Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 980, 981, 982 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepřák nebo teaser, střílet do psa jako civil bych si teda rozhodně netroufnul. A odtrhnout od sebe dva zakouslý psy sranda opravdu není.

Jinak říkám to furt, pes má mít výcvik. Jakmile pes neposlouchá je to průser...Takový lidi ať si pořídí kočku
flew

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
Pepřák nebo teaser, střílet do psa jako civil bych si teda rozhodně netroufnul. A odtrhnout od sebe dva zakouslý psy sranda opravdu není.

Jinak říkám to furt, pes má mít výcvik. Jakmile pes neposlouchá je to průser...Takový lidi ať si pořídí kočku

Zbraň je blbost.... Taser ? Taky .. co udělá sval když do něj pustis proud ? Zatne se ještě víc....

A nůž ? Ano nosím ho sebou všude a vždy... I na ples přítelkyni... I na blbej koupak... Raděj ho budu mít a nepotrebovat... Nez nemít a potřebovat ...

Viděl jsem pěkne video (podle sk. Události) jak jel borec s rodinou autem a rosekali se... Manželka mu v autě uhorela protože se jí sekl pás.. borec neměl jak pás rozriznout...

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc nosis nuz na ples?
Majesty

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Proc nosis nuz na ples?

Co kdyby tam někdo potřeboval ubodat
Study

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky nosím v batohu kalený teleskop a hned v kapse pepřák, který mám vždy po ruce. Nikdy nevíte, co se může stát. Já flewa naprosto chápu.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Grimley

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi začnu nosit nůž i na záchod, kdybych měl náhodou moc dlouhý nezkrotný hovno a potřebovalo useknout......

Nejsem proti nošení zbraní na obranu, ale experti s nožem na opasku, kterej nosej úplně všude, jsou taky docela extrém....
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
xakrurychle napsal:

Zbraň je blbost.... Taser ? Taky .. co udělá sval když do něj pustis proud ? Zatne se ještě víc....

A nůž ? Ano nosím ho sebou všude a vždy... I na ples přítelkyni... I na blbej koupak... Raděj ho budu mít a nepotrebovat... Nez nemít a potřebovat ...

Viděl jsem pěkne video (podle sk. Události) jak jel borec s rodinou autem a rosekali se... Manželka mu v autě uhorela protože se jí sekl pás.. borec neměl jak pás rozriznout...

takže když mě budeš škrtit a já tim dám teaserem, tak mě budeš škrtit ještě víc? Tak to jo
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Zachoval jsi se dobře a škoda, žes ho nepodříznul. To bys udělal ještě líp.
Může mi říkat kdo chce co chce o bojových a podobných psech, ale představa, že by zlatý retríver utekl ze zahrady a pustil se do kolemjdoucího psa je naprosto praštěná. Naopak se to evidentně stává.

Zaraží mě tenhle tvůj primitivní názor. Teta má křížence jezevčíka a buldočka nebo něco takového ( prostě malej pes, ani ne ke kolenům). U babičky je taky pes, docela hovado, mám 1,75cm a pes je mi k pasu. No a hádej který je agresivní?! Ten malej, provokouje ho a utočí na něj. Minule to ten velký nevydžel, čapnul ho a vyklepal ho z kšír a ten malej místo, aby se sklidnil, tak si dovoloval dál.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to už je slušná paranoia, nosit si sebou nůž úplně všude Kdo čekáš, že tě na koupáku přepadne, že se z vody vynoří banda vodních lidí s trojzubci? Nebo že ti někdo bude chtít vzít ručník, tak ho zapíchneš?
sk

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Grimley napsal:
Proc nosis nuz na ples?

Co kdyby tam někdo potřeboval ubodat

kdyz se u nas chlapi poperou, tak jenom nozem a nebo sekerou.... :)
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Tak to už je slušná paranoia, nosit si sebou nůž úplně všude Kdo čekáš, že tě na koupáku přepadne, že se z vody vynoří banda vodních lidí s trojzubci? Nebo že ti někdo bude chtít vzít ručník, tak ho zapíchneš?

jožin přileze z houští

edit/

od zejtrka zacinam vsude tahat luk a sipy
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:

Ja s sebou nosím nůž všude, protože se jedná o celkem užitečný nástroj, jasně že sebou nebudu tahat ka-bar USMC ale tahám s sebou ka-bar 4062 který se hezky vleze do kapsy.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám že tady je každý druhý mafián jak cyp nic proti sebeobraně, pepřák nebo paralyzér pokud se neumím bránit nebo neumím rychle utíkat ale nožem buď zabiješ nebo vážně zraníš, nic mezi neexistuje, to nosí leda magor
Majesty

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Nebo že ti někdo bude chtít vzít ručník, tak ho zapíchneš?

zabils mě
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Koukám že tady je každý druhý mafián jak cyp nic proti sebeobraně, pepřák nebo paralyzér pokud se neumím bránit nebo neumím rychle utíkat ale nožem buď zabiješ nebo vážně zraníš, nic mezi neexistuje, to nosí leda magor

Tak nůž má více použití než někoho zapíchnout že? Proto o tom mluvím jako o nástroji. Xkrát v práci potřebuju něco přeříznout a ještě se mi nestalo, že bych ho minimálně jednou za dva dny nepotřeboval.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 980, 981, 982 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: