Rage Against the Machines

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rage Against the Machines  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Rage Against the Machines
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
M.A.R.T.as

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Záda jsou v cajku, tak čekám ty bomby
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: po duben 13, 2015 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

M.A.R.T.as napsal:
Záda jsou v cajku, tak čekám ty bomby

Jsem teď nachytřenej od Pavly, tak uvidíme jak to půjde. Akorat mě krotí abych to nepřeháněl s intenzitou. Takže teď klasika objemově 5x5 a soustředit se 100% na techniku. Musíme domluvit ten trénink v Areně a Marvel Gymu
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: po duben 13, 2015 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12.4. ArenaPK
Běh
Můstek - ArenaPK přes Mírák
Seminář Velká činka
Běh zpět

-Půst jen na BCAA, večer 1500ckal

Shrnutí semináře Velká činka
- Pavla to vzala pěkně od začátku i s mobilitou, přes dýchání a dělovou kouli s uchem, vysvětlila souvislosti a dala spoustu dobrých rad. Seminář má určitě přínos, jak pro naprostého začátečníka, tak i pro lidi co nějaký ten rok cvičí. I když se spíš spadám do druhé skupiny (doufám), tak jsem si odnesl spoustu poznámek a poučení

- Navíc bylo zajímavé pozorovat Pandího samce při pokusu atakovat rekord v pojídání Bombus tyčinek. I když ze začátku vypadal marně, slušně se pak rozjel
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

5x5

Z důvodu zlepšení počasí a možnosti aktivit venku (hrazdy, běhaní, longboard, ...) Přecházím jednoduší trénink ve schématu 5x5

Fomin mi po drobných úpravách sednul a určitě se k němu vrátím na podzim a v zimě

V aktuálním schématu počítám s dvěma silovými tréninky týdně. Když to bude málo tak přitlačím

I:
* Sumo Pozved Těžce: 5x5 - O3M
* Benč Středně: 5x5 - O2M
* Hluboký Dřep Středně: 5x5 + Bicepsové zdvihy JČ střídavě 5x8 - O2M
* Široký tlak za hlavou Středně: 5x5 O2M
* Battle Rope Tabata
* Aktivní vis 5x30s OTM

II:
* Hluboký Dřep Těžce: 5x5 - O3M
* Benč Těžce: 5x5 - O3M
* Přemístění Středně: 5x3 - O2M
* Výrazový tlak: 5x5 - O2M
* Battle Rope Tabata
* Aktivní vis 5x30s OTM

Váhy ve střední intenzitě budu určovat podle komfortní zóny abych se mohl 100% soustředit na techniku. Těžší intenzita - tak abych udržel formu ale trochu s tím zabojoval.
Když bude dost času a energie tak přihodím do tréninku ještě Farmáře s KB.

Pauzy:
*O2 (3)M - start každou druhou (třetí) minutu
*OTM - start každou minutu

Další dny vyplním Tréninkem venku: běh, sprinty a hlavně hrazdy. Když nebude přát počasí dám si nějaký silový komplex (Bear, Přemístění - přední dřep - výrazový tlak...) a hrazdy či kruhy. V rest days Longboard.

Naposledy upravil IronNeverLies dne út duben 14, 2015 9:19 am, celkově upraveno 1 krát
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

13.4. 5x5 - I-I: Arena PK
Primal Move s Moochou - díky za to

* Sumo Pozved Těžce: 5x5 - O3M
5/60,100
5/120, 120, 125, 130, 130

- Sumo po dlouhé době, myslím že to půjde akorát si zase zvyknout na pohyb. Snažím se aplikovat nádech dole ale i nahoře před cestou dolů. O3M pauza tak akorat.

* Benč Středně: 5x5 - O2M
5/60,80
5/90,100,90,90,90

-zatím to nebudu hrotit, u té stovky jsem cítíl že bych u páte serie potřeboval sparinga.

* Hluboký Dřep Středně: 5x5 + Bicepsové zdvihy JČ střídavě 5x8 - O2M
5 + 8/60 + 10, 80 + 10
5 + 8/100 + 10, 100 + 10, 100 + 10, 100 + 10, 100 + 10

-O2M je trošku sprint na super serii ale když si kotouče připravim do předu tak to půjde.
V Areně se smí jezdít bicáky jen jako rehabilitace loktů

* Široký tlak za hlavou Středně: 5x5 O2M
5/40
5/45, 45, 45, 40, 40

- Nezdá se to ale je to docela makačka i na jádro. u těch 45 to si to ještě nedovolím úplně odložit na záda mezi opakováním. Jel sem někam na zátylek.

* Battle Rope Tabata

- klasická klinická smrt na závěr

* Aktivní vis 5x30s OTM

- bohuzel jsem zapomenul odjet , nahradím během úterka na hrazdách

Super trénink bavilo mě to a díky hlídání času to pěkně odsejpalo. Večer jsem byl krásně vyřízený.

Váha 83.3
Příjem cca 2500 ckal
Výdej cca 3000+ ckal
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk#

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj, slušně sestavené tréninkové schema - včetně intervalů ;), příliš se šetřit nehodláš :) a na to kolik vážíš pěkné výkony

na semináři jsem si říkal, co tam asi tak děláš, takový sporťák, atletický typ, velmi precizní technika... ale člověk se zřejmě pořád učí. tak ať ti to šlape ;) budu sledovat, i když to vypadá, že teď jedeš nějakou ckd

// edit - jo, a ta oranžová se blbě čte. a na youtube je tu spec. tag, který vloží rovnou i video.
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
ahoj, slušně sestavené tréninkové schema - včetně intervalů ;), příliš se šetřit nehodláš :) a na to kolik vážíš pěkné výkony

na semináři jsem si říkal, co tam asi tak děláš, takový sporťák, atletický typ, velmi precizní technika... ale člověk se zřejmě pořád učí. tak ať ti to šlape ;) budu sledovat, i když to vypadá, že teď jedeš nějakou ckd

// edit - jo, a ta oranžová se blbě čte. a na youtube je tu spec. tag, který vloží rovnou i video.

Tjo zas nepřeháněj k atletickému typu mam daleko

CKD už nejedu, nevyhovuje mi tam poměr tuků a bílkovin a omezení jako káva a nízko sacharidová zelenina. Ale snažím se jet lowcarb a hlavně počítat příjem vs. výdej.

Jo o tom tagu vím ale dávam ty videa privite a ono to nějak úplně nefunguje.

Každopádně jsem tě rád potkal a snad se někdy potkáme v Areně ať už na semináři nebo na tréninku
vlk#

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

low-carb neznám ale pokud máš sachry do 20 g (cca) na den, tak by to prakticky mělo být ckd. stravu tohoto typu jsem zkoušel několikrát, funguje, ale bohužel jenom řádově měsíce :)

do tagu se vkládá pouze ten poslední kód, taky používám neveřejná videa a funguje to. zkusím to tady vložit, pokud nechceš, odstraním to.

PS: já napočítal 6 opáček
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
low-carb neznám ale pokud máš sachry do 20 g (cca) na den, tak by to prakticky mělo být ckd. stravu tohoto typu jsem zkoušel několikrát, funguje, ale bohužel jenom řádově měsíce :)

do tagu se vkládá pouze ten poslední kód, taky používám neveřejná videa a funguje to. zkusím to tady vložit, pokud nechceš, odstraním to.

PS: já napočítal 6 opáček

Aha tak teď jsem dvojitý pako asi sem se soustředil na ty dvojfázový dýchání, že jsem zapomenul počítat... ... dobrý postřeh

Tak teď už chápu proč mi ten tag nefungoval... Díky

No rad bych se ještě před létem dostal na 80kg a pod 10% tuku... pak začnu zase pomalinku nabírat. Sachrů mám tak kolem 100g ale někdy třeba jen těch 30 záleží na situaci..
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14.4. Outdoor
Běh
Můstek - Rígráč

Široké shyby + Kliky na bradlech
3x 8+12
3x 6+9
= 42 + 63

Shyby podhmat + Úzké kliky
5x 6+12
= 30 + 60

Pak ještě nějaké ručkování, úzké shyby nadhmatem, Low L-Sit, Poloviční HLL (zvedání nohou ve visu)

Váha 83
Příjem 2800ckal (sachry cca 150)
Výdej 3000ckal
Moocha

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

IronNeverLies napsal:
Navíc bylo zajímavé pozorovat Pandího samce při pokusu atakovat rekord v pojídání Bombus tyčinek. I když ze začátku vypadal marně, slušně se pak rozjel

k rekordním deseti se bohužel nedostal, ale srdíčko v tom jednoznačně bylo

Hele, to sumo s botami, to je docela zvláštní. Sedí ti to?
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
IronNeverLies napsal:
Navíc bylo zajímavé pozorovat Pandího samce při pokusu atakovat rekord v pojídání Bombus tyčinek. I když ze začátku vypadal marně, slušně se pak rozjel

k rekordním deseti se bohužel nedostal, ale srdíčko v tom jednoznačně bylo

Hele, to sumo s botami, to je docela zvláštní. Sedí ti to?

- no vzal jsem si je kvuli těm OSB deskám... po první serii sem měl plny fusky třísek. Taky jsem zvyknutý tahat na boso.
Hele ale nakonec to docela bylo ok. Oni ty lifterky jak mají pevnou patu tak docela drží, a navíc to odbourá můj zlozvyk zvedat prsty
Olejnas

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

IronNeverLies napsal:
Váha 83
Výdej 3000cka

Cim pocitas ten prijem/vydej? Me se ta cisla moc nezdaji. Hod sem schvalne jidelnicek s gramazi z toho dne plz.
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
IronNeverLies napsal:
Váha 83
Výdej 3000cka

Cim pocitas ten prijem/vydej? Me se ta cisla moc nezdaji. Hod sem schvalne jidelnicek s gramazi z toho dne plz.

Příjem:
Podle http://www.kaloricketabulky.cz/
Zkus tento odkaz
http://www.kaloricketabulky.cz/jidelnicek/ad5fe0c2c72fb2d5ecba152aceda80e8/?PrevDay=&date=15.04.2015

Výdej: Odhadem.. Můj Bazál je cca 1930 ckal + běžná aktivita + cca 20 minut běh do kopce + 60 min. workout

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rage Against the Machines Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: