PROTEINY III.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PROTEINY III.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY III.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tommm napsal:
Otázka jen tak ze zvědavosti.Co je lepší obalový materyál pro výrobce proteinu?Klasická pixla,nebo dneska velice populární sáčky?Co je ekonomičtější,praktičtější?

pro koho, pro zákazníka, nebo výrobce? Sáčky nejsou moc praktické, ale ekologičtější určitě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Tommm napsal:
Otázka jen tak ze zvědavosti.Co je lepší obalový materyál pro výrobce proteinu?Klasická pixla,nebo dneska velice populární sáčky?Co je ekonomičtější,praktičtější?

pro koho, pro zákazníka, nebo výrobce? Sáčky nejsou moc praktické, ale ekologičtější určitě.

určitě preferuju sáčky, myslím že po stránce nějaké bezpečnosti je to uplně jedno, spíš jsou ty sáčky opravdu mnohem ekologičtější a snadněji se pak likvidují. Navíc třeba ty proteiny
které beru jsou výhradně v sáčcích a ty jsou tak odolný, že za normálních okolností se neprotrhnou a zároveň mají nahoře takový ten pásek, kterým se dají zavřít, takže je to jako když načnu a zavřu pixlu.
A to nemluvim o logisitcké výhodě, pixla je hrozně neskladná, navíc jak už tady Martin několikrát popisoval, ono si to po naplnění "sedne", čili ta pixla musí být mnohem větší než je pak obsah, sáček se prostě zmenší na velikost obsahu a snadněji se to převáží, zabírá to míň místa atd.
Tommm

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
Hulkie napsal:
Tommm napsal:

určitě preferuju sáčky, myslím že po stránce nějaké bezpečnosti je to uplně jedno, spíš jsou ty sáčky opravdu mnohem ekologičtější a snadněji se pak likvidují. Navíc třeba ty proteiny
které beru jsou výhradně v sáčcích a ty jsou tak odolný, že za normálních okolností se neprotrhnou a zároveň mají nahoře takový ten pásek, kterým se dají zavřít, takže je to jako když načnu a zavřu pixlu.
A to nemluvim o logisitcké výhodě, pixla je hrozně neskladná, navíc jak už tady Martin několikrát popisoval, ono si to po naplnění "sedne", čili ta pixla musí být mnohem větší než je pak obsah, sáček se prostě zmenší na velikost obsahu a snadněji se to převáží, zabírá to míň místa atd.

Jo sáčky s modrým pruhem jsou fajn:-)ale co teda vede ty ostatní firmy balit do pixly?jako že to balení vypadá v regálu opticky velký a že se líp prodá?Nebo jakej je teda důvod?Představte si že by se třeba klasická mouka v supermarketu prodávala v takových plastových poloprázdných pixlách:-)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sáčky na velká balení suplementů zákazníci obecně nechtějí.
Vy jste se tu sice (v pár lidech) shodli, nicméně naprostá většina uživatelů sáčky nechce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sáčky jsou fajn. Balení do 30 ks. Do auta a na cesty. Jinak na běžné domácí použití je to drahé. Tam mám raději kyblík o hmotnosti 3-5 kg.:o) Kde je cena/kg výhodnější.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten nový Nutrend Deluxe v příchuti jahodový cheesecake je naprosto úžasný , potvrdil mi to i spolubydla - nesportovec, kterému také velmi chutnal. Mám v plánu si ho pořídit, brownies byl také výborný. S pěnivostí ani rozpustností jsem problém neměl.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Sáčky jsou fajn. Balení do 30 ks. Do auta a na cesty. Jinak na běžné domácí použití je to drahé. Tam mám raději kyblík o hmotnosti 3-5 kg.:o) Kde je cena/kg výhodnější.

Petře malé sáčky jsou super, jen asi kluci výše mluvili o velkých, těch třeba dvoukilových a podobně.
S malými vzorkovými jednoporcovými je to přesně naopak, po těch je poptávka velká.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Deadlift napsal:

Petře malé sáčky jsou super, jen asi kluci výše mluvili o velkých, těch třeba dvoukilových a podobně.
S malými vzorkovými jednoporcovými je to přesně naopak, po těch je poptávka velká.

K čemu 2 kg, 1 kg, 0,5 kg sáček? To bych nechtěl. Budoucnost je v aluminiu a třicetigramovkách:o)
Tommm

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Ten nový Nutrend Deluxe v příchuti jahodový cheesecake je naprosto úžasný , potvrdil mi to i spolubydla - nesportovec, kterému také velmi chutnal. Mám v plánu si ho pořídit, brownies byl také výborný. S pěnivostí ani rozpustností jsem problém neměl.

Taky by mě zajímalo jak jde Deluxe na odbyt-třeba kolik se jich prodá během téhle týdenní akce.Taky sem pár kousků obědnal,tak doufám ,že je dostatečně naskladněnej:-)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem dlouholetým příznivcem značky Scitec. Koupil jsem si fourstar protein s příchutí jahoda a humáč. Ve vodě absolutně hnus a v mléku trochu menší hnus. Tohle byla velká chyba. Ještě, že toho mám jen 0,5 kg a i tak to bude docela boj. Tohle je chuťově velmi nepovedené. Rozhodně si to už nikdy nekoupím.
bazycek

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 8:47 am    Předmět: s Odpovědět s citátem

taky by mi vyhovvali spise sacky..jen ta cena ktera to navysi je proste moc velka :)
Riku

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaký myslíte sáčky? jako má třeba myprotein? Protože když ještě dělal extrifit proteiny v sáčcích tak na to hodně lidí nadávalo
marzochi

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To by mě zajímalo proč většina uživatelů preferuje proteiny v kyblu. Vždyť je to zbytečně velký, neskladný a nepřenosný. Možná si to někdo doma vystavuje jako trofeje, ale po dvacátým kyblu už je to taky přestane bavit a začnou řešit co sakra s tím.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marzochi napsal:
To by mě zajímalo proč většina uživatelů preferuje proteiny v kyblu. Vždyť je to zbytečně velký, neskladný a nepřenosný. Možná si to někdo doma vystavuje jako trofeje, ale po dvacátým kyblu už je to taky přestane bavit a začnou řešit co sakra s tím.

Zasadí si do toho rajčata? Předpokládám, že to vyhodí a je po problému a na jednu pikslu má doma místo každý.
KT

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pixly dávám babi na zrní pro slepice
a jinak též nejsem příznivce sáčků, nejdou kolikrát pořádně zavřít..
co ale využívám často jsou sáčky 30g, člověk se nemusí být, že se to vysype v tašce.
CFM Instant Whey 80 | Extrifit
Nejkvalitnější CFM protein s přírodními trávicími enzymy!
999 Kč
Whey Taste | Dex
Proteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem.
764 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PROTEINY III. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: