|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Čtete/budete číst můj log? |
| Ano pravidelně, skoro denně |
|
31% |
[ 9 ] |
| Ano nepravidelně, ale často |
|
13% |
[ 4 ] |
| Občas nakouknu |
|
31% |
[ 9 ] |
| ne |
|
24% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 12:53 pm Předmět: |
|
|
Osobne denne cestujem cca 4 hodky, byt hodku od prahy, tak si pokojne s dejvom idem zabencovat, vahpvo sme na tom podobne ( bw) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | MAST3R napsal: | | Grimley napsal: | Do Prahy to mám necelou hodinku cesty, ale asi to je nějaká obdoba BBC (i když podle vybavení mám pocit, že si ze mě opět děláš prdel), takže na to kašlu :) Obzvlášť, když je to takto komplikované :))
Užívej si svůj trénink a poctivě zapisuj dál,progres je parádní.... akorát do Vánoc budeš mít další problém, 5x5x500kg na benčpress s dostatečnou rezervou bude už opravdu trapas :) |
Co je komplikované? Nejdříve děláš machra, jak bys dojel. A když Ti napíše, že můžeš, že Ti to zařídí, jen ať si vezmeš svojí váhu, tak se začneš cukat. |
A ty opravdu věříš tomu, že by na něho čekal? To je jako věřit tomu, že zabenčuje 160 kg:)
kdyby chtěl, natočí jak nakládá činku a potom ji zabenčuje, ale pořád slyšíš jenom výmluvy... |
Však o tom to původně nebylo jestli by tam čekal nebo ne. :) Jde prostě o to, že Grimley psal, jak dojede a najednou se cuká. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Já se jenom těším, až z Davida bude další Karlkanas |
Akorát Kanas to fakt benčnul
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 2:27 pm Předmět: |
|
|
@Master: No kdyz vidim ze postnout vysledky ze souteze je neprekonatelnej problem a navic bysme vysledkum stejne nerozumeli.... kdyz to neni fitko pro lidi z ulice, tak bych opravdu nerad jel do prahy proto, abych se pak docetl, ze byla zacpa a potom ho nekde zatkli v domneni ze je to masovej vrah a z vyslechu ho pustili az druhej den.... tolik casu abych ho mohl takhle promrdat fakt nemam ;) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: pá květen 15, 2015 4:16 pm Předmět: |
|
|
Budu se opakovat, ale co nadělám.
Všem: ještě jednou děkuji za projevený zájem o můj log. Jen bych Vás poprosil, pokud si povídáte o věcech, které se mnou nemají nic společného, dělejte to jinde. Zároveň bych Vás poprosil abyste přestali komentovat kotouče a to do pondělka a jen hlasovali v novém hlasování.
To Daymoon 1: Už v minulém příspěvku jsem prosil, aby tu věci co teď píšeš ty, nebyly. Nevím, co pro to mám ještě udělat.
To Turakam: Ano jsem. Možná reakce na tebe byla zbytečné příliš strohá, a jestli jsem se tě tím dotkl tak mě to mrzí. Ale jsi v mém tréninkovém logu a bavíš se o něčem, co tu nechci.
To Ahola: Prosím nepiš mi sem takové příspevky.
To vlk: Děkuji za slova uznání k výkonům. Ještě více mě těší, že si někdo váží času, který věnuji psaní. Mě zase napadlo, co by tak napsal Steinbeck:).
To daymoon 2: Viz. To daymoon 1.
To sk: Velice děkuji za konkrétnost tvého příspěvku. Prosím hlasuj v novém hlasování. Pravděpodobně budeš v již zmíněné „nadpoloviční většině přesvědčených“.
To Draper: Možná jsi mě teď trošku zvyklal:).
To Pauly: Chodidla mývám různě, občas na zemi špičky, občas celá plocha a občas hrana. Obecně tak jak je mi to zrovna pohodlné a připadám si stabilně. Často je to ovlivněno tím, jak moc běhám. Tak jak je to zachyceno na videu, je mám asi nejčastěji. Nebolí to:).
To MAST3R: Moc ti děkuji. Komplikovanost domluvy mi také unikla.
To Turakam: To by se zase mně na tvém místě nechtělo, i když spojit to s pivem by to mohl být pěkný výlet.
To Hulkie 1: Co jak bych rád? Některé tvé myšlenky nedokážu pochopit.
To Hulkie 2: Jaké výmluvy?
To MAST3R: Kdybych nečekal tak bych se tu asi celkem odepsal.
To Moocha: Uvidíme:).
To Majesty: Já to taky fakt…A nebo radši už nic:D.
To Grimley: Poskytnout výsledky, které ještě nebyly zveřejněny je skutečně nepřekonatelný problém. Jakou souvislost má můj neprokázaný a v této společnosti neprokazatelný běžecký výkon s vážením kotoučů nechapu. Prostě jsi navrhl příjezd a pak vycouval. To jsou fakta. Argument, že to není pro lidi z ulice nechápu, řekl jsem že to zařídím.
To Study: Možná:)
Vzhledem k tomu, že na fóru je zavedena presumce viny, rád bych se s malým předstihem vyjádřil ještě k jedné věci. Možná se to zdá někomu předčasné, ale jaké bych měl zavézt jiné opatření, abychom se vyhnuli nedorozuměním? V případě, že bude někdo chtít, abych absolvoval dopingovou kontrolu, ať to zařídí tak, abych na ni nemusel nikam cestovat a abych nic neplatil. Představoval bych si to tak, že mi zájemce sdělí přes pm dobu a já mu řeknu, kde budu. Má reakční doba je myslím dostatečně rychlá a tento proces budu ochoten zopakovat tolikrát, kolikrát bude potřeba a to od teď do konce srpna.
Další věc: Kdyby někdo stál o prokázání běžecké výkonnosti tak se mi jako optimální způsob jeví společný trénink nebo klidně i všechny tréninky s kýmkoliv odtud. Stačí mi napsat, že máte zájem a já Vám řeknu : kdy vybíhám, odkud vybíhám, kam běžím a o jaký typ tréninku se bude jednat. Upozorňuji, že v tomto budu dost nepřizpůsobivý. Na druhou stranu většina tréninků proběhne v Praze a metro nebude nikdy mimo docházkovou vzdálenost. Hrubé informace jsem schopen podat s velkým předstihem, přesné však jen den předem. S případným výkonnostním problémem si nelamte hlavu na slabší běžce jsem zvyklý, prostě budu běhat okolo Vás apod. Platí do konce srpna.
Sedmý tréninkový týden se nepovedl. Začátek byl hodně dobrý, ale pak jsem onemocněl. Nevypadá to jako něco vážného ale na takových 50% to ukončí dobře rozjetý cyklus. Mrzelo by mě to dost, ale stejně už to mělo být jen testování výkonnosti podobně jako v minulém cyklu. Nejdůležitější bude cyklus příští a já se budu snažit, abych ho neohrozil.
Inspirovali jste mě k novému hlasování. V zásadě je hlavní, zda dá hlasující první nebo jakoukoliv jinou odpověď. Jaká je podle Vás váha na čince na videu, které jsem zveřejnil dne 5. 3. 2015? Hlasování ukončím v pondělí večer a pak přesvědčím nadpoloviční většinu z Vás o pravosti závaží. Vzhledem k diskuzi doufám v početnou účast i přes krátkou hlasovací dobu.
1. 137,5kg
2. 125-135kg
3. 110-125kg
4. 90-110kg
5. Méně než 90kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá květen 15, 2015 4:57 pm Předmět: |
|
|
Vezmi mobilní telefon, nebo jiné záznamové zařízení, natoč, jak z rozumné vzdálenosti nakládáš činku, na které je 140/150/160 kg, kolik chceš, potom s tím natoč 3-4-5 opakování kolik chceš,
to je celé:)
- nemůžeš, nejde to, nevidíš důvod, nemáš nikoho kdo by, nejde elektřika, cokoliv = výmluvy, hovna, srance
= lžeš, vymýšlíš si, sereš si do huby
to je celé, takhle je to jednoduché
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 5:07 pm Předmět: |
|
|
Nechapu, proc nevezmes tu kameru, nenatocis sve vykony a nazavres tak nam vsem pochybovacum hubu? Nebylo by to jednodussi misto toho, abys tu uplne zbytecne mrhal energii sahodlouhym vysvetlovanim a obhajovanim se, ktere ti stejne skoro nikdo neveri?
Pokud tve vykony budu prokazatelne, tak verim, ze se ti tu vsichni, kdo te narkli ze lzi vcetne me, radi omluvi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 5:12 pm Předmět: |
|
|
Dejve, trochu nechápu to hlasování. To nám jenom ukážeš, že na čince mohlo být naloženo 137,5kg nebo s tím i zacvičíš.
Pouze ukázání činky mi přijde jako nesmysl, ale radši se ptám, aby nedošlo zase k nějaké mýlce...
Už si to nepamatuju, ale u Kaňase byl ten výkon parametricky nižší. Bylo to něco kolem 145kg pro 1op. při výšce 176cm a váze 88kg, ale zase v 17 letech. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 5:17 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Dejve, trochu nechápu to hlasování. To nám jenom ukážeš, že na čince mohlo být naloženo 137,5kg nebo s tím i zacvičíš.
Pouze ukázání činky mi přijde jako nesmysl, ale radši se ptám, aby nedošlo zase k nějaké mýlce.... |
Ja bych se vubec nedivil a pak tu bude zase nekolik stranek vysvetlovani, proc s tim vlastne nic nezacvicil :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 5:21 pm Předmět: |
|
|
Uz nekdy v breznu jsem mu tu napsal prispevek 99% fake, ale nakonec ho smazal, abych jen nehejtoval. Ale tohle musi byt jasny kazdymu, kdo se pohybuje nakej patek na fitness scene. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá květen 15, 2015 5:21 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Dejve, trochu nechápu to hlasování. To nám jenom ukážeš, že na čince mohlo být naloženo 137,5kg nebo s tím i zacvičíš.
Pouze ukázání činky mi přijde jako nesmysl, ale radši se ptám, aby nedošlo zase k nějaké mýlce...
Už si to nepamatuju, ale u Kaňase byl ten výkon parametricky nižší. Bylo to něco kolem 145kg pro 1op. při výšce 176cm a váze 88kg, ale zase v 17 letech. |
já jsem tu stať nečetl, ale to je jakože hlasování o tom, jestli Dejv zvládne naložit činku?
tak já se prosím zdržuju předem
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá květen 15, 2015 6:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 6:50 pm Předmět: |
|
|
Napiš prosím kdy a kde a příští týden přijedu kamkoli a kdykoli ve Středočeském kraji. Váhu vemu sebou. Nebudu tě dlouho otravovat, natočim, jestli budeš chtít, tak zvážim a jedu dom. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|