|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so duben 04, 2015 9:10 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Grimley napsal: | Leze mi na nervy, že nevím, jestli nezačnu chodit do posilky |
Já myslím, že bys měl. Do těch tvých pochodů se ti moc kecat nedá ... max ti napsat že jsi magor, ale to už napodruhý není vono:-) ... a líp tu moc lidí neběhá.
Ale když začneš pěkně chodit do posilovny, tak se rázem naskytne nedozírně možností tě jebat za to, jak blbě to máš sestavené a jak zvedáš hovno a podobně.
A jako voják by ses měl umět obětovat pro kolektiv!
|
Na tom to fórum stojí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: so duben 04, 2015 9:14 pm Předmět: |
|
|
.... a na kraťáscích! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so duben 04, 2015 10:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 05, 2015 6:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne duben 05, 2015 9:36 am Předmět: |
|
|
Občas se amíci chovají k cizincům jak hovada. Aby člověk mohl použít americké letiště k transitu, musí se srát s papírováním a vypláznout 14 dolarů. A kdyby nevěděl, že potřebuje papíry k obyčejnému transitu, mohl by také přijít na letiště a zjistit to až tam.
Potřebují občané ze zemí s bezvízovým stykem s USA, kteří přes Spojené státy pouze tranzitují, registraci ESTA?
Ano. Cestující ze zemí, které jsou součástí bezvízového programu potřebují k tranzitu přes Spojené státy buď cestovní registraci ESTA nebo platné vízum. Pokud cestující plánuje cestu přes Spojené státy směrem do jiné země, měl by při vyplňování žádosti ESTA uvést tento fakt slovy ”tranzit” a vyplnit jeho nebo její cílovou destinaci do kolonky, kde se vyplňuje adresa žadatele po dobu pobytu ve Spojených státech.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne duben 05, 2015 6:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne duben 05, 2015 6:25 pm Předmět: |
|
|
Zato ty si zřejmě lepší člověk. Vulgárně nadávat a fyzicky napadat člověka který má jiný názor než ty. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne duben 05, 2015 6:30 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: |
Zato ty si zřejmě lepší člověk. Vulgárně nadávat a fyzicky napadat člověka který má jiný názor než ty. |
Ty se taky uklidni. Viděl jsi ten rozhovor se Shapirem? Vidíš tam někde, že by Zemanovi něco nařizoval? Připadá ti reakce Zemana na to co řekl Shapiro adekvátní? Chápeš, že Shapiro je velvyslancem, reprezentuje USA a zavření dveří velvyslanci se rovná zavření dveří pro USA? Pokládáš toto chování za "hájení zájmů ČT" kterým se Zeman neustále ohání?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne duben 05, 2015 6:36 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Jirka Kalous napsal: |
Zato ty si zřejmě lepší člověk. Vulgárně nadávat a fyzicky napadat člověka který má jiný názor než ty. |
Ty se taky uklidni. Viděl jsi ten rozhovor se Shapirem? Vidíš tam někde že by Zemanivi něco nařizoval. Připadá ti reakce Zemana na to co řekl Shapiro adekvátní? Chápeš, že Shapiro je velvyslancem, reprezentuje USA a zavření dveří velvyslanci se rovná zavření dveří pro USA? Pokládáš toto chování za "hájení zájmů ČT" kterým se Zeman neustále ohání? | Já sem v klidu. Nenadávám ti, neříkám že bys měl dostat přes hubu. Neobhajuji Zemana. Divím se že tě takovéhle politické hry dokáží dostat na tak nízkou úroveň. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne duben 05, 2015 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Jirka Kalous napsal: |
Ty se taky uklidni. Viděl jsi ten rozhovor se Shapirem? Vidíš tam někde že by Zemanivi něco nařizoval. Připadá ti reakce Zemana na to co řekl Shapiro adekvátní? Chápeš, že Shapiro je velvyslancem, reprezentuje USA a zavření dveří velvyslanci se rovná zavření dveří pro USA? Pokládáš toto chování za "hájení zájmů ČT" kterým se Zeman neustále ohání? | Já sem v klidu. Nenadávám ti, neříkám že bys měl dostat přes hubu. Neobhajuji Zemana. Divím se že tě takovéhle politické hry dokáží dostat na tak nízkou úroveň. |
Že by měl dostat přes hubu je myšleno samozřejmě obrazně.
Samozřejmě že mně vadí, že se jede natřásat na vojenskou přehlídku do Moskvy s Kimčongem a spol a PŘITOM na druhé straně jen kvůli své obří ješitnosti zabouchne dveře USA. Jestli ti tototo nevadí a pokládáš to jen za jakýsi "jiný názor" tak potěš.
A to, že všichni komouši napříč všemi servery vyhazují radostí rádiovky 5 m do vzduch je více než signifikantní a je znakem o co tady jde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne duben 05, 2015 7:40 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Jirka Kalous napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Jirka Kalous napsal: |
Ty se taky uklidni. Viděl jsi ten rozhovor se Shapirem? Vidíš tam někde že by Zemanivi něco nařizoval. Připadá ti reakce Zemana na to co řekl Shapiro adekvátní? Chápeš, že Shapiro je velvyslancem, reprezentuje USA a zavření dveří velvyslanci se rovná zavření dveří pro USA? Pokládáš toto chování za "hájení zájmů ČT" kterým se Zeman neustále ohání? | Já sem v klidu. Nenadávám ti, neříkám že bys měl dostat přes hubu. Neobhajuji Zemana. Divím se že tě takovéhle politické hry dokáží dostat na tak nízkou úroveň. |
Samozřejmě že mně vadí, že se jede natřásat na vojenskou přehlídku do Moskvy s Kimčongem a spol a PŘITOM na druhé straně jen kvůli své obří ješitnosti zabouchne dveře USA. Jestli ti tototo nevadí a pokládáš to jen za jakýsi "jiný názor" tak potěš.
A to, že všichni komouši napříč všemi servery vyhazují radostí rádiovky 5 m do vzduch je více než signifikantní a je znakem o co tady jde. |
Tak vidíš, že se nakonec dokážeš vyjádřit bez vulgarit a "obrazného" násilí. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne duben 05, 2015 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Jirka Kalous napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Jirka Kalous napsal: |
A to, že všichni komouši napříč všemi servery vyhazují radostí rádiovky 5 m do vzduch je více než signifikantní a je znakem o co tady jde. |
Tak vidíš, že se nakonec dokážeš vyjádřit bez vulgarit a "obrazného" násilí. |
To je moc hezký že jsi mi dal za "vyjadřování" jedničku, pane učiteli a vychovateli, ale o to tady jaksi vůbec nejde. Ty máš z chápání významu za 5
EDIT:
Uvědomil jsem si že ty jsi vlastně typický právník, kterého zajímají v první řadě všeliké lhůty, formality, procesní úkony, skulinky apod. A právo a spravedlnost o kterým by to celý mělo hlavně být se krčí někde v koutě až na posledním místě zájmu. Neber si to osobně, jen takový malý postřeh profesní deformace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po duben 06, 2015 3:47 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: |
To je moc hezký že jsi mi dal za "vyjadřování" jedničku, pane učiteli a vychovateli, ale o to tady jaksi vůbec nejde. Ty máš z chápání významu za 5
EDIT:
Uvědomil jsem si že ty jsi vlastně typický právník, kterého zajímají v první řadě všeliké lhůty, formality, procesní úkony, skulinky apod. A právo a spravedlnost o kterým by to celý mělo hlavně být se krčí někde v koutě až na posledním místě zájmu. Neber si to osobně, jen takový malý postřeh profesní deformace. |
Problém vidím spíš u tebe, a ne ani tak s chápáním jako v neschopností se odpoutat od něčeho co s naší diskuzí vůbec nesouvisí. Já jsem se vymezil proti tomu v jaké formě si se vyjádřil. Nebavím se tu o obsahu - nelíbí se ti Zemanovo chování - což asi má být to právo a spravedlnost? To není právo a spravedlnost - to je jen tvůj názor, který není těžištěm této diskuze.
Nejsme tu na novinkách.cz a tak si myslím, že ukázat ti, že pokud chceš vyjádřit nějaký názor, není třeba klesat pod úroveň. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|