Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 981, 982, 983 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majesty

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Majesty napsal:
Koukám že tady je každý druhý mafián jak cyp nic proti sebeobraně, pepřák nebo paralyzér pokud se neumím bránit nebo neumím rychle utíkat ale nožem buď zabiješ nebo vážně zraníš, nic mezi neexistuje, to nosí leda magor

Tak nůž má více použití než někoho zapíchnout že? Proto o tom mluvím jako o nástroji. Xkrát v práci potřebuju něco přeříznout a ještě se mi nestalo, že bych ho minimálně jednou za dva dny nepotřeboval.

Tak samozřejmě, správný muž má v kapse nůž - ale já mluvil o zdejších co ho nosí k sebeobraně, což je samo o sobě velmi vtipný pojem, ve spojení s bodnou zbraní

Naposledy upravil Majesty dne ne květen 17, 2015 2:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:

Tak samozřejmě, správný nůž má v kapse nůž - ale já mluvil o zdejších co ho nosí k sebeobraně, což je samo o sobě velmi vtipný pojem, ve spojení s bodnou zbraní

Cywe, jak to dělá?

Já vím že su svině, ale to se nedalo, no.
flew

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
flew napsal:
xakrurychle napsal:
Pepřák nebo teaser, střílet do psa jako civil bych si teda rozhodně netroufnul. A odtrhnout od sebe dva zakouslý psy sranda opravdu není.

Jinak říkám to furt, pes má mít výcvik. Jakmile pes neposlouchá je to průser...Takový lidi ať si pořídí kočku

Zbraň je blbost.... Taser ? Taky .. co udělá sval když do něj pustis proud ? Zatne se ještě víc....

A nůž ? Ano nosím ho sebou všude a vždy... I na ples přítelkyni... I na blbej koupak... Raděj ho budu mít a nepotrebovat... Nez nemít a potřebovat ...

Viděl jsem pěkne video (podle sk. Události) jak jel borec s rodinou autem a rosekali se... Manželka mu v autě uhorela protože se jí sekl pás.. borec neměl jak pás rozriznout...

takže když mě budeš škrtit a já tim dám teaserem, tak mě budeš škrtit ještě víc? Tak to jo

Lol myšleno na psa....

Proč nosím nůž na ples PU by ti mohl vyprávět historku o rozdělávání brambůrek

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Koukám že tady je každý druhý mafián jak cyp nic proti sebeobraně, pepřák nebo paralyzér pokud se neumím bránit nebo neumím rychle utíkat ale nožem buď zabiješ nebo vážně zraníš, nic mezi neexistuje, to nosí leda magor

Asi tak, použít nůž k sebeobraně je z 99% procent blbost a já teda nevím, ale na koupáku ani na plese jsem nůž nikdy nepotřeboval. Do práce to ještě chápu.
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
xakrurychle napsal:
flew napsal:
xakrurychle napsal:
Pepřák nebo teaser, střílet do psa jako civil bych si teda rozhodně netroufnul. A odtrhnout od sebe dva zakouslý psy sranda opravdu není.

Jinak říkám to furt, pes má mít výcvik. Jakmile pes neposlouchá je to průser...Takový lidi ať si pořídí kočku

Zbraň je blbost.... Taser ? Taky .. co udělá sval když do něj pustis proud ? Zatne se ještě víc....

A nůž ? Ano nosím ho sebou všude a vždy... I na ples přítelkyni... I na blbej koupak... Raděj ho budu mít a nepotrebovat... Nez nemít a potřebovat ...

Viděl jsem pěkne video (podle sk. Události) jak jel borec s rodinou autem a rosekali se... Manželka mu v autě uhorela protože se jí sekl pás.. borec neměl jak pás rozriznout...

takže když mě budeš škrtit a já tim dám teaserem, tak mě budeš škrtit ještě víc? Tak to jo

Lol myšleno na psa....

Proč nosím nůž na ples PU by ti mohl vyprávět historku o rozdělávání brambůrek

a rozdíl ve svalech a účinku proudu na ně je u člověka a psa rozdílný?
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak mu dáš teaserem ?

http://cs.wikipedia.org/wiki/Teaser

Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

písmenko sem písmenko tam, stane se
Spazik

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Tak to už je slušná paranoia, nosit si sebou nůž úplně všude Kdo čekáš, že tě na koupáku přepadne, že se z vody vynoří banda vodních lidí s trojzubci? Nebo že ti někdo bude chtít vzít ručník, tak ho zapíchneš?

Nosit zbraň na sebeobranu mi přijde rozumné, nikdy nevíš kde s k čemu nachomítneš (kdekoli!)
Nicméně nůž mi přijde trochu moc, na blízko je to nebezpečnější zbraň než pistole .

Dost dobře nevím jak by se to obhajovalo u soudu, podle mě blbě, pokud by nešlo o ohrožení života.
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Hulkie napsal:
Když jdu na procházku s tím naším nalezencem, a proti nám běží pes na volno, beru ho automaticky do náruče. Na uklidňování typu "on nic neudělá" odpovídám "ale já tobě jo, ty pi..."
protože většinou na něho začnou autoritativně křičet nějaké příkazy a pes na ně obvykle úplně sere...
Ať má každý jakého chce psa, ale ať s tím nevotravuje ostatní.
Ale po téhle zkušenosti přemýšlím, že by nebylo od věci něco s sebou na venčení nosit.

Jsou to psi tyvole, a psi se občas servou a v 99,99% případů nejde o nic vážného, tak bych se uklidnil s tím hysterčením se zbraněma do náruče, to mě poser lidi by se mezi sebou třískali protože jejích zvířata mají zvířecí instinkty

někdo mluvil o zbrani
do náruče, to mně poser - inu stačí říct, poseru náš pes má 13 kilo, když na něho vystartuje třeba vlčák od sousedů, tak, ačkoliv má náhubek, prostě ho povalí. i kdyby se vůbec
nic nestalo tak já nechápu, proč by měl našeho psa opruzovat jinej? moje práva končí tam, kde začínají práva toho druhého, na debilní pindy typu "on si chce jenom hrát" mám opravdu alergii.
prej "psi se servou, o nic nejde" - ty máš nějakého psa? já bych řekl, že ne, nechce se mi jezdit na šití k veterináři, nechce se mi to platit, prostě když můj pes nikoho neotravuje, proč bych si měl nechat líbit otravování od jiných psů?
na bývalé adrese chodil jeden idiot se psem navolno, opakovaně otravoval našeho psa, když mu to manželka řekla, měl z toho srandu, pak jsem si na něho počkal, prohodili jsme pár slov - a od té doby už - nevím proč - toho psa měl vždycky na vodítku.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám psa a shodou náhod má také třináct kilo, a shodou náhod do něj taky startují jiní psi, ale ani náhodou by mě to nenapadlo řešit nožem psů, kteří by tvojemu psovi rádi opravdu ublížili nebo ho dokonce zabili je naprosté minimum, téměř vždy jde čistě o instiktivní nutkání si zajistit respekt a vůdčí postavení, takže z toho není třeba hned skákat na jabloň - kdyby se tvůj synek na pískovišti popral s klukem od vedle tak to taky budeš řešit tak že svojeho kluka vezmeš pod sukni do náruče a jemu nebo jeho rodičům budeš vyhrožovat zbraní?
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak vlastně vypadají ty sračky, co mají téct k nám do Evropy ...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Btw nosit nůž je sranda, ale zkuste s sebou tahat mačetu nebo meč ... to pak nikdo nechápe.
kubaz

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediny kdo jeste neprosel evoluci jsi tady ty, nemam nic proti subjektivnimu nazoru, trochu cerneho humoru ale lidi jako ty tohle jen zhorsujou, zaryti rasisti, kteri zijou ve sve kostce sleduji ct1 a nejradsi by vsechny postrileli a podrezali, jak daleko potom mas k tem lidem, na ktere nadavas? Mene nez si myslis ses jen primitiv, ktery bude cely zivot sedet nadavat a neudela s tim nic, mozna ti jednou prepne v palici a vypalis nejakou mesitu, coz se nam vsem 100x vrati zatimco ty budes v klidecku, v chladecku
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No rarista nejsem, a lidi nemá cenu zabíjet. Lidi budou umírat na čímdál horší nemoci, ale za ty si můžeme v jistém smyslu sami.
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Az se vypali jedna mesita, mel by se vypalit i ten zbytek a udelat to jednou a poradne

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 981, 982, 983 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: