Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 947, 948, 949 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
DiamonD123 napsal:
Stejně byste měli dělat všichni kanoistiku 1500m budete běhat pod 4:45, plavat 200m pod 2:35, v posilovně budete benčovat 140 a v jizerský 50ce se budete umisťovat top 100

Edit: A vlastně jsem ještě zapomněl, že budete umět disciplínu, kterou zvládne z 10 000 000 lidí v ČR pár tisíc

Za kolik jsou semináře?
Edit:
4. cvičí, ale silově nijak nevynikají

Tak máme tam i ty, kteří benčujou okolo 180, ale ti už zase nebudou splňovat ten běh, plavání a běžky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:

Napsal to ale celkem pěkně, Frankie dlouhán :-)

... po kurzech toulal se jen sám
a že byl veselej, tak každej ( na ronnie fóru ) měl ho rád.
Grimley

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nic, tak doufam, ze tu jeste chvili budete zivit tenhle kolotoc flamu, at mam rano co cist az pujdu se psem jdu se natahnout, dnesni domaci smrdlacku zapisu az nekdy jindy, at se na me neslitnou mistni supi cau vsem a beztak vas mam rad (a vy me urcite taky )
ygg

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Stejně byste měli dělat všichni kanoistiku 1500m budete běhat pod 4:45, plavat 200m pod 2:35, v posilovně budete benčovat 140 a v jizerský 50ce se budete umisťovat top 100

S tím jdi někam, na tom se normální člověk prostě nemůže udržet, to musí být nějaké genetická vada. Jako ty na divokou vodu ještě jdou, i když jak které ... a hlavně se do nich vůbec vejít:-) ... ale ty na hladkou ... to je snad jednodušší po té vodě chodit .

Jinak diskuze je to tady moc pěkná, skoro jak za starejch časů:-))).
FrankSidebottom

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
@ Frank: Kdybys zazil Vanocni lync, tak bys vedel, ze ja rozhodne rejpani prezivam

Jinak rozhodne nerejpu na tomhle foru do nikoho kvuli jeho cviceni nebo nedejboze vykonum.... rejpu kvuli jeho chovani / vystupovani a hlavne presvedcovani o svate pravde a to je rozdil oproti tomu, co tu v trochu hystericky holcici odpovedi udelal Daymoon :))

Sleduju to tady 6 - 7 let, jen jsem měl jinej nick a hlavně jsem napsal za tu dobu celej 1 příspěvek takže vím o co jde. Však říkám, neni to nic osobního. Kdybych tu měl log, budu lynčovanej s tebou

Deadlift napsal:
...a na to sis vyplýtval polovinu svých příspěvků?:o))))

Dle Tvé logiky a zařazení sebe sama do č. 2 bys měl do KB rýpat i ty.
Logika dostává naprdel.

No tak, Deadlifte, máš na víc. Při troše snahy se dá pochopit, že jsem to myslel jinak.

A ne, nejsem Reno a nechci se ani hádat. Čekal jsem víc nadhledu - třeba tolik, kolik projevila PetkaB.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
DiamonD123 napsal:

S tím jdi někam, na tom se normální člověk prostě nemůže udržet , to musí být nějaké genetická vada. Jako ty na divokou vodu ještě jdou, i když jak které ... a hlavně se do nich vůbec vejít:-) ... ale ty na hladkou ... to je snad jednodušší po té vodě chodit .

Jinak diskuze je to tady moc pěkná, skoro jak za starejch časů:-))).

Konečně po těch letech někdo, kdo to ocení

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BERU ZPĚT!...ten divný nick ještě divnější kapely nebo co to je.
ygg

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

Každý kdo na tom někdy seděl a kdo to viděl .... i když já seděl jen v turisťácích. I tak jsem napoprvé v Troji plaval asi tak po .. no, ať nekecám, půl vteřiny to bejt mohlo:-))). Ty vaše mi stačilo vidět. Na suchu:-).

Spíš jak jsem někdy už psal, jak od tak pěkného sportu ... i když v zimě docela hardcore:-/ ... může někdo přejít k .... sportu jinému:-))) .... jako ty, to mi hlava nebere. Birgit by z tebe neměla radost .
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
DiamonD123 napsal:

Každý kdo na tom někdy seděl a kdo to viděl .... i když já seděl jen v turisťácích. I tak jsem napoprvé v Troji plaval asi tak po .. no, ať nekecám, půl vteřiny to bejt mohlo:-))). Ty vaše mi stačilo vidět. Na suchu:-).

Spíš jak jsem někdy už psal, jak od tak pěkného sportu ... i když v zimě docela hardcore:-/ ... může někdo přejít k .... sportu jinému:-))) .... jako ty, to mi hlava nebere. Birgit by z tebe neměla radost .

To je jednoduchý - to jakým způsobem teď "dělám kulturistiku" oproti kanoistice není žádná dřina. A troufám si říct, že i ty, kteří to berou opravdu vážně a věnujou tomu všechno, tak se oproti kanoistům a kajakářům pořád nadřou mnohem míň
ygg

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsi tomu pomohl ... místo flame o koulích budu bude jiný, dvakrát takový.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jááááák nadřou mííííň?:o))))
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

Edit: A vlastně jsem ještě zapomněl, že budete umět disciplínu, kterou zvládne z 10 000 000 lidí v ČR pár tisíc

Že ty si těch 140 kg benchoval
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
DiamonD123 napsal:

Že ty si těch 140 kg benchoval

vono ani s tim vytrvalostnim behem to nebylo nejslavnejsi
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak teď si to slízne Diamond a to mě nebaví...takže hezký večer všem:o)
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 947, 948, 949 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: