|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: st březen 25, 2015 2:15 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | ..... to, co děláme my, je dobře.
|
Pokud se k tomu doplní slovo "nejen", tak myslím, že nikdo neřekne ani popel a bude klid.
Jinak ty výkony nejsou vůbec špatné. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: st březen 25, 2015 5:32 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: |
|
Sundal jsem ze zdi plakát Chucka Norrise a nalepil tam tohle. Snad to nevadí
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st březen 25, 2015 5:56 pm Předmět: |
|
|
Slušně a bez vyvolávání flame!
admin _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 25, 2015 7:08 pm Předmět: |
|
|
11:24 - filip.grznar: mimochodem sem profik vy sracky 85.71.247.44
Prostě reprezentativní chování jako vyšité. Mně je Filip Grznár ukradený, ale tohle je aspoň na zamyšlení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st březen 25, 2015 7:24 pm Předmět: |
|
|
ze zacatku sem si myslel ze je to cisty reklamni tah napr. stejne jak se jednu dobu prezentoval Zack Khan, ale tady je zakopany pes jinde.. _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st březen 25, 2015 8:07 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Proč chcete vypadat dobře? ... btw idioti, ženské chcou prachy! |
Nebo nejlépe oboje
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st březen 25, 2015 9:22 pm Předmět: |
|
|
Ale notak, je tu flame na 5 stranek a zrovna muj prispevek maznete? Vzdyt byl slusnej a vystiznej _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 25, 2015 9:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 26, 2015 9:55 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | 11:24 - filip.grznar: mimochodem sem profik vy sracky 85.71.247.44
Prostě reprezentativní chování jako vyšité. Mně je Filip Grznár ukradený, ale tohle je aspoň na zamyšlení. |
| kód: | Filip Grznár
1 hod ·
Lada Kurcik, rozslapu ti drzku ty kundo zasrana! Ty spinavej nymande, dosla mi trpelivost ty ksindle! Mas u me vroubek a zase sis me vzal do drzky?!?! Ted mas problem, Filipa Grznara! A to je velkej problem... nu ale uvidis sam, ted se ti zle povede... jak si fetak a ubozak jako ty, muze brat do huby me? Nechapu.. Ale taky za to zaplatis! |
ted by me zajimalo, na co to je reakce. na tohle?
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=288743994583011&id=282307168560027 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt březen 26, 2015 10:05 am Předmět: |
|
|
Moje chcípácká imunita, už zase stůňu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|