|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne duben 05, 2015 1:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
KT
|
Zaslal: st duben 08, 2015 10:03 am Předmět: |
|
|
Už jste někdo zkoušel tu novinku od Nutrendu? Vypadá to dobře a zajímavé příchuti..
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st duben 08, 2015 10:08 am Předmět: |
|
|
Jo měl sem vzorky jahody a brownies - chuťove ok bohužel já osobně sem tam cítil lehce umělotinu
Naposledy upravil Study dne st duben 08, 2015 10:09 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st duben 08, 2015 10:09 am Předmět: |
|
|
| KT napsal: | | Už jste někdo zkoušel tu novinku od Nutrendu? Vypadá to dobře a zajímavé příchuti.. |
Je to lepší než Wheycore (hlavně teda chuťově), ale přesně jak jsem čekal, tak to nutrend zase zahrál na jméno a design. Nic extra v tom oproti ostatním proteinům na trhu nevidím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st duben 08, 2015 10:11 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | KT napsal: | | Už jste někdo zkoušel tu novinku od Nutrendu? Vypadá to dobře a zajímavé příchuti.. |
Je to lepší než Wheycore (hlavně teda chuťově), ale přesně jak jsem čekal, tak to nutrend zase zahrál na jméno a design. Nic extra v tom oproti ostatním proteinům na trhu nevidím. |
No asi tak to vidím taky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st duben 08, 2015 10:16 am Předmět: |
|
|
Takže má nutrend konečně protein, kterej nechutná jak vypláchnutý kýbl od splašek?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st duben 08, 2015 10:21 am Předmět: |
|
|
| KT napsal: | | Už jste někdo zkoušel tu novinku od Nutrendu? Vypadá to dobře a zajímavé příchuti.. |
Novinku pár lidí tady z webu vyzkoušelo ještě před uvedením na trh, jinak ve skladu už máme velké množství vzorků, tzn. rádi budeme posílat na vyzkoušení, ale asi až v příštím týdnu (sledujte ten topic o vzorcích, Ondra to tam určitě pak napíše). Jinak za sebe jsem moc rád, že je na obale uveden poměr koncentrátu a isolátu, protože takových výrobců, kteří toto na férovku uvedou, je napříč celým světem velmi velmi málo.
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: st duben 08, 2015 10:45 am Předmět: |
|
|
Díky za odpověď :) beztak to zas propásnu, ale předpokládám, že pak budou na e-shopu, tak to dyštak vezmu tam..
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st duben 08, 2015 11:39 am Předmět: |
|
|
To je ten Deluxe 100% Whey?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st duben 08, 2015 2:48 pm Předmět: |
|
|
Ten jahodovy cheesecake byl pro me absolutni bomba co se tyce chuti, klidne bych dal i cely baleni a porad by mi chutnal _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá duben 10, 2015 12:34 pm Předmět: |
|
|
Je ten Deluxe instantni, tj. rozumne rozmichateny lzickou?
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: čt duben 23, 2015 12:24 pm Předmět: |
|
|
Teda název Deluxe je trochu nadnesene. Mám citron cheesecake - chuťově ( kromě příchuti )mi nepřijde nějaký rozdíl od Whey core řady. Jen děsně pění, ještě víc než wheycore 100 ( tam alespoň ta pěna padá rychleji).
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 12:40 pm Předmět: |
|
|
Survival boruvka. Trochu sladsi, ale z tech tri prichuti pro me nejlepsi. S mlikem skoro jako chutove nedostizne Fitco.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tommm

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 12:57 pm Předmět: |
|
|
Otázka jen tak ze zvědavosti.Co je lepší obalový materyál pro výrobce proteinu?Klasická pixla,nebo dneska velice populární sáčky?Co je ekonomičtější,praktičtější?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|