Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 946, 947, 948 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Priznavam, ze mam asi jinak postaveny priority ... klidne snesu i to, ze protoze tu rejpu do KB fanatiku o me rikas, ze nejsem zdaleka na jejich urovni kondicky, i kdyz jsi me vlastne ani nikdy nevidel...ja nepotrebuju s nikym soutezit o tom, ze jsem proste lepsi, ze s touhle kouli machnu desetkrat vic nebo min ... o zdravi uz vubec nema smysl se bavit, jelikoz to jsou jen dohady... ja treba nevidim nic zdravyho na tom, ze se ji jen tuk a bilkoviny, ale budiz.... cviceni me bavi... kdyz chci hubnout, tak hubnu, kdyz ne, tak ne.... ale kdyz prijde zacatecnik a zacne se mu tady cpat at ji jen maso a zeleninu, at prestane s testovinama...pecivem a vsim, jeste jednou, Daymoone, si zkus promyslet jak moc to takovymu cloveku pomuze :) ja jsem dukaz, ze clovek muze hubnout i s normalnim pristupem k jidlu (mysleno tak, aniz by vynechal 70 procent toho co ji a ladoval se misto toho orechama, batatama a kdovi cim jeste).

Ono i ve cviceni plati, ze min je vic

a porad rikam, ze proti machani KB nic nemam, ja to zkousel a nechytlo me to, proto s tim necvicim.... (ucelem toho, ze cvicim je to, ze me to bavi a proto cvicim tak, aby me to bavilo a ne abych rok cvicil tak a rok jinak jenom proto, ze je to nekde napsany a musi se to tak jet....)

K ty fyzicce se tu zas muze rozjet flame... ale klidne se na jare muzem vsichni nekde sejit a zabehnout si Cooperak, nebo si zaplavat 400m, kdyz uz si tu musime vzajemne pomerovat pindiky a urcovat kdo je na tom lip nez druhej ;)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Daymoon se mi zdá poslední dobou ve všech diskuzích nějakej nabroušenej
Je to fanatik :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A me naopak vadi, ze se tu lidi s KB prezentujou tak, jak se prezentujou .... proto jsem rejpavej....
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejně byste měli dělat všichni kanoistiku 1500m budete běhat pod 4:45, plavat 200m pod 2:35, v posilovně budete benčovat 140 a v jizerský 50ce se budete umisťovat top 100

Edit: A vlastně jsem ještě zapomněl, že budete umět disciplínu, kterou zvládne z 10 000 000 lidí v ČR pár tisíc

Naposledy upravil DiamonD123 dne út březen 24, 2015 7:13 pm, celkově upraveno 1 krát
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když je tady ten plevel OT, tak tedy otázečka ... o čem to cvičení s KB je dobré či lepší něž jiné formy cvičení? Je tam nějaké zaměření nebo cíl ... prostě si rád hrají s koulí a proto mám ego jako vegan?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně -není to o KB samotné, ale o tom co za lidi / resp. jakým způsobem to tu tlačí.

Sám lakonicky píšeš že občas tlačí na pilu...nazval bych to jinak, ale nebudu vulgární.
FrankSidebottom

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
...chybí Ti tam tři body do desatera.

btw. nikdo se nikomu nesměje. Zkus pohledat ve slovníku co znamená iritovat hrdino:o)

Však píšu obecně. Hlavně, že nemusíš stádo a... stádovitě si do nich taky rýpneš hrdino.

Grimley napsal:
Nevim co jsou nejnovejsi hypertechnologie, jestli narazis treba na me, tak sporttestery jsou na trhu uz docela dlouho, myslim ze dyl nez to vase "hype" okolo seminaru na paleo, na cviceni, na behani a vsechno na co jde udelat seminar :)

Kdyz uz se tu zase rozjel flame jen kvuli tomu, ze Master narusil teorii o tucich a bilkovinach jako jedinem dobru v zivote cloveka :)

Ja proti vasemu cviceni nic nemam, jen me bavi rejpat do fanatiku vseho druhu :))

Však jak tebe baví rejpat do fanatiků, mě baví rejpat do tebe. A protože tě baví rejpat, tak ti taky nevadí, když se rejpne do tebe. Tak to je ne? Hlavně to neni nic osobního, protože ani "koulař" nejsem. Nikdy jsem na žádným semináři nebyl. S KB ani necvičím, rozhodně nejím paleo a jsem č. 2, tedy kripl, co cvičí rehab. Prostě jsem jen napsal, kdo se do nich na fórech naváží
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...a na to sis vyplýtval polovinu svých příspěvků?:o))))

Dle Tvé logiky a zařazení sebe sama do č. 2 bys měl do KB rýpat i ty.
Logika dostává naprdel.

Naposledy upravil Deadlift dne út březen 24, 2015 7:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Grimley

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@ Frank: Kdybys zazil Vanocni lync, tak bys vedel, ze ja rozhodne rejpani prezivam

Jinak rozhodne nerejpu na tomhle foru do nikoho kvuli jeho cviceni nebo nedejboze vykonum.... rejpu kvuli jeho chovani / vystupovani a hlavne presvedcovani o svate pravde a to je rozdil oproti tomu, co tu v trochu hystericky holcici odpovedi udelal Daymoon :))
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
o čem to cvičení s KB je dobré či lepší něž jiné formy cvičení?
Nedá se říct, že by bylo lepší nebo horší než jiné formy cvičení. Každý pohyb je skvělý a ten nejhorší pohyb je žádný pohyb.

Cvičení s vlastním tělem, s koulí a s velkou činkou - to je to, co PMKB5 a ostatní radí, nikoliv jen KB - má tu velikou výhodu, že je jednoduché a efektivní. Stačí minimum cviků prováděných celkem v malém objemu, aby se člověk cítil dobře a byl zdravější. Na závody to nikoho nepřipraví, ale kdo z nás chce na závody a kdo z nás chce být zdravý?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Stejně byste měli dělat všichni kanoistiku 1500m budete běhat pod 4:45, plavat 200m pod 2:35, v posilovně budete benčovat 140 a v jizerský 50ce se budete umisťovat top 100

Edit: A vlastně jsem ještě zapomněl, že budete umět disciplínu, kterou zvládne z 10 000 000 lidí v ČR pár tisíc

ale to taky neplati pro vsechny, ty kanoisto :-D
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

Za kolik jsou semináře?
Edit:
4. cvičí, ale silově nijak nevynikají

Naposledy upravil Jirka Kalous dne út březen 24, 2015 7:24 pm, celkově upraveno 1 krát
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous a ostatní - než sem napíšete, zařaďte se do bodů 1-7, ať víme na čem jsme.
Já lavíruji mezi jedničkou až sedmičkou

Naposledy upravil Deadlift dne út březen 24, 2015 7:27 pm, celkově upraveno 1 krát
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, já jsem 3 a 4.

Napsal to ale celkem pěkně, Frankie dlouhán :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...no hádejme koho to je duální nick (člověk co ví hodně o stravě a tréninku a velmi rád se hádá a Freimen to není).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 946, 947, 948 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: