|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 7:36 am Předmět: |
|
|
Autům řízeným automatem bych se vůbec nebránil, není nic příjemnějšího, než cestu po D1 přenechat někomu jinému a spát...
ALE: doufám, že bude možnost volby, že to jednou nebude povinné:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 7:37 am Předmět: |
|
|
pripadne ako vo filme I Robot  you are experiencing a car accident _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 9:25 am Předmět: |
|
|
Este musia doriesit kto bude brat zodpovednost ked tvoje automaticke auto niekoho zrazi. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 9:34 am Předmět: |
|
|
Mně se líbí koncept jakýchsi road-trainů, kdy by bylo jedno vůdčí vozidlo, které by mělo veškerou zodpovědnost a za sebou by vedlo řadu vozidel.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 12:45 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
Hele, ty přece nejsi tak starej, abys měl výpadky vědomí při čtení textu:-))). A pokud podobné hejble v autě chceš, tak samozřejmě si ho tam pořiď. Neřeknu ani slovo proti. A když se mi zachce, tak si ho taky pořídím. Ale proč si do prdele práce pořídit MUSÍM, to mi fakt hlava nebere!
S tím pov-ručením a pásy je to kurvárna velmi podobná, a takových věcí jsou samozřejmě mraky. Což je ten průser. A místo toho, aby jich ubývalo, tak jich je naopak čím dál víc. |
Moznost mit budes. Staci si poridit veterana :)
Povinny ruceni, pasy, helmy atd. te omezuji vic. O tomhle nebudes ani vedet, takze uz jen z toho duvodu mne to nechava naprosto v klidu. To je jako se rozcilovat, ze mas u auta stanoveny nejakou normou, jak vysoko od zeme maji byt svetla. Taky ti to muze byt ukradeny a jestli budou o pul cm vys nebo niz ani nepoznas. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 2:15 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: |
Moznost mit budes. Staci si poridit veterana :)
Povinny ruceni, pasy, helmy atd. te omezuji vic. |
To se ještě uvidí. A jistě, ony se najdou způsoby jak i u nových aut to přinejmenším ze začátku nějak ojebat. Ale jde prostě o to, že další věc/oblast kde člověku nenechají volbu.
Jedna buzerace se snese, druhá třeba taky a .... ale když už jich plná prdel, tak ten život stojí za hovno. Ostatně, ne náhodou je právě pro tyhle mraky debilních regulací a omezení a nařízení Evropa ekonomicky nejvíce stagnující oblastí světa. Možná krom pár kousků Afriky. Zatím. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 2:21 pm Předmět: |
|
|
No, když tam čtu "Všeobecně se očekává, že během dalších dvaceti pěti let bude většina populace žít ve velkých městech." ... což jsem čítával jako malé děcko v čítánkách, a furt hovno, tak se o to nebojím.
Jinak jak už jsem několikrát napsal, pokud budou nejen podobné legrácky na bázi dobrovolnosti, fajn. V opačném případě jsem snad pro ty mešity nebo vedoucí úlohu Strany. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 6:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 7:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 6:29 pm Předmět: |
|
|
Je pravda , ze Martin Krakovsky je v lochu? Pokud ano, tak za co byl odsouzen? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 9:43 pm Předmět: |
|
|
Leze mi na nervy....ne vytaci me...ne primo neskutecne me sere to Hate free...nehejtuj aspol. Do psich kund a prdeli, co to je zase za zpicenou iniciativu, ktera se na cloveka bude dalsich par tejdnu sypat ze vsech stran? _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá květen 01, 2015 9:47 pm Předmět: |
|
|
To jsou ty debilní neziskovky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne květen 03, 2015 12:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|