|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: po květen 25, 2015 10:34 am Předmět: |
|
|
.... a ted si vemte, ze nekdo micha protein do testa
Jinak ja driv daval protein taky do mlika, ale ted jsou ty prichute uz tak vychtany, ze to chutna skvele i ve vode :) jen kdyz nemam tvaroh, tak si davam na noc proten s mlikem (podle me to zpomali vstrebani bilkovin oproti vode..? /jo nebo ne?/ :D) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po květen 25, 2015 10:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 25, 2015 10:40 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Deadlift dne po květen 25, 2015 10:43 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 25, 2015 10:41 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | tos mě teď normálně argumentačně zničil |
Nevtipkuj a oponuj...nebo máš ze zápočtu zapět:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po květen 25, 2015 10:48 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | když jsem prostě ještě cvičil, tak jsem jel po tréninku hydro od Extrifitu a na noc Long od Extrifitu a prostě jsem viděl lepší výsledky, než když jsem jel koncentrát po tréninku a koncentrát na noc, ostatní strava a trénink zůstalo vše při starém..., dejte si hydro po tréninku, long na noc a budete nezastavitelní... |
to nesmí ten koncentrát míchat do piva
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: po květen 25, 2015 10:59 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | A jinak k té otázce, jak už jsem psal - jakýkoliv protein se ultrafiltruje za účelem odstranění kaseinu a hlavně laktózy, která jakožto specifický disacharid zpomaluje chlorovodíkovou denaturaci a peptidické štěpení mléčné bílkoviny v žaludku, tím posun celého objemu tráveniny do dvanáctníku, kde dochází k samotnému finálnímu štěpění skrz trypsin a erepsin, a následnému vstřebávání do krevního oběhu. |
Sice tomuhle prd rozumim, ale není výhoda hydra v tom, že už je téměř naštěpené a tudíž se další štěpení už téměř nekoná? A nebo i ten "předštěpenej" protein bude ležet v žaludku dokud se nerozštěpí ten zbytek z toho mléka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po květen 25, 2015 11:02 am Předmět: |
|
|
Psal jsem obecně o proteinech, kdybychom to rozvedli přímo k Hydru, tak ten je ještě navíc hydrolizovaný, ale to je mu houby platné, protože laktóza ho prostě zablokuje
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 25, 2015 11:13 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Psal jsem obecně o proteinech, kdybychom to rozvedli přímo k Hydru, tak ten je ještě navíc hydrolizovaný, ale to je mu houby platné, protože laktóza ho prostě zablokuje | zablokuje?...jak zablokuje?
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po květen 25, 2015 11:24 am Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | Majesty napsal: | | A jinak k té otázce, jak už jsem psal - jakýkoliv protein se ultrafiltruje za účelem odstranění kaseinu a hlavně laktózy, která jakožto specifický disacharid zpomaluje chlorovodíkovou denaturaci a peptidické štěpení mléčné bílkoviny v žaludku, tím posun celého objemu tráveniny do dvanáctníku, kde dochází k samotnému finálnímu štěpění skrz trypsin a erepsin, a následnému vstřebávání do krevního oběhu. |
Sice tomuhle prd rozumim, ale není výhoda hydra v tom, že už je téměř naštěpené a tudíž se další štěpení už téměř nekoná? A nebo i ten "předštěpenej" protein bude ležet v žaludku dokud se nerozštěpí ten zbytek z toho mléka? |
přesně tak, to je právě ta sranda, že to tam bude ležet, dokud se nerozštěpí ten zbytek z mlíka, nebo to půjde dál ne tak dobře rožštěpené, že to pak začne ve střevě hnít, ale v kyselém prostředí žaludku začne ta laktóza kvasit a proto z toho pak má někdo sračku, když to míchá s mlíkem...
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po květen 25, 2015 11:31 am Předmět: |
|
|
A ja cetl dokonce studii, kde doporucovali do potreninkoveho napoje pridat mleko.Taky je plno studii, kde se ukazuje, ze viceslozkovy protein po treninku je lepsi nez samotna syrovatka. proto to nema cenu resit. U nas v posilovne michaji protein do mleka a delaji to tak asi 40 let.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: po květen 25, 2015 11:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po květen 25, 2015 11:46 am Předmět: |
|
|
Doufám, že nespějem k tomu, že už se tu nebudou psát slova, ale jen příspěvky s odkazy na studie a ať si každý vyluští, co dotyčný asi myslel a co by asi tak napsal, kdyby psal slova.
Péťo, napiš svůj názor na tohle, ať se to tu obohatí. :)
EDIT: Jinak to Aragonovo review, ačkoliv je skvělé, neřeší to, co tu probíráme - tedy vliv rychlosti vstřebatelnosti proteinového zdroje na sval. hypertrofii. To asi zatím nikdo ještě z těch "zvučných" jmen neřešil, nebo nevíš o nějakém odborném plátku? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|