|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Study
|
Zaslal: út duben 07, 2015 1:44 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | Aktuálně mi na nervy lezou ostatní účastníci silničního provozu. Jeden příklad za všechny. Jedu po cestě, přede mnou octávka, vedle dvojitá plná a zezadu se přiřítí stará Corolla s blondýnou za volantem. Předjede nás oba, aby hned po předjížděcím manévru začala brzdit a odbočovat doleva , kdy ještě musela dát přednost protijedoucím? Proboha proč?
Druhá věc co mě štve je to, že sem měl v garáži telefon, spadl ze stolu a rozbil se mu displej. Takže mě čeká nečekaná investice cca 7 tisíc za novou Lumii.. |
Taky mě to sere, naprosté plýtvání benzínem a obecně debilní akt. Mně se to však stalo na skůtru, kdy mě borec předjel asi 100km/h a hned začal brzdit, že odbočuje. Samozřejmě, že skůtr nemá tak dobré brzdy jako auto, takže sem to musel vzít naštěstí jen přes trávu vedle krajnice jinak by můj skůtr okusil zadek jeho auta (myslím nějaký Ford to byl). No prostě p*ča
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: út duben 07, 2015 3:15 pm Předmět: |
|
|
Popravdě ač Zemana nemusím a Ruskou politiku taky moc ne, v zásadě nevidím problém v tom jet uctít do Moskvy památku vojáků padlých ve WW2. Aneb jak jsem někde četl, s nepřítelem se buď mluví nebo bojuje, trucovat není chování vyspělých lidí.
Na druhou stranu zase zabouchnout dveře někomu, kdo kritizuje jeho rozhodnutí není taky úplně OK.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út duben 07, 2015 3:52 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Taky mě to sere, naprosté plýtvání benzínem a obecně debilní akt. Mně se to však stalo na skůtru, kdy mě borec předjel asi 100km/h a hned začal brzdit, že odbočuje. Samozřejmě, že skůtr nemá tak dobré brzdy jako auto, takže sem to musel vzít naštěstí jen přes trávu vedle krajnice jinak by můj skůtr okusil zadek jeho auta (myslím nějaký Ford to byl). No prostě p*ča |
Tohle se mi běžně stává na kole. Blížím se ke křižovatce s odbočením doprava. Já jedu rovně a řidičům co jedou za mnou se nechce zpomalit a čekat, až projedu tak to pořádně rozjedou, aby to stihly a pak těsně přede mnou odbočí . Kolikrát jsem musel hodně prudce brzdit abych neboural. [/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út duben 07, 2015 5:25 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: |
Popravdě ač Zemana nemusím a Ruskou politiku taky moc ne, v zásadě nevidím problém v tom jet uctít do Moskvy památku vojáků padlých ve WW2. Aneb jak jsem někde četl, s nepřítelem se buď mluví nebo bojuje, trucovat není chování vyspělých lidí.
Na druhou stranu zase zabouchnout dveře někomu, kdo kritizuje jeho rozhodnutí není taky úplně OK. |
No uctít památku padlých se dá i jinak než kynout z tribuny spolu s jinými podivnými figurami ruským vojskům. Například Merkelová tam jede uctívat až druhý den. Ale ani podle mě toto není v zásadě žádná katastrofa.
Katastrofou ale je ono zabouchnutí dveří americkému velvyslanci a potažmo USA jen z důvodu ješitnosti toho ču..ka.
Tak na jednu stranu žvatlá, že hájí české zájmy, že je potřeba sednout za jeden stůl jednat se všemi stranami (nejen) ukrajinského konfliktu. Včetně agresora. Na druhou stranu tento "obhájce českých zájmů" ukáže klidně fakáče našemu spojenci, hospodářsky, politicky i vojensky největší mocnosti světa.
Na jednu stranu se jede natřásat na vojenskou přehlídku do Moskvy a na druhou stranu když tady projíždí konvoj NATO tak se jako vrchní velitel ozbrojených sil neobtěžuje pohnout zadkem z hradu nebo aspoň vydat nějaké prohlášení.
Kdo bude příští kdo se dostane na jeho sáhodlouhou černou listinu? Německý velvyslanec?
Tento chlápek už vyloženě naší republice škodí kde může. Jediní kdo z toho mají radost jsou komouši, jeho patolízal Veleba a Foldyna. Chce se mi blejt.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út duben 07, 2015 5:40 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Na druhou stranu tento "obhájce českých zájmů" ukáže klidně fakáče našemu spojenci, hospodářsky, politicky i vojensky největší mocnosti světa. |
No hlavně se soudruhu z těch amerických soudruhů neposer.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út duben 07, 2015 5:46 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | citace: | | Na druhou stranu tento "obhájce českých zájmů" ukáže klidně fakáče našemu spojenci, hospodářsky, politicky i vojensky největší mocnosti světa. |
No hlavně se soudruhu z těch amerických soudruhů neposer. |
Hele, neútoč ne mě a "soudruhy" si nech pro kámoše až s nimi budeš budovat zátarasy před kolonou "válečných štváčů" z USA. Neprojdou.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út duben 07, 2015 5:49 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | kid napsal: | | citace: | | Na druhou stranu tento "obhájce českých zájmů" ukáže klidně fakáče našemu spojenci, hospodářsky, politicky i vojensky největší mocnosti světa. |
Hele, neútoč ne mě a "soudruhy" si nech pro kámoše až s nimi budeš budovat zátarasy před kolonou "válečných štváčů" z USA. Neprojdou. |
| citace: | | našemu spojenci, hospodářsky, politicky i vojensky největší mocnosti světa. |
Jsi zábavný, takhle se vyjadřovali komanči za minulého režimu, akorát jen jejich obdiv směřoval na východní stranu.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út duben 07, 2015 5:59 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | kid napsal: | | citace: | | Na druhou stranu tento "obhájce českých zájmů" ukáže klidně fakáče našemu spojenci, hospodářsky, politicky i vojensky největší mocnosti světa. |
Hele, neútoč ne mě a "soudruhy" si nech pro kámoše až s nimi budeš budovat zátarasy před kolonou "válečných štváčů" z USA. Neprojdou. |
| citace: | | našemu spojenci, hospodářsky, politicky i vojensky největší mocnosti světa. |
Jsi zábavný, takhle se vyjadřovali komanči za minulého režimu, akorát jen jejich obdiv směřoval na východní stranu. |
Vůbec jsi nepochopi o čem píšu. Není v zájmu ČR ukazovat fakáče našemu spojenci, navíc ze zcela malicherných důvodů starého ješity.
Nevím co tě popudilo nejvíc. Jestli to, že jsem se dotkl (zřejmě tvého miláčka) Zemana, nebo jestli to, že považuju USA (které zřejmě nenávidíš) za našeho spojence, nebo to, že dnešní ruskou armádu a její vedení považuji za hrozbu.
Ty tedy se tvým stavěním našeho dnešního vztahu s USA na roveň našeho někdejšího vztahu k SSSR, zábavný rozhodně nejsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út duben 07, 2015 6:09 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | kid napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | kid napsal: | | citace: | | Na druhou stranu tento "obhájce českých zájmů" ukáže klidně fakáče našemu spojenci, hospodářsky, politicky i vojensky největší mocnosti světa. |
Jsi zábavný, takhle se vyjadřovali komanči za minulého režimu, akorát jen jejich obdiv směřoval na východní stranu. |
Vůbec jsi nepochopi o čem píšu. Není v zájmu ČR ukazovat fakáče našemu spojenci, navíc ze zcela malicherných důvodů starého ješity.
Nevím co tě popudilo nejvíc. Jestli to, že jsem se dotkl (zřejmě tvého miláčka) Zemana, nebo jestli to, že považuju USA (které zřejmě nenávidíš) za našeho spojence, nebo to, že dnešní ruskou armádu a její vedení považuji za hrozbu.
Ty tedy se tvým stavěním našeho dnešního vztahu s USA na roveň našeho někdejšího vztahu k SSSR, zábavný rozhodně nejsi. |
Popudlivý tu jsi jenom ty, mne baví ten úžasný patos a žhavé nadšení, co do toho dáváš. Co mi to jen připomíná?
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út duben 07, 2015 6:17 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | kid napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | kid napsal: | | citace: | | Na druhou stranu tento "obhájce českých zájmů" ukáže klidně fakáče našemu spojenci, hospodářsky, politicky i vojensky největší mocnosti světa. |
Ty tedy se tvým stavěním našeho dnešního vztahu s USA na roveň našeho někdejšího vztahu k SSSR, zábavný rozhodně nejsi. |
Popudlivý tu jsi jenom ty, mne baví ten úžasný patos a žhavé nadšení, co do toho dáváš. Co mi to jen připomíná? |
Není divu, že jsem popudlivý. Napsal jsem "co mi leze na nervy" do rubriky do které to patří. Svůj postoj jsem náležitě zdůvodnil a podpořil argumenty. Načež ty jsi přiklopýtal se soudruhama, s posráním a jinýma blbinama. Na mou otázko jsi odpověděl jen další volovinou. Co ti to připomíná mě vůbec nezajímá, to je tvůj problém.
Čau
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út duben 07, 2015 6:26 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Není divu, že jsem popudlivý. Napsal jsem "co mi leze na nervy" do rubriky do které to patří. Svůj postoj jsem náležitě zdůvodnil a podpořil argumenty. Načež ty jsi přiklopýtal se soudruhama, s posráním a jinýma blbinama. Na mou otázko jsi odpověděl jen další volovinou. Co ti to připomíná mě vůbec nezajímá, to je tvůj problém.
Čau |
Chybí ti smysl pro humor, jinak by ses těm svým šroubovanicím sám musel zasmát. Čertíš se jak osumnáctiletej smrad.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út duben 07, 2015 6:33 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | citace: | Není divu, že jsem popudlivý. Napsal jsem "co mi leze na nervy" do rubriky do které to patří. Svůj postoj jsem náležitě zdůvodnil a podpořil argumenty. Načež ty jsi přiklopýtal se soudruhama, s posráním a jinýma blbinama. Na mou otázko jsi odpověděl jen další volovinou. Co ti to připomíná mě vůbec nezajímá, to je tvůj problém.
Čau |
Chybí ti smysl pro humor, jinak by ses těm svým šroubovanicím sám musel zasmát. Čertíš se jak osumnáctiletej smrad. |
Jseš oravnej jako moskyt. Buď té dobroty a pokud nemáš opravdu co říct a nějak smysluplně argumentovat a debatovat, tak už na mě nereaguj, tragéde.
Howgh.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út duben 07, 2015 6:43 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | kid napsal: | | citace: | Není divu, že jsem popudlivý. Napsal jsem "co mi leze na nervy" do rubriky do které to patří. Svůj postoj jsem náležitě zdůvodnil a podpořil argumenty. Načež ty jsi přiklopýtal se soudruhama, s posráním a jinýma blbinama. Na mou otázko jsi odpověděl jen další volovinou. Co ti to připomíná mě vůbec nezajímá, to je tvůj problém.
Čau |
Chybí ti smysl pro humor, jinak by ses těm svým šroubovanicím sám musel zasmát. Čertíš se jak osumnáctiletej smrad. |
Jseš oravnej jako moskyt. Buď té dobroty a pokud nemáš opravdu co říct a nějak smysluplně argumentovat a debatovat, tak už na mě nereaguj, tragéde.
Howgh. |
Tygře Tygře, sem si pro útěchu nechoď. A vůbec ne s politikou, vždycky tě s tvojí cholerickou povahou někdo rozhodí i bez urážek. Dneska díkybohu nemusí mít všichni stejné názory.
Pořád tvrdím, že na tohle fórum prostě politika nepatří
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st duben 08, 2015 8:47 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: |
Na jednu stranu se jede natřásat na vojenskou přehlídku do Moskvy a na druhou stranu když tady projíždí konvoj NATO tak se jako vrchní velitel ozbrojených sil neobtěžuje pohnout zadkem z hradu nebo aspoň vydat nějaké prohlášení.
|
Vzhledem k tomu, že jsme členem NATO, tak průjezd pár aut spojeneckých vojsk byl asi taková událost, jako když jede autobus Student Agency z Brna do Prahy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|