|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chadzi

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 8:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 11:02 am Předmět: |
|
|
Tak jsem se vrátil od doktora, mám zase angínu (první byla v půlce ledna), tahle je prý horší. Dostal jsem nějaká silnější ATB na 9 dní a straší se z mononukleózou. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 11:11 am Předmět: |
|
|
Lezou mě nás nervy zdegenerovaný lidi, který se z nějakýho zvláštního důvodu kumulujou na Novinky.cz  Spadne letadlo a vyrojil se řada odborníků na leteckou dopravu a pak plno konspirátorů..... To, že to byl pojistnej podvod...dobře, píčovina, ale budiž, ale tohle mě už vážně nasralo :
"Velmi nerad tady navozuji myšlenku na 11. září 2001. Dosud se na konspiračních serverech tvrdilo, že letadla byla dálkově ovládána. S tím souhlasím. Ale hrozím se představy, že dálkově nebyl řízen autopilot, ale člověk sedící za kniplem. Nedávno unikl dokument [4] ze společnosti DARPA, a to není žádná konspirační firma, ale seriózně tvrdá věda. Uniklý dokument jasně popisuje teze Dr. Neumanna z projektu Montauk. DARPA je přitom pouze organizace, která má za úkol připravovat veřejnost na příchod nových objevů. Mylný názor je, že DARPA je inventorem. To je omyl, DARPA připravuje podmínky proto, aby nové objevy veřejnost přijala a neprotestovala proti nim, DARPA je totiž až na konci řetězce objevů, které jsou dosud drženy v tajnosti. Ať už jde o Filadelfský experiment nebo o dálkové ovládání myšlenek."
Čekám, že se ozve Tommy s nějakou konspirací, u něj by mohlo zapůsobit tekuté laserové dělo od Amíků, který mělo za cíl zničit mezikontinentální raketu a omylem trefili letadlo..... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 11:16 am Předmět: |
|
|
Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
:-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 11:16 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
:-) |
:) beru s dovolenim do podpisu... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 11:17 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
Klidně se vsadím, že ho řídil koulař
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 11:17 am Předmět: |
|
|
Jako že někomu ujel třeba swing? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 11:18 am Předmět: |
|
|
S trochou fantazie by se dala vymyslet konspirace, že kapitán nešel na záchod, ale protože chtěl žít zdravě, odešel si zaswingovat s KB a zpátky jak víme, se už nedostal....takže vlastně za to může kettlebell _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 11:27 am Předmět: |
|
|
"Mým největším cílem vždy bylo umřít zdravě."
(pilot a KB instruktor Andreas Lubitz, 2015)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 11:48 am Předmět: |
|
|
Ona hláška balls to the wall pochází od pilotů. Tedy kdoví, jaké ve skutečnosti koule mají na mysli. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 1:02 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | daymoon napsal: | Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
Klidně se vsadím, že ho řídil koulař |
| MAST3R napsal: | Jako že někomu ujel třeba swing? |
Tak teď jste mě fakt pobavili
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so březen 28, 2015 7:43 pm Předmět: |
|
|
Leze mi na nervy, že tu nějakej jouda založil duplicitní téma a ještě "pohnojil" jeho název _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 28, 2015 7:47 pm Předmět: |
|
|
Bude zavřeno a smazáno :-) ...když je jen pro ženský, tak o důvod víc _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so březen 28, 2015 7:50 pm Předmět: |
|
|
Mě teda neleze na nervy primárně to, že je to téma navíc, ale ta gramatika je už vážně zlo, to mi leze na nervy vlastně, že lidi neuměj pořádně česky už ani :/
.... o to víc mi leze na nervy šulin z Hradce Králové - "Birkow" - speaker hokejovýho hradce, kterej všude píše "w" .... budiž mu k dobru, že už od pohledu má za sebou přechozenej Downův syndrom, takže za to vlastně asi ani nemůže. _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|