Bylo jich víc. Ještě ten, co psal furt spaghetti a mraky vykřičníků, zápasil s Buakawem, nevím, jak se jmenoval. Pak ještě mirio měl svoji aféru, jestli se nepletu. Asi by se dalo pokračovat, ale dokud nepřijde Ahola a nevytáhne svůj zápisník, bude to jen amatéřina :-)
Mirio? Ten tu někdy psal něco o svém cvičení? Nemyslíš Draga?
jo, byl to Drago co potkal Mika Tysona a on se na něho usmál
Bylo jich víc. Ještě ten, co psal furt spaghetti a mraky vykřičníků, zápasil s Buakawem, nevím, jak se jmenoval. Pak ještě mirio měl svoji aféru, jestli se nepletu. Asi by se dalo pokračovat, ale dokud nepřijde Ahola a nevytáhne svůj zápisník, bude to jen amatéřina :-)
Itachi, inak jeho nindžovské romány by som si prečítal v poho
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Všem: ještě jednou děkuji za projevený zájem o můj log. Jen bych Vás poprosil pokud si povídáte o věcech které se mnou nemají nic společného dělejte to jinde.
To daymoon 1: Za bandu hlupáků Vás nepovažuji a nepřiměřené výroky si neberu osobně, neb nevíte, co činíte:). Co konkrétně nazýváš kličkováním a mlžením?
To Grimley: V BBC jsem nikdy nebyl, ale řekl bych, že je to něco dost jiného. Legraci si z tebe nedělám a nechápu co je na tom komplikovaného. Doufám, že nečekáš, že naložím kotouče a pojedu vlakem za tebou:). Můj návrh byl dostatečně solidní a má otřesená důvěryhodnost na tomto fóru by jakýmkoliv podrazem vůči tobě pochopitelně skončila. Chápu tě, taky bych nejel hodinu vlakem převažovat kalibrovaný kotouč.
Děkuji, já si trénink užívám skoro vždy a na parádním progresu se shodneme. Co bude o Vánocích ještě nevím, vzhledem k výchozí situaci jsem plánoval jsem jen na půl roku. Proto očekávám hlavní „trapas“ v srpnu. Třeba se ještě budeš divit:). Také ti přeji ,ať tě sport baví.
To Draper: Také mi to nějak není jasné, ale většina diskutujících to asi chápe. Já tě nenutím, abys věřil. Pořád si myslím, že jsou tu lidé, kteří videu věří.
To Daymoon 2 : Děkuji za pokus o vysvětlení, ale asi to stejně nechápu. Tu poslední větu sis mohl odpustit, moderátor by neměl urážet slušné uživatele.
To Draper : nezažil jsem ani jednoho z nich, ale díky tobě chápu co chtěl říct Mysh.
To Grimley: Toho jehož nick komolíš si pamatuji. Ten rozhodně slabej nebyl, ale jak to s ním probíhalo nevím…
To daymoon: jmenované neznám.
To madball: Omluvu přijímám a vysvětlení chápu. To se stane hlavně že tu alespoň něco vyjasněno:). Pořadí kotoučů na videu 20;20;10;5;2,5 a 1,25
Proč bych si vymýšlel, že to není tak úplně veřejná posilovna a zároveň čtenáři který tam chtěl řekl, že to zařídím? To bude asi další z mých poruch:). Já nevidím důvod natáčet video a k vyjadřování nikoho nenutím.
To Hulkie: Hmm tak zase bez odpovědí.
To ygg: Další co neznám
To ygg2: cca 80 kg ano tolik cvážím, 190 cm měřím. Ten zbytek nevím kde se vzal, nic podobného jsem v tomto cyklu ani nezkoušel.
To Hulkie 2: Nevím o čem je řeč.
To Turakam: Tak si je běž přečíst.
To Hulkie 3: Nevím o čem je řeč a tento příspěvek už je OT z OT. Běž si prosím povídat někam jinam, věřím, že tento log někdo čte a je zvědavý na mě a toto se mnou už nic společného snad nemá.
Až přijde jeden nejmenovaný moderátor, a přečte si ode mě soukromou zprávu udělám nové hlasování a myslím, že bude zajímavé.
V pondělí pak přesvědčím nadpoloviční většinu z Vás o tom, že bylo na videu které jsem zveřejnil 5.3.2015 skutečně 137,5 kg. A budete mě moci kritizovat zase za něco jiného:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Itachi, inak jeho nindžovské romány by som si prečítal v poho
Itachi bol klasa, to sa len tak nevidi, vtedy nam tu daval link na vysledky sutaze v Taliansku, kde bol aj on, neratal s tym, ze si to niekto prelozi :D
Toto bol jeden z jeho top postov:
citace:
Nic z toho sem si nevymyslel,ani slovo ...
