Hrazdy:
vysoký shyb (snaha dostat hrazdu až pod prsa)
5x5
Široký shyb + Kliky na bradlech
5x (6+10)
Neutrální shyby
5x6
Podhmatem
5x6
běh zpět
Ráno váha 82.3
Příjem 2500 ckal
Výdej 3000 ckal
- musím říct, říct že hlídání maker mě docela vyhovuje, sice je s tím s*aní ale výsledky jsou konzistentní. Příští týden snad atakuju hranici 81 kg...,musím zase zajít na InBody
Váha:82.5
Příjem : cca 1900
Výdej: cca 2300
Půst 14 hodin
Technický dotaz: není příjem na na úrovni BMR málo? Nějak se mi nezdá že bys měl výdej jen o 400 kcal vyšší, pokud jsi k běžným činnostem přiřadil aktivní pohyb na skatu (?) + zastávku u hrazd.
_________________ Pozitivní rozdíl občas pozoruji, ale důkazy na to nemám.
Nevím kolik by mohl být základ pro běžný den bez výrazné aktivity.
Do práce a z práce většinou jedzím MHD a bohužel sedím více méně na zadku celý den (samozřejmě, že se snažím chodit po schodech atd).
Počítám že to může být tak BMR + 200ckal (možná taky ne )
No a ten skejt to bylo spíš takový první jarní odstrkování a procházka po Vítkově
moc těm aktivitám u kalorických tabulek moc nevěřím ale zkusím to někdy započítat nějak přesněji.
Dřep
5/60,90,110
5/120,125,125,125,120
- 120 uplně lehce, 125 ještě dopilovat techniku, poslední opáčka nebyla tak hluboko pod paralel
Bench
5/60,80,90
5/100
3/100 - prostě to nešlo :/
5/90,90,90
- ta druhá pracovní serie byla příšerná bojoval jsem ale marně, možná unavené tricepsy z hrazd. Příště pojedu 5x5x95 a uvidíme jak to bude vypadat. Bench poslední dobou stagnace
Sumo
5/60, 90
5/100,100,100,100,100
- jen tak zlehka, opačko techniky. Zjistíl jsem, že u lehčíh tahů je lepší začínat "odshora". V sobotu vzpírání s Pavlou tak sem nechtěl moc zrušit spodní záda
Striktní tlak, užší úchop
5/20,40
5/45,45,45,45,45
-docela to šlo, poslední opačko v seriich vytlačený až z paty.
Bicepsový zdvihy střídavě+ Pullovery
8+8/12,5+25
8+8/15+30, 15+30, 15+30, 15+30, 15+30, 15+30
- rehabilitace loktů a protažení hrudníku. Jo a taky 6 týdnů do dovolený
Aktivní vis
- zase sem zapoměl se vyvěsit, taky sem se vybodl na potréninkové protažení. Jsem špatný člověk
Ranní váha 82.2
Příjem 3000ckal - půl kilový burger z krkonošských kraviček udělá svoje
Výdej 3500ckal
půst 12 hodin
v práci asi 7 kafí
Shrnutí Semináře Nadhozu
Opět velká paráda. Seminář byl zaměřen na přemístění sílou a výrazový tah (Push Press)
Mobilita a strečink - proč a jak před vzpěračským tréninkem. Nácvik pohybu s násadou od koštěte. Nácvik s osou. Korekce chyb. Opět jsem se dozvěděl spoustu věcí a bylo mi opraveno spoustu chyb z minulosti. Taky jsem se dozvěděl jak zařadit do silového tréninku a jak na progres v přemístění. Už se těším na II
-zúčastnil se i Ondra Houžvička a kolega MAST3R
Naposledy upravil IronNeverLies dne po duben 20, 2015 7:48 am, celkově upraveno 1 krát
Na Sutce se o vikendech da plavat? Vzdycky kdyz tam jdu, tak je tam hlava na hlave a odnesu si odtama maximalne opar, nebo vyrazku. Ale je pravda, ze na tobogany nelezu, pac tam tlusty nesmej.
PS: Cim hur vypadas, tim lepe se lidi kolem tebe citi, takze za me pizza dobra :D
Hele kolem oběda se to vyčistilo od lidí a měli jsme boční dráhu úplně pro sebe. Až na jednoho kreténa kterej vyloženě viděl, že čekám na celou minutu abych si změřil čas a pak musel do svý drahy náhodou přes mojí trajektorii , tak to bylo v pohodě. A co mě překvapilo, tak v sauně bylo skoro prazdno
No aspon ta pizza byla v Grossetu a stála za hřích
Ještě video z dřepů...
-víc hlídat kolena
-nezvedat činku ale odtlačet zem
-hlouběji
pěkná váha a série při té šířce kolen bych to na větší hloubku neviděl, ale záleží, jak seš mobilní. co ty nádechy, zpočátku mi přišlo, že jsou až po zahájení pohybu?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru