|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 07, 2015 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Měli jste někdo banánové hydro od Prom-inu? Jak to chutná? |
Měl a na to, že příchuť banánu nevyhledávám, mi velmi chutnal. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
aui
|
Zaslal: pá březen 20, 2015 12:06 pm Předmět: |
|
|
Všiml jsem si, že Martin vlákno sleduje. Chtěl bych se zeptat, zda budou dostupné vzorky borůvkové chuti Ultra Speed 80 Fair Power? Případně kdy se chystáte dát protein do týdenní akce?
Už jsem měl velké dózy s příchutí čoko a vanilka a více mi sedla čokoláda. Složení proteinu je parádní a zařazuji ho zpravidla po tréninku.
Díky, Marek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 5:11 pm Předmět: |
|
|
Vzorky už do cca 2-3 týdnů, budou od všech sypkých věcí Survivalu (včetně instatních aminokyselin).
Kdy bude v akci, bohužel nevím, pokud se nepletu, byl před pár týdny, tak to zase chvilku potrvá (jinak ale klidně mi napiš na martin.jebas@ronnie.cz, vymyslíme nějakou akci soukromou:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Raze_
|
Zaslal: pá březen 20, 2015 5:33 pm Předmět: |
|
|
Může někdo doporučit něco chutově srovnatelného s Whey core 100 malina ? Chutově mi to připadá jako kelímek od malinového jogurtu doplněný vodou :D
Momentálně mám Winmaxx Protein 80 jahoda.. a chutově pro mě teda šílenost
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 5:12 pm Předmět: |
|
|
Jakto, ze tak najednou zmizel z vice obchodů combat powder? Zrovna kdyz si ho chci koupit
Jaky viceslozkac misto nej? Treba synthu 6? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 5:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ondraš
|
Zaslal: čt duben 02, 2015 5:37 pm Předmět: |
|
|
Má niekto osobnú skúsenosť s proteínmi nu3tion ?. Konkrétne Srvátkový proteín WPC80
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: ne duben 05, 2015 10:12 am Předmět: dvd |
|
|
Příchuť Banán (stévie)
-trošku nahořklá chuť, kvůli strévii, ale jde to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 05, 2015 10:41 am Předmět: |
|
|
Jaka firma dela nejlepsi pistaciovy? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne duben 05, 2015 11:34 am Předmět: |
|
|
ja ted kupil myprotein citronovy cheesecake, tak jsem zvedavej
e: pistaciu jsem mel jen od nutrendu whey core a byla suprova :) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne duben 05, 2015 12:05 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem od Nutrendu a ta mi moc nechutnala... na zkoušku jsem měl FA Whey pistácie a ta byla dobrá :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|