Vsecky treninky
Moje treninkova garaz
Kde a co trenuju
Kladivo
Fighty
Buakaw
Nic z toho,ani kapka nebyla lez do te doby nez sem postnul to spiceny kladivo ktery bylo na nekterym Webu.Protoze uz mi prislo trapny vam rikat ze ho poslu zitra,a zase zitra a zase zitra ,ale seru na to...zase pride nejakej Ahola a ja nemam potrebuju nikoho presvedcovat!
A pres vsecky tyhle blitky co tady blijete je tady dobrych par lidi ktery me pisou rady ohledne treninku,s kteryma sem byl sparrovat ,s kteryma kecam na icq a vsecko vpohode a tomuhle se jen smejem.
Ahola je jen zmrd kterej se nedokazal prenest pres fakt ze trenuju 10 x vic za den nez od za tyden !Nemam chut se tady s vama bavit,mam jiny ,,mentalni problemy,, a musim si skocit pro prasky
daymoon: Ty toho miria nemas rad Inak na fore bolo pisalkov vela, veterani si mozno pamataju aj zatvrdnuteho odporcvu powerliftingu belta, ktory nam sluboval video drepu s 260 kg tusim, "ked bude nalada"....za poslednych 10 rokov nalada nebola :D
Hulkie: :)
výkony jsou parádní, což o to, a věřím, že nějakým způsobem i odpovídají realitě, ale ty odpovědi na komentáře mě baví mnohem více, to jsou slohové práce hodné Mirka Dušína :) dlouho jsem neviděl, aby se někdo tak korektně a přesně vyjadřoval, je to tady trošku takové sci-fi to číst... a to mě vždycky bavilo ;)
Treba jsou ty kotouce vazne v librach a on to jen chudak Dejv nevi :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Včera nucené volno- v posce probíhal celý den úklid.
Dnes:
1.fáze
Běh střídání tempa- 3 rychlosti 5,5 km 35 minut
Asi mi nějak nesedl oběd, tak jsem se půl dne moc necítil. Ale protože už by byla pauza moc velká tak jsem šel. Odjel jsem jen to hlavní a zbytek snad doženu:).
BP6X6X137,5kg
HSPU deficit cca 20cm 3X10 Na první rezerva tak 5 opakování, ale pak to bylo naopak těžký
Klik na bradlech 3X10X +60kg
Strečing 10 minut
Já bench necvičím ale měl bych dotaz jakou výhodu má to tvoje postavení chodidel přece u takové váhy už to musí dost bolet né ?
Do Prahy to mám necelou hodinku cesty, ale asi to je nějaká obdoba BBC (i když podle vybavení mám pocit, že si ze mě opět děláš prdel), takže na to kašlu :) Obzvlášť, když je to takto komplikované :))
Užívej si svůj trénink a poctivě zapisuj dál,progres je parádní.... akorát do Vánoc budeš mít další problém, 5x5x500kg na benčpress s dostatečnou rezervou bude už opravdu trapas :)
Co je komplikované? Nejdříve děláš machra, jak bys dojel. A když Ti napíše, že můžeš, že Ti to zařídí, jen ať si vezmeš svojí váhu, tak se začneš cukat.
ten 20kg kotouc na tom videu je jenom jeden, takze ta cinka nema 137, ale nejakych 97, coz by i tak nejak odpovidalo tem telesnym proporcim
logicky to sedí, protože kdyby to byly 50 kg kotouče, jak by Dejv rád, znamenalo by to, že na první sérii si nakládá 120 kg - na rozcvičení, a to se mi opravdu nezdá:)
Do Prahy to mám necelou hodinku cesty, ale asi to je nějaká obdoba BBC (i když podle vybavení mám pocit, že si ze mě opět děláš prdel), takže na to kašlu :) Obzvlášť, když je to takto komplikované :))
Užívej si svůj trénink a poctivě zapisuj dál,progres je parádní.... akorát do Vánoc budeš mít další problém, 5x5x500kg na benčpress s dostatečnou rezervou bude už opravdu trapas :)
Co je komplikované? Nejdříve děláš machra, jak bys dojel. A když Ti napíše, že můžeš, že Ti to zařídí, jen ať si vezmeš svojí váhu, tak se začneš cukat.
A ty opravdu věříš tomu, že by na něho čekal? To je jako věřit tomu, že zabenčuje 160 kg:)
kdyby chtěl, natočí jak nakládá činku a potom ji zabenčuje, ale pořád slyšíš jenom výmluvy...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru