|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:29 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | DiamonD123 napsal: | Stejně byste měli dělat všichni kanoistiku 1500m budete běhat pod 4:45, plavat 200m pod 2:35, v posilovně budete benčovat 140 a v jizerský 50ce se budete umisťovat top 100
Edit: A vlastně jsem ještě zapomněl, že budete umět disciplínu, kterou zvládne z 10 000 000 lidí v ČR pár tisíc |
Za kolik jsou semináře?
Edit:
4. cvičí, ale silově nijak nevynikají |
Tak máme tam i ty, kteří benčujou okolo 180, ale ti už zase nebudou splňovat ten běh, plavání a běžky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:29 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: |
Napsal to ale celkem pěkně, Frankie dlouhán :-) |
... po kurzech toulal se jen sám
a že byl veselej, tak každej ( na ronnie fóru ) měl ho rád. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:31 pm Předmět: |
|
|
No nic, tak doufam, ze tu jeste chvili budete zivit tenhle kolotoc flamu, at mam rano co cist az pujdu se psem  jdu se natahnout, dnesni domaci smrdlacku zapisu az nekdy jindy, at se na me neslitnou mistni supi  cau vsem a beztak vas mam rad (a vy me urcite taky  ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
FrankSidebottom
|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | @ Frank: Kdybys zazil Vanocni lync, tak bys vedel, ze ja rozhodne rejpani prezivam
Jinak rozhodne nerejpu na tomhle foru do nikoho kvuli jeho cviceni nebo nedejboze vykonum.... rejpu kvuli jeho chovani / vystupovani a hlavne presvedcovani o svate pravde a to je rozdil oproti tomu, co tu v trochu hystericky holcici odpovedi udelal Daymoon :)) |
Sleduju to tady 6 - 7 let, jen jsem měl jinej nick a hlavně jsem napsal za tu dobu celej 1 příspěvek takže vím o co jde. Však říkám, neni to nic osobního. Kdybych tu měl log, budu lynčovanej s tebou
| Deadlift napsal: | ...a na to sis vyplýtval polovinu svých příspěvků?:o))))
Dle Tvé logiky a zařazení sebe sama do č. 2 bys měl do KB rýpat i ty.
Logika dostává naprdel. |
No tak, Deadlifte, máš na víc. Při troše snahy se dá pochopit, že jsem to myslel jinak.
A ne, nejsem Reno a nechci se ani hádat. Čekal jsem víc nadhledu - třeba tolik, kolik projevila PetkaB.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:35 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | DiamonD123 napsal: | Stejně byste měli dělat všichni kanoistiku 1500m budete běhat pod 4:45, plavat 200m pod 2:35, v posilovně budete benčovat 140 a v jizerský 50ce se budete umisťovat top 100
|
S tím jdi někam, na tom se normální člověk prostě nemůže udržet , to musí být nějaké genetická vada. Jako ty na divokou vodu ještě jdou, i když jak které ... a hlavně se do nich vůbec vejít:-) ... ale ty na hladkou ... to je snad jednodušší po té vodě chodit .
Jinak diskuze je to tady moc pěkná, skoro jak za starejch časů:-))). |
Konečně po těch letech někdo, kdo to ocení
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:41 pm Předmět: |
|
|
BERU ZPĚT!...ten divný nick ještě divnější kapely nebo co to je.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | DiamonD123 napsal: |
Konečně po těch letech někdo, kdo to ocení
|
Každý kdo na tom někdy seděl a kdo to viděl .... i když já seděl jen v turisťácích. I tak jsem napoprvé v Troji plaval asi tak po .. no, ať nekecám, půl vteřiny to bejt mohlo:-))). Ty vaše mi stačilo vidět. Na suchu:-).
Spíš jak jsem někdy už psal, jak od tak pěkného sportu ... i když v zimě docela hardcore:-/ ... může někdo přejít k .... sportu jinému:-))) .... jako ty, to mi hlava nebere. Birgit by z tebe neměla radost . |
To je jednoduchý - to jakým způsobem teď "dělám kulturistiku" oproti kanoistice není žádná dřina. A troufám si říct, že i ty, kteří to berou opravdu vážně a věnujou tomu všechno, tak se oproti kanoistům a kajakářům pořád nadřou mnohem míň
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:55 pm Předmět: |
|
|
To jsi tomu pomohl ... místo flame o koulích budu bude jiný, dvakrát takový. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:55 pm Předmět: |
|
|
Jááááák nadřou mííííň?:o))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út březen 24, 2015 7:57 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Stejně byste měli dělat všichni kanoistiku 1500m budete běhat pod 4:45, plavat 200m pod 2:35, v posilovně budete benčovat 140 a v jizerský 50ce se budete umisťovat top 100
Edit: A vlastně jsem ještě zapomněl, že budete umět disciplínu, kterou zvládne z 10 000 000 lidí v ČR pár tisíc |
Že ty si těch 140 kg benchoval
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 24, 2015 8:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 24, 2015 8:02 pm Předmět: |
|
|
Tak teď si to slízne Diamond a to mě nebaví...takže hezký večer všem:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út březen 24, 2015 8:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|