napíšete, zařaďte se do bodů 1-7, ať víme na čem jsme.
Já lavíruji mezi jedničkou až sedmičkou
Naposledy upravil Deadlift dne út březen 24, 2015 7:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:25 pm Předmět: |
|
|
Hehe, já jsem 3 a 4.
Napsal to ale celkem pěkně, Frankie dlouhán :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:26 pm Předmět: |
|
|
...no hádejme koho to je duální nick (člověk co ví hodně o stravě a tréninku a velmi rád se hádá a Freimen to není).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|