|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 1:06 pm Předmět: |
|
|
Pepřák nebo teaser, střílet do psa jako civil bych si teda rozhodně netroufnul. A odtrhnout od sebe dva zakouslý psy sranda opravdu není.
Jinak říkám to furt, pes má mít výcvik. Jakmile pes neposlouchá je to průser...Takový lidi ať si pořídí kočku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 1:24 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | Pepřák nebo teaser, střílet do psa jako civil bych si teda rozhodně netroufnul. A odtrhnout od sebe dva zakouslý psy sranda opravdu není.
Jinak říkám to furt, pes má mít výcvik. Jakmile pes neposlouchá je to průser...Takový lidi ať si pořídí kočku |
Zbraň je blbost.... Taser ? Taky .. co udělá sval když do něj pustis proud ? Zatne se ještě víc....
A nůž ? Ano nosím ho sebou všude a vždy... I na ples přítelkyni... I na blbej koupak... Raděj ho budu mít a nepotrebovat... Nez nemít a potřebovat ...
Viděl jsem pěkne video (podle sk. Události) jak jel borec s rodinou autem a rosekali se... Manželka mu v autě uhorela protože se jí sekl pás.. borec neměl jak pás rozriznout... _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 1:52 pm Předmět: |
|
|
Proc nosis nuz na ples? _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Proc nosis nuz na ples? |
Co kdyby tam někdo potřeboval ubodat
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 1:57 pm Předmět: |
|
|
Taky nosím v batohu kalený teleskop a hned v kapse pepřák, který mám vždy po ruce. Nikdy nevíte, co se může stát. Já flewa naprosto chápu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 2:01 pm Předmět: |
|
|
Asi začnu nosit nůž i na záchod, kdybych měl náhodou moc dlouhý nezkrotný hovno a potřebovalo useknout......
Nejsem proti nošení zbraní na obranu, ale experti s nožem na opasku, kterej nosej úplně všude, jsou taky docela extrém.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 2:02 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | xakrurychle napsal: | Pepřák nebo teaser, střílet do psa jako civil bych si teda rozhodně netroufnul. A odtrhnout od sebe dva zakouslý psy sranda opravdu není.
Jinak říkám to furt, pes má mít výcvik. Jakmile pes neposlouchá je to průser...Takový lidi ať si pořídí kočku |
Zbraň je blbost.... Taser ? Taky .. co udělá sval když do něj pustis proud ? Zatne se ještě víc....
A nůž ? Ano nosím ho sebou všude a vždy... I na ples přítelkyni... I na blbej koupak... Raděj ho budu mít a nepotrebovat... Nez nemít a potřebovat ...
Viděl jsem pěkne video (podle sk. Události) jak jel borec s rodinou autem a rosekali se... Manželka mu v autě uhorela protože se jí sekl pás.. borec neměl jak pás rozriznout... |
takže když mě budeš škrtit a já tim dám teaserem, tak mě budeš škrtit ještě víc? Tak to jo
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 2:03 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | Zachoval jsi se dobře a škoda, žes ho nepodříznul. To bys udělal ještě líp.
Může mi říkat kdo chce co chce o bojových a podobných psech, ale představa, že by zlatý retríver utekl ze zahrady a pustil se do kolemjdoucího psa je naprosto praštěná. Naopak se to evidentně stává. |
Zaraží mě tenhle tvůj primitivní názor. Teta má křížence jezevčíka a buldočka nebo něco takového ( prostě malej pes, ani ne ke kolenům). U babičky je taky pes, docela hovado, mám 1,75cm a pes je mi k pasu. No a hádej který je agresivní?! Ten malej, provokouje ho a utočí na něj. Minule to ten velký nevydžel, čapnul ho a vyklepal ho z kšír a ten malej místo, aby se sklidnil, tak si dovoloval dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 2:08 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Grimley napsal: | Proc nosis nuz na ples? |
Co kdyby tam někdo potřeboval ubodat |
kdyz se u nas chlapi poperou, tak jenom nozem a nebo sekerou.... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | Tak to už je slušná paranoia, nosit si sebou nůž úplně všude Kdo čekáš, že tě na koupáku přepadne, že se z vody vynoří banda vodních lidí s trojzubci? Nebo že ti někdo bude chtít vzít ručník, tak ho zapíchneš? |
jožin přileze z houští
edit/
od zejtrka zacinam vsude tahat luk a sipy
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | Tak to už je slušná paranoia, nosit si sebou nůž úplně všude Kdo čekáš, že tě na koupáku přepadne, že se z vody vynoří banda vodních lidí s trojzubci? Nebo že ti někdo bude chtít vzít ručník, tak ho zapíchneš? |
Ja s sebou nosím nůž všude, protože se jedná o celkem užitečný nástroj, jasně že sebou nebudu tahat ka-bar USMC ale tahám s sebou ka-bar 4062 který se hezky vleze do kapsy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 2:19 pm Předmět: |
|
|
Koukám že tady je každý druhý mafián jak cyp  nic proti sebeobraně, pepřák nebo paralyzér pokud se neumím bránit nebo neumím rychle utíkat  ale nožem buď zabiješ nebo vážně zraníš, nic mezi neexistuje, to nosí leda magor
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 2:20 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | Nebo že ti někdo bude chtít vzít ručník, tak ho zapíchneš? |
zabils mě
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 2:22 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Koukám že tady je každý druhý mafián jak cyp nic proti sebeobraně, pepřák nebo paralyzér pokud se neumím bránit nebo neumím rychle utíkat ale nožem buď zabiješ nebo vážně zraníš, nic mezi neexistuje, to nosí leda magor |
Tak nůž má více použití než někoho zapíchnout že? Proto o tom mluvím jako o nástroji. Xkrát v práci potřebuju něco přeříznout a ještě se mi nestalo, že bych ho minimálně jednou za dva dny nepotřeboval.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|