|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: čt duben 23, 2015 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Tommm napsal: | | Otázka jen tak ze zvědavosti.Co je lepší obalový materyál pro výrobce proteinu?Klasická pixla,nebo dneska velice populární sáčky?Co je ekonomičtější,praktičtější? |
pro koho, pro zákazníka, nebo výrobce? Sáčky nejsou moc praktické, ale ekologičtější určitě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: čt duben 23, 2015 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Tommm napsal: | | Otázka jen tak ze zvědavosti.Co je lepší obalový materyál pro výrobce proteinu?Klasická pixla,nebo dneska velice populární sáčky?Co je ekonomičtější,praktičtější? |
pro koho, pro zákazníka, nebo výrobce? Sáčky nejsou moc praktické, ale ekologičtější určitě. |
určitě preferuju sáčky, myslím že po stránce nějaké bezpečnosti je to uplně jedno, spíš jsou ty sáčky opravdu mnohem ekologičtější a snadněji se pak likvidují. Navíc třeba ty proteiny které beru jsou výhradně v sáčcích a ty jsou tak odolný, že za normálních okolností se neprotrhnou a zároveň mají nahoře takový ten pásek, kterým se dají zavřít, takže je to jako když načnu a zavřu pixlu.
A to nemluvim o logisitcké výhodě, pixla je hrozně neskladná, navíc jak už tady Martin několikrát popisoval, ono si to po naplnění "sedne", čili ta pixla musí být mnohem větší než je pak obsah, sáček se prostě zmenší na velikost obsahu a snadněji se to převáží, zabírá to míň místa atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tommm

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 2:24 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | Hulkie napsal: | | Tommm napsal: | | Otázka jen tak ze zvědavosti.Co je lepší obalový materyál pro výrobce proteinu?Klasická pixla,nebo dneska velice populární sáčky?Co je ekonomičtější,praktičtější? |
pro koho, pro zákazníka, nebo výrobce? Sáčky nejsou moc praktické, ale ekologičtější určitě. |
určitě preferuju sáčky, myslím že po stránce nějaké bezpečnosti je to uplně jedno, spíš jsou ty sáčky opravdu mnohem ekologičtější a snadněji se pak likvidují. Navíc třeba ty proteiny které beru jsou výhradně v sáčcích a ty jsou tak odolný, že za normálních okolností se neprotrhnou a zároveň mají nahoře takový ten pásek, kterým se dají zavřít, takže je to jako když načnu a zavřu pixlu.
A to nemluvim o logisitcké výhodě, pixla je hrozně neskladná, navíc jak už tady Martin několikrát popisoval, ono si to po naplnění "sedne", čili ta pixla musí být mnohem větší než je pak obsah, sáček se prostě zmenší na velikost obsahu a snadněji se to převáží, zabírá to míň místa atd. |
Jo sáčky s modrým pruhem jsou fajn:-)ale co teda vede ty ostatní firmy balit do pixly?jako že to balení vypadá v regálu opticky velký a že se líp prodá?Nebo jakej je teda důvod?Představte si že by se třeba klasická mouka v supermarketu prodávala v takových plastových poloprázdných pixlách:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 2:59 pm Předmět: |
|
|
Sáčky na velká balení suplementů zákazníci obecně nechtějí.
Vy jste se tu sice (v pár lidech) shodli, nicméně naprostá většina uživatelů sáčky nechce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 23, 2015 3:01 pm Předmět: |
|
|
Sáčky jsou fajn. Balení do 30 ks. Do auta a na cesty. Jinak na běžné domácí použití je to drahé. Tam mám raději kyblík o hmotnosti 3-5 kg.:o) Kde je cena/kg výhodnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 3:19 pm Předmět: |
|
|
Ten nový Nutrend Deluxe v příchuti jahodový cheesecake je naprosto úžasný  , potvrdil mi to i spolubydla - nesportovec, kterému také velmi chutnal. Mám v plánu si ho pořídit, brownies byl také výborný. S pěnivostí ani rozpustností jsem problém neměl. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 3:20 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Sáčky jsou fajn. Balení do 30 ks. Do auta a na cesty. Jinak na běžné domácí použití je to drahé. Tam mám raději kyblík o hmotnosti 3-5 kg.:o) Kde je cena/kg výhodnější. |
Petře malé sáčky jsou super, jen asi kluci výše mluvili o velkých, těch třeba dvoukilových a podobně.
S malými vzorkovými jednoporcovými je to přesně naopak, po těch je poptávka velká.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 23, 2015 3:24 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Deadlift napsal: | | Sáčky jsou fajn. Balení do 30 ks. Do auta a na cesty. Jinak na běžné domácí použití je to drahé. Tam mám raději kyblík o hmotnosti 3-5 kg.:o) Kde je cena/kg výhodnější. |
Petře malé sáčky jsou super, jen asi kluci výše mluvili o velkých, těch třeba dvoukilových a podobně.
S malými vzorkovými jednoporcovými je to přesně naopak, po těch je poptávka velká. |
K čemu 2 kg, 1 kg, 0,5 kg sáček? To bych nechtěl. Budoucnost je v aluminiu a třicetigramovkách:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tommm

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 4:16 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Ten nový Nutrend Deluxe v příchuti jahodový cheesecake je naprosto úžasný , potvrdil mi to i spolubydla - nesportovec, kterému také velmi chutnal. Mám v plánu si ho pořídit, brownies byl také výborný. S pěnivostí ani rozpustností jsem problém neměl. |
Taky by mě zajímalo jak jde Deluxe na odbyt-třeba kolik se jich prodá během téhle týdenní akce.Taky sem pár kousků obědnal,tak doufám ,že je dostatečně naskladněnej:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 27, 2015 7:13 am Předmět: |
|
|
Jsem dlouholetým příznivcem značky Scitec. Koupil jsem si fourstar protein s příchutí jahoda a humáč. Ve vodě absolutně hnus a v mléku trochu menší hnus. Tohle byla velká chyba. Ještě, že toho mám jen 0,5 kg a i tak to bude docela boj. Tohle je chuťově velmi nepovedené. Rozhodně si to už nikdy nekoupím.
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: po duben 27, 2015 8:47 am Předmět: s |
|
|
taky by mi vyhovvali spise sacky..jen ta cena ktera to navysi je proste moc velka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po duben 27, 2015 9:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: po duben 27, 2015 9:41 am Předmět: |
|
|
To by mě zajímalo proč většina uživatelů preferuje proteiny v kyblu. Vždyť je to zbytečně velký, neskladný a nepřenosný. Možná si to někdo doma vystavuje jako trofeje, ale po dvacátým kyblu už je to taky přestane bavit a začnou řešit co sakra s tím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: po duben 27, 2015 10:27 am Předmět: |
|
|
Pixly dávám babi na zrní pro slepice
a jinak též nejsem příznivce sáčků, nejdou kolikrát pořádně zavřít..
co ale využívám často jsou sáčky 30g, člověk se nemusí být, že se to vysype v tašce.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|