|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jirkovac

|
Zaslal: po duben 06, 2015 11:40 am Předmět: |
|
|
v souvislosti s předchozím příspěvkem to nebude znít jako pecka, ale pro mě je to zas posun..
3x 5x90
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po duben 13, 2015 6:23 pm Předmět: |
|
|
Dotaz:
Když jsem děláte OHS na úzko ("jerk grip"), tak hádám, že váhu přenesete tak nějak na trapézy stejně jako u širokého úchopu. Je to tak?
Já OHS na úzko udělám, akorát dost u toho zapojím ramena kvůli stabilizaci - nevím, jestli je to špatně, ale asi jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po duben 13, 2015 6:30 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Dotaz:
Když jsem děláte OHS na úzko ("jerk grip"), tak hádám, že váhu přenesete tak nějak na trapézy stejně jako u širokého úchopu. Je to tak?
Já OHS na úzko udělám, akorát dost u toho zapojím ramena kvůli stabilizaci - nevím, jestli je to špatně, ale asi jo. |
Jasně, že tam musí ramena fungovat jako stabilizátory
Trapézy bys zapojil, kdybys ty ramena vypakoval, což jsem tu psala, že rozhodně nechceš...
Snaž se mačkat pevně činku, jak kdybys ji chtěl roztrhnout a hodně se odtlačuj od země.
Je to těžký cvik - právě nejen kvůli mobilitě, ale i té stabilitě ramen a zad...
Ať to jde _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
leinweber
|
Zaslal: po duben 13, 2015 7:47 pm Předmět: OHS |
|
|
Pro mě osobně je OHS s clean úchopem lehčí než se snatch :D Clean úchop mám max 140 a snatch snad jen 115? _________________ Váha: 74kg Mrtvý tah: 190kg Bench press: 130kg Dřep: 150kg Nadhoz: 90kg Trh: 80kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|