|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: út březen 03, 2015 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Blackoff napsal: | Nechápu, co všichni děláte.. dnes mi Alavis přišel. Ta chuť je docela dobrá, hrozně mi to připomíná náplň tyčinky milky way |
Dneska jsem alavis dostal.
Asi jsi jedl shnilé milky way nebo nevím
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 03, 2015 4:06 pm Předmět: |
|
|
Když mixneš odměrku alavis do dvou odměrek hydra, tak to opravdu chuťově nepoznáš. Hnus je to samotné. V hydru nerozlišitelné.
|
|
| nahoru |
|
 |
migel11

|
Zaslal: po březen 30, 2015 5:15 pm Předmět: ok |
|
|
jsem přes rok po operaci kolene a užívám necelý rok a maximální spokojenost. dávám dávky pro 100kg hříbě, chuť nic moc, zapíjím třeba teplým čajem, hned se rozpustí. Koleno mě nebolí, zatěžuji ho, hraju basket a tenis.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 30, 2015 6:09 pm Předmět: |
|
|
Dávkuji na 120 kg jednu až dvě odměrky denně. Spíše tedy jednu do hydra a chuťově to absolutně nepoznám.
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: po březen 30, 2015 7:19 pm Předmět: |
|
|
Já si namíchal na 4fit, dávám si to cca 3týdny po 5g a rozdíl nevidím
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 30, 2015 7:38 pm Předmět: |
|
|
První zlepšení po dvou odměrkách denně jsem viděl tak po měsíci. To je běh na dlouhou trať.
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 30, 2015 8:31 pm Předmět: |
|
|
:o))) Odměrka denně stačí:o) Mixoval jsem to dřív s kolagenem a suplementoval 1 g vit. C denně. Teď jak se to zlepšilo, tak jsem z lenosti přešel jen na ALAVIS:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
johnbob
|
Zaslal: st duben 08, 2015 8:05 pm Předmět: |
|
|
Když to tady tak čtu...asi to vyzní blbě, ale našel jsem doma přípravky po psovi.
Jedná se o Alavis 5 90 tablet a Chondrocan forte 150 g
Dávkování pro mě šílený, ale proč to vyhazovat, když je to ještě ve spotřební době.
Může to člověku nějak ublížit?
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st duben 08, 2015 8:37 pm Předmět: |
|
|
Podle mě bude spíš jen otázka v "čistotě" surovin, ale nedivil bych se, kdyby byla u doplňků pro zvířata lepší než u některých pro lidi. Ale to je spíš otázka na výrobce nebo nějakej rozbor. Každopádně Alavis bere poměrně dost lidi a nejhorší názory, který jsem na něj slyšel/četl, byly ty, že od toho někdo očekával víc. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 7:45 am Předmět: |
|
|
Beru asi 10 dní a snad to není placebo efekt ale cítím zlepšení. Né že bych před tím byl nějaký revmatik ale klouby teď 100%. Mladá když slyšela o koňský výživě, tak se mě zeptala jestli si dělám prdel
Co se týče chuti tak je to docela ok, lidi docela přehání. Čekal jsem příchuť alá ušní máz ale je to hodně v pohodě, když to srovnám s chutí čistých BCAA nebo čistou směsí kolagen - MSM - chondroitin.
A že bych začal řehtat nebo hrabat kopýtkem taky nepozoruji. Při při dávkování pro malé hříbě (cca lžička denně) je to kloubovka na víc jak rok (s předepsanými přestávkami).
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 8:07 am Předmět: |
|
|
| johnbob napsal: | Když to tady tak čtu...asi to vyzní blbě, ale našel jsem doma přípravky po psovi.
Dávkování pro mě šílený, ale proč to vyhazovat, když je to ještě ve spotřební době.
Může to člověku nějak ublížit? |
tuším, že posledně byl někdo známej pro "psí" kloubní výživu a magistra mu říkala, ať koupí
lidskou, že to je levnější:)
|
|
| nahoru |
|
 |
johnbob
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 8:09 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | johnbob napsal: | Když to tady tak čtu...asi to vyzní blbě, ale našel jsem doma přípravky po psovi.
tuším, že posledně byl někdo známej pro "psí" kloubní výživu a magistra mu říkala, ať koupí
lidskou, že to je levnější:) |
Víš co, já to nekupuju, máme to doma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 8:12 am Předmět: |
|
|
To byl jenom takový postřeh.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | johnbob napsal: | Když to tady tak čtu...asi to vyzní blbě, ale našel jsem doma přípravky po psovi.
lidskou, že to je levnější:) |
To je dost možný. :)
Vždycky to chce porovnat konkrétní produkty. Pokud mi někdo ukáže cenově porovnatelnej produkt vůči Triple Blendu určenej přímo pro lidi, klidně do něj půjdu. Ať se známej zeptá magistry. Díky. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Joint Flex Complex | SurvivalUnikátní směs 11 látek pro výraznou podporu kloubního aparátu. Nejsilnější složení na současném trhu. 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|