Alavis Triple blend pro koně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alavis Triple blend pro koně  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Alavis Triple blend pro koně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blackoff napsal:
Nechápu, co všichni děláte.. dnes mi Alavis přišel. Ta chuť je docela dobrá, hrozně mi to připomíná náplň tyčinky milky way

Dneska jsem alavis dostal.
Asi jsi jedl shnilé milky way nebo nevím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když mixneš odměrku alavis do dvou odměrek hydra, tak to opravdu chuťově nepoznáš. Hnus je to samotné. V hydru nerozlišitelné.
migel11

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 5:15 pm    Předmět: ok Odpovědět s citátem

jsem přes rok po operaci kolene a užívám necelý rok a maximální spokojenost. dávám dávky pro 100kg hříbě, chuť nic moc, zapíjím třeba teplým čajem, hned se rozpustí. Koleno mě nebolí, zatěžuji ho, hraju basket a tenis.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dávkuji na 120 kg jednu až dvě odměrky denně. Spíše tedy jednu do hydra a chuťově to absolutně nepoznám.
sovajs

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si namíchal na 4fit, dávám si to cca 3týdny po 5g a rozdíl nevidím
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

První zlepšení po dvou odměrkách denně jsem viděl tak po měsíci. To je běh na dlouhou trať.
sovajs

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je to pro 200kg koně a já mám 80kg:D ale dám tomu šanci, koneckonců pixle je pomalu na půl roku
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:o))) Odměrka denně stačí:o) Mixoval jsem to dřív s kolagenem a suplementoval 1 g vit. C denně. Teď jak se to zlepšilo, tak jsem z lenosti přešel jen na ALAVIS:o)
johnbob

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když to tady tak čtu...asi to vyzní blbě, ale našel jsem doma přípravky po psovi.
Jedná se o Alavis 5 90 tablet a Chondrocan forte 150 g
Dávkování pro mě šílený, ale proč to vyhazovat, když je to ještě ve spotřební době.
Může to člověku nějak ublížit?
madball

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě bude spíš jen otázka v "čistotě" surovin, ale nedivil bych se, kdyby byla u doplňků pro zvířata lepší než u některých pro lidi. Ale to je spíš otázka na výrobce nebo nějakej rozbor. Každopádně Alavis bere poměrně dost lidi a nejhorší názory, který jsem na něj slyšel/četl, byly ty, že od toho někdo očekával víc.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Beru asi 10 dní a snad to není placebo efekt ale cítím zlepšení. Né že bych před tím byl nějaký revmatik ale klouby teď 100%. Mladá když slyšela o koňský výživě, tak se mě zeptala jestli si dělám prdel

Co se týče chuti tak je to docela ok, lidi docela přehání. Čekal jsem příchuť alá ušní máz ale je to hodně v pohodě, když to srovnám s chutí čistých BCAA nebo čistou směsí kolagen - MSM - chondroitin.

A že bych začal řehtat nebo hrabat kopýtkem taky nepozoruji. Při při dávkování pro malé hříbě (cca lžička denně) je to kloubovka na víc jak rok (s předepsanými přestávkami).

Hulkie

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

johnbob napsal:
Když to tady tak čtu...asi to vyzní blbě, ale našel jsem doma přípravky po psovi.
Dávkování pro mě šílený, ale proč to vyhazovat, když je to ještě ve spotřební době.

tuším, že posledně byl někdo známej pro "psí" kloubní výživu a magistra mu říkala, ať koupí
lidskou, že to je levnější:)
johnbob

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
johnbob napsal:

tuším, že posledně byl někdo známej pro "psí" kloubní výživu a magistra mu říkala, ať koupí

Víš co, já to nekupuju, máme to doma.
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To byl jenom takový postřeh.
madball

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
johnbob napsal:

To je dost možný. :)
Vždycky to chce porovnat konkrétní produkty. Pokud mi někdo ukáže cenově porovnatelnej produkt vůči Triple Blendu určenej přímo pro lidi, klidně do něj půjdu. Ať se známej zeptá magistry. Díky. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Joint Flex Complex | Survival
Unikátní směs 11 látek pro výraznou podporu kloubního aparátu. Nejsilnější složení na současném trhu.
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alavis Triple blend pro koně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: