Jsem teď nachytřenej od Pavly, tak uvidíme jak to půjde. Akorat mě krotí abych to nepřeháněl s intenzitou. Takže teď klasika objemově 5x5 a soustředit se 100% na techniku. Musíme domluvit ten trénink v Areně a Marvel Gymu
Shrnutí semináře Velká činka
- Pavla to vzala pěkně od začátku i s mobilitou, přes dýchání a dělovou kouli s uchem, vysvětlila souvislosti a dala spoustu dobrých rad. Seminář má určitě přínos, jak pro naprostého začátečníka, tak i pro lidi co nějaký ten rok cvičí. I když se spíš spadám do druhé skupiny (doufám), tak jsem si odnesl spoustu poznámek a poučení
- Navíc bylo zajímavé pozorovat Pandího samce při pokusu atakovat rekord v pojídání Bombus tyčinek. I když ze začátku vypadal marně, slušně se pak rozjel
Váhy ve střední intenzitě budu určovat podle komfortní zóny abych se mohl 100% soustředit na techniku. Těžší intenzita - tak abych udržel formu ale trochu s tím zabojoval.
Když bude dost času a energie tak přihodím do tréninku ještě Farmáře s KB.
Pauzy:
*O2 (3)M - start každou druhou (třetí) minutu
*OTM - start každou minutu
Další dny vyplním Tréninkem venku: běh, sprinty a hlavně hrazdy. Když nebude přát počasí dám si nějaký silový komplex (Bear, Přemístění - přední dřep - výrazový tlak...) a hrazdy či kruhy. V rest days Longboard.
Naposledy upravil IronNeverLies dne út duben 14, 2015 9:19 am, celkově upraveno 1 krát
- Sumo po dlouhé době, myslím že to půjde akorát si zase zvyknout na pohyb. Snažím se aplikovat nádech dole ale i nahoře před cestou dolů. O3M pauza tak akorat.
ahoj, slušně sestavené tréninkové schema - včetně intervalů ;), příliš se šetřit nehodláš :) a na to kolik vážíš pěkné výkony
na semináři jsem si říkal, co tam asi tak děláš, takový sporťák, atletický typ, velmi precizní technika... ale člověk se zřejmě pořád učí. tak ať ti to šlape ;) budu sledovat, i když to vypadá, že teď jedeš nějakou ckd
// edit - jo, a ta oranžová se blbě čte. a na youtube je tu spec. tag, který vloží rovnou i video.
ahoj, slušně sestavené tréninkové schema - včetně intervalů ;), příliš se šetřit nehodláš :) a na to kolik vážíš pěkné výkony
na semináři jsem si říkal, co tam asi tak děláš, takový sporťák, atletický typ, velmi precizní technika... ale člověk se zřejmě pořád učí. tak ať ti to šlape ;) budu sledovat, i když to vypadá, že teď jedeš nějakou ckd
// edit - jo, a ta oranžová se blbě čte. a na youtube je tu spec. tag, který vloží rovnou i video.
Tjo zas nepřeháněj k atletickému typu mam daleko
CKD už nejedu, nevyhovuje mi tam poměr tuků a bílkovin a omezení jako káva a nízko sacharidová zelenina. Ale snažím se jet lowcarb a hlavně počítat příjem vs. výdej.
Jo o tom tagu vím ale dávam ty videa privite a ono to nějak úplně nefunguje.
Každopádně jsem tě rád potkal a snad se někdy potkáme v Areně ať už na semináři nebo na tréninku
low-carb neznám ale pokud máš sachry do 20 g (cca) na den, tak by to prakticky mělo být ckd. stravu tohoto typu jsem zkoušel několikrát, funguje, ale bohužel jenom řádově měsíce :)
do tagu se vkládá pouze ten poslední kód, taky používám neveřejná videa a funguje to. zkusím to tady vložit, pokud nechceš, odstraním to.
low-carb neznám ale pokud máš sachry do 20 g (cca) na den, tak by to prakticky mělo být ckd. stravu tohoto typu jsem zkoušel několikrát, funguje, ale bohužel jenom řádově měsíce :)
do tagu se vkládá pouze ten poslední kód, taky používám neveřejná videa a funguje to. zkusím to tady vložit, pokud nechceš, odstraním to.
PS: já napočítal 6 opáček
Aha tak teď jsem dvojitý pako asi sem se soustředil na ty dvojfázový dýchání, že jsem zapomenul počítat... ... dobrý postřeh
Tak teď už chápu proč mi ten tag nefungoval... Díky
No rad bych se ještě před létem dostal na 80kg a pod 10% tuku... pak začnu zase pomalinku nabírat. Sachrů mám tak kolem 100g ale někdy třeba jen těch 30 záleží na situaci..
Navíc bylo zajímavé pozorovat Pandího samce při pokusu atakovat rekord v pojídání Bombus tyčinek. I když ze začátku vypadal marně, slušně se pak rozjel
k rekordním deseti se bohužel nedostal, ale srdíčko v tom jednoznačně bylo
Hele, to sumo s botami, to je docela zvláštní. Sedí ti to?
Navíc bylo zajímavé pozorovat Pandího samce při pokusu atakovat rekord v pojídání Bombus tyčinek. I když ze začátku vypadal marně, slušně se pak rozjel
k rekordním deseti se bohužel nedostal, ale srdíčko v tom jednoznačně bylo
Hele, to sumo s botami, to je docela zvláštní. Sedí ti to?
- no vzal jsem si je kvuli těm OSB deskám... po první serii sem měl plny fusky třísek. Taky jsem zvyknutý tahat na boso.
Hele ale nakonec to docela bylo ok. Oni ty lifterky jak mají pevnou patu tak docela drží, a navíc to odbourá můj zlozvyk zvedat prsty
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru