|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt květen 28, 2015 6:59 pm Předmět: |
|
|
Do reality to asi daleko nema, ale stejne si myslim, ze nektere veci tam jsou pribarvene kvuli atraktivnosti pro divaky. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 9:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 9:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 9:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 9:29 am Předmět: |
|
|
Aspon že z těch odposlechů si národ udělal obrázek o tom, co je to za pí.. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 9:47 am Předmět: |
|
|
Satisfakce to není, ale lepší než nic. Samozřejmě bych mnohem raději viděl danou paní ve vězení.
I když jak nám názorně ukazuje David Ráth, v případě problémů díky skulince v legislativě vlastně stačí změnit právníka a jede se od začátku...a zase...a zase...a zase... _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 9:48 am Předmět: |
|
|
kdybyste něco potřebovali zjistit, někoho sledovat, tak stačí napsat na vojenskou rozvědku .. když už jí může úkolovat sekretářka a soud nemá nic proti, tak myslím že i třeba uklízečka by nějakej ten úkol zadat mohla .. nebo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Valal
|
|
| nahoru |
|
 |
Valal
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 9:51 am Předmět: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 9:54 am Předmět: |
|
|
Nevím kde na to lidí chodí, ale přijde mi, že lidé čím dál více vymýšlejí stupidnější a stupidnější reklamy, nebo jestli je to tím, jak jsem starší? + Otravují tě s tím po každé druhé písničce na youtube, jak tam máš pak něco poslouchat, když ti tam neustále skáče Captain Morgan, John Walker, "Zajali naši nejlepší agentku..." apod.
Doprd*le kdyby tam dali aspon relevantní reklamy, mě jako nejzapřísahlejšímu abstinentovi tam budou dávat reklamy na chlast. Mně neříkejte, že neví co mám rád, vždyt vás na tom netu každý sleduje a u mě už musí i vědět, kdy chodím na hajzl tak proč to tam do hajzlu dávaj!?
Tak jsem si ulevil a jdu konečně cvičit
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 9:56 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Bombay napsal: | | Aspon že z těch odposlechů si národ udělal obrázek o tom, co je to za pí.. |
Nevím, jestli je to dostatečná satisfakce, když si člověk uvědomí, že nám taková lůza vládla a dál vládne a že na svoje soukromý spory s ledovým klidem vynakládají stovky tisíc ze státního rozpočtu (o rozkradených miliardách ani nemluvě). |
Ano, Nagyová je pí... a nečas submisivní osel.
Ale když si vzpomenu na monstrózní teatrální počátek těchhle Ištvánových kauz, zatýkání zásahovými jednotkami, spojování s Rittigem, spojování s desítkami kily zlata zabavených v trezorech atd a jaká hloupost se z toho všeho nakonec vyklubala (Nagyová špehovala Nečasovou), tak se numůžu ubránit pocitu, že Ištván dostal od někoho úkol najít cokoli na Nečase aby padla vláda.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá květen 29, 2015 10:01 am Předmět: |
|
|
smutný že na Babiše toho je mnohem víc a že by padl nehrozí .. za koblihu až do pekla s nim ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|