Úžasně strávený odpočinkový den na výstavě bonsají v Botanické zahradě následovaný perfektním jídlem v podobě domácího medium burgeru a hranolkama v Bejzmentu. Asi vám nemusím říkat, že jsem se večer ve fitku musela přemlouvat ke každému pohybu.
_________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
Máš můj obdiv, že se po tom všem dokážeš přinutit na čelní dřepy
Čelní dřepy patří mezi cviky, které mi jsou tak nějak nejpřirozenější. Ale vůbec se do fitka dokopat, peklo. Když už dorazíš, tak hold něco dělat musíš.
Mě čelní dřep a pauzovaný dřep s pomalou negativní fází přijdou jako 2 nejhnusnější cviky. Takový kyslíkový dluh jaký člověk nabere u těhle cviků jsem nezažil u ničeho jiného.
Jeden z nejtěžších tréninků v poslední době, velká radost, klepačka nohou při protahování. Sice mám už spazmy přes celé trapézy, ale pecka. Trošku mě zamrzelo, že už se ted moc neposouvám, asi je čas dojet týden a dát si pár dní pauzu na odpočinek.
A nejhorší bencher na fóru ladil triceps na čtvrteční strongman trénink :)
1x130
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Vole Jak to mám asi držet, když je to close grip? Za to nemůžu, že mám najdelší ruce na zemeguli
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Rozcvičení na dřepu šlo dobře, jednotka se 190 lehká a raketová, jen už mám nějakou dobu dost unavené úpony kvadricepsů a nedovolí mi to ve dřepu jít výš, resp. šlo by to, ale akorát by se to vleklo, takže tomu teď dám týden odpočinek.
Axle šel skvěle, malá rezerva ještě byla jak na přemístění, tak na výrazu. Kláda šla taky dobře. Na kufrech jsem se zahřál, vytáhl 155ky a 2x je za mohutného povzbuzování trapně neodlepil ze země Takže jsem použil takzvanou "Svozilovu fintu", kufry postavil na 10cm špalky a poté jsem s nima ušel celkem na jistotou 12 metrů poctivým hlemýždím tempem. Dobrý trénink to byl, děkuji sparingům Ferrymu a SpekounoviP! Přikládám videa:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru