|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Čtete/budete číst můj log? |
| Ano pravidelně, skoro denně |
|
31% |
[ 9 ] |
| Ano nepravidelně, ale často |
|
13% |
[ 4 ] |
| Občas nakouknu |
|
31% |
[ 9 ] |
| ne |
|
24% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 7:55 pm Předmět: |
|
|
Celkem rád bych viděl video s bp 5x140 a i fotku postavy, protože tenhle výkon při dané váze a výšce je pro mě hodně úctyhodný. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 8:44 pm Předmět: |
|
|
ten bench je u teba ulet presne jak pisal madball a zaroven by vysvetlil by aj bradla a ostatne tlakove cviky ale osobne by som si pozrel aj hspu z deficitu. Malo ludi to da, je to radovo narocnejsie ako hspu. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 10:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 10:28 pm Předmět: |
|
|
kurva! Ale som sa zlakol _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: so duben 04, 2015 7:45 pm Předmět: |
|
|
Shyb nadhmat 5X3X+30kg
Shyb podhmat 5X3X+30kg
To HanzZz: Vyber si, co tě zajímá víc, a hlasuj:). Já předpokládám vítězství jiných cviků.
To Madball: Tento výkon považuji také za nejhodnotnější, z toho co jsem v minulém cyklu předvedl.
To seeya: V HSPU jsem všeobecně nováček. Normální ještě celkem zvládám, ale deficit je pro mě opravdu řádově těžší. Silově to jde, ale padám. Nejvíc jsem zatím udělal 5 a doufám ve výrazné zlepšení v brzské době. Na bradlech jsem toho v minulém cyklu moc neudělal, to snad teprve přijde:).
To haino: Působivé video. Aby nedošlo k omylu, já mám ruce na zemi a opírám se nohama o zeď. Můj způsob je o dost lehčí. Když jsem zkusil počet opakování, tak jsem zvládl jen 30 a to jsem hodně flákal horní půlku pohybu. Asi mě ten frajer poráží o léta dřiny a odříkání:). Také čekám, že hlasování vyhraje něco se zátěží. Jsem lehkej, takže mé výkony s vlastní vahou asi mnoho čtenářů neoslní. Uvidíme, hlasování teprve začalo:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: ne duben 05, 2015 7:00 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem ještě zapomenul napsat.
TRX,bosu, MT, strečing 25 minut
Dnes:
BP 5X3X130 kg
HSPU z deficitu 3X3
Klik na bradlech 3X5+45kg
Strečing,core 20 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: po duben 06, 2015 9:18 pm Předmět: |
|
|
Shyb nadhmat 5X10X+16kg
Shyb podhmat 5X10X+16kg
TRX, bosu břicho, MT,strečing 25 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: út duben 07, 2015 6:40 pm Předmět: |
|
|
V posilovně máme nové vzpěračské kotouče, doteď jsem k HSPU z deficitu používal podpěry na kliky, ale tyto kotouče mi umožní jít hloub a také variace deficitu. Minulé 3X3 HSPU bylo z cca 30 cm.
BP6X6X122,5kg
HSPU deficit cca 20cm 3X5
Klik na bradlech 3X8X +40kg
Gymnastický balon, core, břicho, strečing 20 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út duben 07, 2015 8:18 pm Předmět: |
|
|
Bude už video ? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: st duben 08, 2015 9:03 pm Předmět: |
|
|
To flew: 3. 4. jsem napsal, že cca za měsíc a ještě jsem to pár věcmi podmiňoval. A ty se mě zeptáš 7. 4., jestli už bude:). Napřed oznámím s rozumným předstihem uzávěrku hlasování. Měsíc byl zvolen tak, abych v té době předváděl alespoň takové výkony jako na konci minulého cyklu.
Aktuálně hlasování vede bench větší zátěž. Ten jsem v posledních trénincích cvičil: 3X130 kg, nebo také 6X122,5. Takové výkony by tě zajímaly?
1.fáze
Core, strečing 20 minut
2.fáze
Shyb nadhmat 5X3X+40kg
Shyb podhmat 5X3X+40kg
Core,Bosu, MT, strečing 20 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 10:13 pm Předmět: |
|
|
Dočasně změním drobně schéma, k lehkému benchi přidám těžké kliky a pojedu je jako první cvik. Předpokládám, že to tak budu dělat 4 týdny. Jestli výkonnost poroste, jak doufám, tak se vrátím ke starému schématu, protože dlouhodobě bych se bál přetížení. Od úpravy si slibuji rychlý růst výkonnosti na klicích, které sice cvičím často, ale až jako třetí cvik.
Nestíhací den, vše ve spěchu
1.fáze
Klik na bradlech 5X3X +60kg
BP6X11X107,5kg
HSPU deficit cca 10cm 3X8
2.fáze
Sauna 3 kola
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: so duben 11, 2015 12:31 am Předmět: |
|
|
Strečing a core 25 minut.
Druhý týden se povedl. Rychlý rozjezd pokračuje. Jsem o nějaký ten týden napřed. Zdraví pořád žádný zázrak, ale zlepšení je výrazné. Předpokládám, že od příštího týdne by mělo jít alespoň trochu běhat. Taky bych rád zvýšil celkový objem tréninku- chci zase zkusit nějaké silově vytrvalostní věci. Přidat plánuji také nějaké lehké fáze obdobně jako v minulém cyklu. Protože jsem opět na úrovni, kterou u sebe považuji za normální pro začátek seriózního tréninku, zavádím stejné věci jako minule po čtvrtém týdnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: ne duben 12, 2015 8:19 pm Předmět: |
|
|
včera den volna
dnes
BP 7X3X135 kg
Tlaky JČ na šikmé lavici 1X23X40 kg, nějaký moc vydřený, tak jsem toho raději nechal
HSPU 3X20 Bylo to takový nic moc, problém s rovnováhou rozsahem..
Klik na bradlech 3X5+50kg
Břicho, core, strečing 25 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: po duben 13, 2015 10:55 pm Předmět: |
|
|
Shyb nadhmat 4X10X+20kg
Shyb podhmat 4X10X+20kg
Strečing 10 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: út duben 14, 2015 5:13 pm Předmět: |
|
|
BP6X6X127,5kg
HSPU deficit cca 20cm 2X8 a 1X7 celou dobu boj s rovnováhou, silově není problém.
Klik na bradlech 3X10X +45kg
MT,TRX,švihadlo, břicho, strečing 25 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|