Krucis, si tedy na me vymyslite ale cviky.. Dneska jsem uz zacala plank (jeste ze mi to trener pripomnel, ja mam hlavu deravou). Mno...a jo, zkusim to. V nejhorsim se neodrazim a proste to zaplacnu trucovite na zem. Btw.zitra zapisu log s malym prekvapenim, dneska jsem uz total grogy.
A budu se tesit na Tocnou a potreninkovou suplementaci. :) Snad si ji zaslouzim a taky neco jeste v nedeli odcvicim. Potrebuju uz pauzu jako sul.
Původně jsem chtěl jet do 3x200, ale nakonec jsem se rozhodl jen pro takové "vylaďovací" jedničky před nedělí. :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Původně jsem chtěl jet do 3x200, ale nakonec jsem se rozhodl jen pro takové "vylaďovací" jedničky před nedělí. :)
To já jsem to taky pěkně vyladil. Dneska sotva chodím :D Ale do neděle budu ready. Ještě mě napadlo, když tak výletíte. V sobotu skáčeme na vlak a jedeme Dobřichovice/Řevnice na výlet směr Brdy. Nechcete se připojit?
_________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
705 raw na soutěži (http://powerlifting.ronnie.cz/c-6899-narodni-pohar-v-raw-silovem-trojboji-reportaz.html), kolem 730 tréninkově, když jsem na tom byl silově nejlíp (2013 před Teplickým strongmanem).
No a Log Lift byl vždycky moje tragická disciplína :) na tréninku se mi snad jednou zadařilo 130, víc jsem nikdy nedal.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
To já jsem to taky pěkně vyladil. Dneska sotva chodím :D Ale do neděle budu ready. Ještě mě napadlo, když tak výletíte. V sobotu skáčeme na vlak a jedeme Dobřichovice/Řevnice na výlet směr Brdy. Nechcete se připojit?
Vesměs nejsem proti, miluju cestování a výlety. Ale záleželo by hodně na počasí a taky jakou náročnost si představujete. Jsem už dost vyždímaná, tak ať se v neděli na Točný vůbec ještě nějak hnu. :)
Díky, ale to "krásně lehký" bohužel klasicky neplatí pro benče. Ivča ti příště poví jak jsem si minule věřil a jak jsem marně hypnotizoval osu, která se v naprosté rovnováze bez náznaku pohybu zasekla na půl cesty a přemlouval jsem ji zcela marně, technika, netechnika
holt pro některý lidi jsou benche zakletý
když nejde nějaká disciplína, tak je potřeba vymyslet nějakou její modifikaci pro pocit, že má člověk nějakej progress
Já třeba možná budu dobrej na dotlaku na 2 boardy, sice je mi to úplně k prdu, ale alespoň mi to dává falešný pocit uspokojení
Po roce a půl mě tak napadlo, že bych si šel vyzkoušel nějaké ty disciplíny, když už jsem teda byl kdysi strongman. :) Takže jsme si udělali výlet na Točnou a sešla se nás tam docela početná skupinka.
neděle 29. 3.
1/ čelní dřep:
5x50kg
5x70kg
3x100kg
1x120kg
1x140kg
2/ pushpress:
5x50kg
3x70kg
2x80kg
1x90kg
1x100kg
...rozcvička proběhla, šlo se na nějakou tu disciplínu
3/ Log Lift:
1x95kg (viper press)
1x95kg (viper press)
2x95kg (1x viper press + 1x výraz od ramen)
4/ Farmers Walk:
110kg - 20m
110kg - 20m
110kg - 40m
5/ Atlas Stone:
1x115kg
1x115kg
1x115kg
1x125kg
Potěžkání disciplín po dlooouhé době bylo fajn. Moc jsem to nepřeháněl, protože je nad slunce jasné, že i z tohodle mála bude svalovka obří. Sílu nemám žádnou, ale příjemné zjištění je, že technika nikam neodešla. Uvidíme, co se z toho vyklube :)
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne ne březen 29, 2015 6:59 pm, celkově upraveno 4 krát
Farmers Walk
35kg - 15m
35kg - 15m
40kg - 20m
40kg - 20m
45kg - 20m ..debilně jsem zakopla, kufr mě kousnul do nohy, ale i tak jsem to donesla :)
45kg - 20m
Kluci podali perfektní výkony, já byla trochu zklamaná z failu na přemístění, což jsem si vynahradila na kufrech. Bench na pohodu. Fajn banda = fajn trénink :)
Sice jsem ti sem nikdy nepsal, ale log sleduji pravidelne a nemuzu si pomoct, ale pro me jste tu vetsina holek mnohem vetsi motivaci nez chlapi, co si tu vedou logy a to jsem si jistej, ze hormony mam zcela v poradku :D
Pekne makas
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru