DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
evan

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmmm,divné... tohle se tu strhne po 5 měsících co mu já napíšu snad úplně to stejné
Post z 19.12. - stránka 109...
A abych nebyl za takový nic a že nic nevím a že na živo to vypadá jinak a kdoví co... tak ne nevypadá, náhodou jsem byl jednou v sobotu v Sypatchovi (kam chodím každou sobotu) a vy jste měli sraz a tudíž jsem tě Diamonde viděl a prostě jak říkám, dobrý no běž si soutěžit třeba v čem chceš ale tu soudnost by člověk nějakou měl mít.
Jo a k otázkám proč jsem se nehlásil k nikomu z fóra atd...? Protože k tomu nemám důvod a lidi s kterýma bych se pozdravil tam ani nebyli. Jo a tento nick se mnou nemá nic společného. Konec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přečetl jsem si posledních několik stránek... což mi nedalo, abych se pak nepodíval na poslední video-log (začátek a konec)... forma je pěkná, makat na sobě maká, jde si za svým, byť cestičkou klikatou - a to se mi líbí - chování neřeším, protože nesleduji... makej na sobě Diamonde, zlepšuj se, máš na to
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
DiamonD123 napsal:
Deadlift napsal:
DiamonD123 napsal:
Vy si klidně myslete, že 50 sérií vč. rozcvičovacích dvoufázově rozdělených je blbost. Já si zase budu myslet, že 60 sérií na nohy v jednom tréninku nebo 90 sérií na vršek je taky blbost. Nicméně narozdíl od Vás nemám potřebu to Člověkovi psát. Co se týče toho, jak strašně moc pálim svaly, tak můj cíl byl v objemu mít 95kg, což se mi více méně podařilo a soutěžní váhu mít v horším případě 81 - 82kg v lepším případě 84-85kg. Což vzhledem k tomu, že teď mám ráno okolo 88kg, tak nejspíš taky budu mít. Nic víc k tomu nemám co říct.
...pořád nechápu. Co bylo na mém postu debilního? Že Ti radím? Pardon teda pane. Psal jsem i člověkovi a ten si z toho něco vzal a ty jeho nohy vypadají výrazně lépe. Pokud je to tohle, tak pardon, za snahu. Chováš se ale jako rozmazlené děcko a ne jako dospělý chlap.

Jó možná kdyby mi ty lidi, co maj už nějaký úspěchy v kulturistice za sebou akorát nechoděj na ronnie bývali řekli, že to dělám blbě, tak asi svůj přístup doopravdy přehodnotím.

....už to chápu - mé rady a zkušenosti 20ti let ve fitku Ti nejsou dost dobré:o)...tak to potom jo. Jen to, že jako dorost jsem měl v 17ti navážených 94,65 kg a 4% tuku...Tobě je tak o pět let víc? No přes 80 kg...to při Tvojí výšce mají kluci v 16ti - takže rozumný přístup by byl vyslechnout si jejich rady a pokud se Ti nehodí, tak je jen nevyužít a nedělat ze sebe šaška. Protože ta ostuda, až se Ti to vítězství nepodaří a půl fora Ti to tady dá sežrat za to nestojí (a i kdybys třeba vyhrál, tak namyšlence nemá nikdo rád a tak by ses tu pochvaly asi nedočkal) Přeci jen, nějaká pokora by asi měla být. Připravil jsem na závody x závodníků a něco málo za těch 20 let snad vím, každopádně osobně bych byl rád za každou radu někoho kdo je zkušenější než ty...nemyslím sebe...kohokoliv-než tu psát co píšeš. Vidíš, že reakce jsou na to veskrze negativní, takže to není tak, že proti Tobě něco mám (co bych z toho měl), ale že je asi fakt něco špatně. Pokud nezvládáš přípravu a jsi nervozní, tak raději dvakrát zvaž co píšeš nebo nepiš vůbec. Každopádně jde prakticky o nic, takže nechápu ten Tvůj popudlivý ton.

Ja osobne rady klodne poslechnu tak mi muzes neco napsat. Taky bych ras metrak
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.5 - Posilovna (Fitklub Ludvík) Split - 3.týden

Dopoledne

PRSA + RAMENA + BICEPS (těžce)

PRSA

Tlaky s JČ na rovné

20x10kg
15x17.5kg
10x25kg
5x32.5kg

5x40kg
5x40kg
5x40kg
5x40kg
5x40kg (vytrápený)

Paráda - po sedmi týdnech diety na nula sacharidech stejná síla jako v objemu kde jsme měl o 6kg víc

Tlaky v MP decline + incline

8x75kg + 12x65kg
8x75kg + 11.5x65kg
8x75kg + 9x65kg

Holt není každý den posvícení

RAMENA

Přítahy JČ k bradě

5x25kg
5x25kg
5x25kg
5x25kg
5x25kg

Protisměrky v předklonu + Předpažování s JČ

8x15kg + 12x10kg
8x15kg + 12x10kg
8x15kg + 12x10kg

BICEPS

S JČ ve stoje

5x22.5kg
5x22.5kg
5x22.5kg
5x22.5kg
5x22.5kg

Scotovka s EZ + Horní kladka v leže

8x32.5kg + 12x30kg
8x32.5kg + 12x30kg
8x32.5kg + 12x30kg

Hodnocení tréninku: Parádní trénink

Odpoledne

NOHY + LÝTKA

NOHY

Čelní dřepy

20x20kg
10x40kg

5x60kg
5x60kg
5x60kg
5x60kg
5x60kg

ATG stopky

Snožování + Roznožování

8x50kg + 12x40kg
8x50kg + 12x40kg
8x50kg + 12x40kg

Hack dřepy

15x40kg
15x40kg
15x40kg

LÝTKA

10x35kg
9x45kg
8x55kg
7x65kg
6x75kg
5x85kg

+ břicho 10 sérií

Hodnocení tréninku: Trénink docela šel na to, že to jsou nohy, který nesnášim, ale nějak mě začala bolet hlava, tak snad to přejde . . .

Jinak vyšpiönil jsem, že ke dnešnímu dni jsme v kategorii 4. Nicméně se nemám moc radovat, že se klidně může stát, že nás tam bude okolo deseti.

Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

....už to chápu - mé rady a zkušenosti 20ti let ve fitku Ti nejsou dost dobré:o)...tak to potom jo. Jen to, že jako dorost jsem měl v 17ti navážených 94,65 kg a 4% tuku...Tobě je tak o pět let víc? No přes 80 kg...to při Tvojí výšce mají kluci v 16ti - takže rozumný přístup by byl vyslechnout si jejich rady a pokud se Ti nehodí, tak je jen nevyužít a nedělat ze sebe šaška. Protože ta ostuda, až se Ti to vítězství nepodaří a půl fora Ti to tady dá sežrat za to nestojí (a i kdybys třeba vyhrál, tak namyšlence nemá nikdo rád a tak by ses tu pochvaly asi nedočkal) Přeci jen, nějaká pokora by asi měla být. Připravil jsem na závody x závodníků a něco málo za těch 20 let snad vím, každopádně osobně bych byl rád za každou radu někoho kdo je zkušenější než ty...nemyslím sebe...kohokoliv-než tu psát co píšeš. Vidíš, že reakce jsou na to veskrze negativní, takže to není tak, že proti Tobě něco mám (co bych z toho měl), ale že je asi fakt něco špatně. Pokud nezvládáš přípravu a jsi nervozní, tak raději dvakrát zvaž co píšeš nebo nepiš vůbec. Každopádně jde prakticky o nic, takže nechápu ten Tvůj popudlivý ton.

Tak to jsem vazne netusil, ze jsi pripravoval na zavody X zavodniku :-)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepokračujte v OT.
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Nepokračujte v OT.

ok, ale mel bys byt i rad, protoze takhle se totiz ziskava popularita :-)
Diru do sveta kulturistiky neudelas, nikdo nebude vedet, kdo je Jakub Antos, ale skoro kazdy bude znat DiamonDa123 z ronnie.cz :D

konec OT
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo je Jakub Antoš?
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Kdo je Jakub Antoš?

ups ten trapny moment kdyz.... :D
Samozrejme jsem myslel Josef. Ale rikal jsem, ze ho nikdo nezna, ani ja ne :-)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trapný je, že svůj komentář upravuješ na třikrát, ale jak říkám, nepokračujte v OT.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
ok, ale mel bys byt i rad, protoze takhle se totiz ziskava popularita :-)
To můžu potvrdit. Já jsem třeba docela zvědavej jak dopadne Josef Antoš alias "Jakub Diamond" na závodech. A bude z něj kulturista? Nebo se vrátí ke kajaku? Vyhraje Arnold Classic? Půjde v příštím videologu do fitka opět se psem?

Naposledy upravil Jirka Kalous dne pá květen 22, 2015 7:29 pm, celkově upraveno 1 krát
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jaky šéf
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2015 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu se tady vyjádřím k tomu svému neštastnému kolenu. Z MRI už mám výsledky a jsou negativní, takže naštěstí pro mě mám menisky s vazama v pořádku. Nicméně diagnóza, kterou jsem sem už psal před nedávnem platí a to je chondropatie pately. Momentálně jsem s touhle chorobou ve fázi, kdy mi koleno začalo otékat, ale zase se není čemu divit, když jsem těsně před závodama v nejtěžší fázi diety a v největším zatížení. Léčit se tato choroba víceméně nedá, ale dají se zmírnit příznaky a to jednoduchou cestou. Koleno zatěžovat s rozumem a zaměřit se na rehabilitační cviky. Po závodech dám té noze min. měsíc voraz a pak začnu pomalu vymejšlet jiný způsoby, jak nohy posilovat. Vyzkouším nejspíš rejpálkovu metodu předvyčerpání a zjistím, které cviky jsou pro tu diagnózu nejpřijatelnější. Nicméne to píšu jen proto, až se mě zas někdo bude ptát, proč nedřepuju 200 kilo jako jiní borci tady. I s touhle diagnózou se mi podařilo během pár měsíců udělat z maximálky na dřep 1x100kg nějakých 5x5x117.5kg, což si myslím, že je docela slušný. No a to je asi tak vše, co jsem k tomu chtěl říct
secret78

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2015 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2015 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
http://www.chondropatie.cz/

Už to mám načtený od zadu do předu, neboj Po závodech se tomu začnu naplno věnovat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: