Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 948, 949, 950 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem nemluvil o sobě - myslíš, že já bych někdy zaběhnul na běžkách takhle dobře?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Jsem nemluvil o sobě - myslíš, že já bych někdy zaběhnul na běžkách takhle dobře?

Napadá mě dalších 100 odpovědí, ale nebudu Tě už zlobit kámo.

Spíš tu prosím pokračujte v "koulaři" vs "ostatní" (Diamond už je ohranej )
PMKB5

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tenhle thread moc nesleduju, mě vlastně moc věcí na nervy neleze a neštve - spousta věcí je mi prostě úplně jedno. Několik lidí mi ale napsalo, ať sem mrknu, tak tedy:

Ad "koulaři", viz níže:

Klik na jedné ruce/jedné noze, DL s 160 kg, Bent Press s 44 kg, vše při váze cca. 68 kg... jo a ještě třeba udělám provaz na obě nohy, most, zvednu na striktní military press na levou i pravou půlku vlastní váhy, sevřu CoC gripper #2, shybnu čistě 40 kg, nic mě nebolí, a tak vůbec. Pokud se nerozhodnu v něčem z výše uvedeného soutěžit, nic mě extra nemotivuje maxovat, jde mi o zdraví, sílu, kondici pro sport a pro život.

Kdo chce nadávat na "koulaře, co nejí rohlíky", jeho volba. Kdo chce diskutovat, též jeho volba. Neříkám, že to co, co děláte, je špatně - říkám, že to, co děláme my, je dobře.

Zdar a sílu!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ses pochlubil. ...A?
Dokážu hodnotit tak leda tu mrtvolu což je tak řekněme průměr ať to nevypadá, že jsem zaujatý (protože to není zrovna k chlubení).
Cos tím jako chtěl říct? Velká část lidí co tu cvičí Ti zase vypíše x svých výkonů které nedáš ty kdybys to cvičil A????
Kam to celé směřovalo?

Že jsi zdravý? ...že nejíš rohlíky? Nějak nechápu tento sebepropagující post.

Alespoň mě je tedy úplně ukradené že něco sevřeš.

MĚ SPÍŠ SERE, ŽE SEM POŘÁD TLAČÍŠ TU SVOJI REKLAMU!!!...a neodpustíš si ji ani na fotkách.

Daymoon tomu tuším říká trochu tlačit na pilu:o)
kubaz

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechapu co je cilem tveho prispevku koulari ale precetl sem si ho a jde z toho takova negativita a nenavist, ze i clovek, co proti takovemu stylu treninku nic nema ba naopak se mu libi, by se do tebe nejradsi oprel a nadal ti do vola
CIZO

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5:

Výkony máš pěkné, ale ta všudypřítomná reklama už zjevně řadu lidí přestává bavit, nemluvě o tom, že umístěním odkazu na svůj business v podpisu i profilu porušuješ pravidla fóra a budu tě muset požádat, abys je odstranil. Není to nic osobního, skutečně nemám nic proti tobě, kettlebellu, nebo čemukoliv, co prezentuješ, ale pokud bys měl udělenou výjimku, mohlo by ostatní zajímat proč tomu tak je a já bych chtěl zamezit dalším hádkám a diskusím na tohle téma, které se ve fóru začínají čím dál častěji opakovat.

Díky za pochopení

Derek Poundstone
smik

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Á tak Cizo, ale buď spravedlivej. PMKB5 není jedinej kdo má v podpisu "reklamu". V nějakém příspěvku dokonce psal, že to s redakcí řešil. Jestli to je pravda nebo není je věc jiná. Nicméně by mělo platit padni komu padni .
CIZO

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smik napsal:
Á tak Cizo, ale buď spravedlivej. PMKB5 není jedinej kdo má v podpisu "reklamu". V nějakém příspěvku dokonce psal, že to s redakcí řešil. Jestli to je pravda nebo není je věc jiná. Nicméně by mělo platit padni komu padni .

Pokud řešil, nevím o tom. Co se týče ostatních odkazů v podpisech, řeším je také.

Derek Poundstone
Gohan

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
Já tenhle thread moc nesleduju, mě vlastně moc věcí na nervy neleze a neštve - spousta věcí je mi prostě úplně jedno. Několik lidí mi ale napsalo, ať sem mrknu, tak tedy:

Ad "koulaři", viz níže:

Klik na jedné ruce/jedné noze, DL s 160 kg, Bent Press s 44 kg, vše při váze cca. 68 kg... jo a ještě třeba udělám provaz na obě nohy, most, zvednu na striktní military press na levou i pravou půlku vlastní váhy, sevřu CoC gripper #2, shybnu čistě 40 kg, nic mě nebolí, a tak vůbec. Pokud se nerozhodnu v něčem z výše uvedeného soutěžit, nic mě extra nemotivuje maxovat, jde mi o zdraví, sílu, kondici pro sport a pro život.

Kdo chce nadávat na "koulaře, co nejí rohlíky", jeho volba. Kdo chce diskutovat, též jeho volba. Neříkám, že to co, co děláte, je špatně - říkám, že to, co děláme my, je dobře.

Zdar a sílu!

To je krásné.
Akorát že vážíš 68 kg no.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem proto odstranit všechny reklamy v podpisech - bez vyjímky.
smik

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím.
Mě osobně ty podpisy nějak žílu netrhají, ale jestli jsou nějaká pravidla nastavená (jakože ano), tak by se měly dodržovat bez vyjímky.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Co to znamená? Pokud je tady třeba nějaký závodník s odkazem na svojí fanpage na facebooku, tak se to bere jako reklama? To by mi přišlo trochu škoda tohle odstraňovat.
CIZO

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Deadlift napsal:

Co to znamená? Pokud je tady třeba nějaký závodník s odkazem na svojí fanpage na facebooku, tak se to bere jako reklama? To by mi přišlo trochu škoda tohle odstraňovat.

Jednou je to v pravidlech, tak bude dobré to dodržovat. A poprosím tě Diamnode (a všechny další, koho se to týká) aby odstranili ze svých podpisů veškeré url adresy, viz bod 8 v pravidlech:

8) Je zakázáno užívat v názvu přezdívky či podpisu uživatele URL adresy.

Derek Poundstone
medwed

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
...

Nevim jesli uz si PMKB5 zmenil podpis, (?) ale jaky bod ten jeho podpis konkretne porusuje?
CIZO

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:
Nevim jesli uz si PMKB5 zmenil podpis, (?) ale jaky bod ten jeho podpis konkretne porusuje?

Nyní už žádný, předtím obsahoval přímý odkaz.
Děkuji PMKB5 za editaci podpisu.

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 948, 949, 950 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: