Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 991, 992, 993 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím proč se směješ ronnie, ale chceš mi tvrdit že je nereálné uploadovat volné sestavy jednotlivých závodníků ve skoro reálném čase?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
(...) Jsem celkem rad, ze ten chat pod primym prenosem byl zrusenej, protoze to , co tam nekteri predvadeli, to bylo na ranu.

To včera napadlo mě ve chvíli, kdy jsem k tomu přenosu přišel a osm z posledních deseti příspěvků bylo vulgárních, někoho pomlouvajících nebo obecně útočných. Tak jsem si dal "pro" a "proti" vedle sebe, zrušil to a zpětně nechápu, proč mě to nanapadlo dřív.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ikee

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidis ronnie, misto 4 lidi na prenos jich vlastne muzes platit 5, naklady je sem dostat, dvojnasobnou techniku a pripojeni a Gohan bude pak spokojeny! A to se vyplati!!
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Vidis ronnie, misto 4 lidi na prenos jich vlastne muzes platit 5, naklady je sem dostat, dvojnasobnou techniku a pripojeni a Gohan bude pak spokojeny! A to se vyplati!!

Argument jak víno. S takovou logikou se nejvíc vyplatí ho vůbec nedělat.
Ikee

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Ikee napsal:

Presne, je to nevdecna a nevydelecna aktivita, a proto ji zafinancujeme jeste vic. Btw. dost lidem se to vazne nesekalo vcetne me. Mozna byla chyba skutecne nekde u tebe.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Gohan napsal:
Ikee napsal:

Presne, je to nevdecna a nevydelecna aktivita, a proto ji zafinancujeme jeste vic. Btw. dost lidem se to vazne nesekalo vcetne me. Mozna byla chyba skutecne nekde u tebe.

Ne. Ta dana cast se sekla me a vsem mym znamym co to sledovali. A co je na tom tak extra za finance? Kdejaky laptop pod 10k by to zvladl. A neztrati se. Zalozi se a vytahne se na X dalsich akcich. Plat? 100 na hodinu a lidi ti urvou ruce aby tam sli delat. Doprava? 600 na vlak a cus. Rikal jsem dva lidi na praci v realnem case. Jeden by stacil aby to vsechno bylo upnute nez zacne dalsi kategorie. Opravdu tak neospraveditelne naklady?

Kdyby byl ten stream spolehlivy tak bych to klidne delal z kresla doma a nemel bych s tim nejmensi problem.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:

Mně se třeba hodně líbilo včera, že jsme jeli ze soutěže v Hrádku, běželo ještě semifinále a člověk mohl po cestě na mobilu podívat, co se tam v tu chvíli děje. Nebo když mi kamarádka večer poslala fotky, jak dívala na přenos s malou asi sedmiletou neteří a ta před obrazovkou začala pózovat jako závodnice na videu a že už prý nechce chodit na tenis, ale do fitka. :) Pak nakonec osobní pocit, i když to někdy neběží ideálně (nebyl včerejší případ, alespoň ne chvil, kdy jsem to sledoval já), převáží nad tím negativismem a absolutní nevděčností, co se valí z některých jiných stran. Ono ale celkově, kdyby člověk pocitu internetových diskusí, příspěvků a zpráv podlehl, bylo by to na skok pod vlak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To vysílání děláte přes svůj server nebo si platíte na to hosting službu? Nešlo by to pošéfit přes Youtube live? Ten by navíc fungoval na mobilech. Webka na ntb by byl asi shit obraz ...chvilku jsem online přenos tady nesledoval, máte tam i chat pro diváky?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
To vysílání děláte přes svůj server nebo si platíte na to hosting službu? Nešlo by to pošéfit přes Youtube live? Ten by navíc fungoval na mobilech. Webka na ntb by byl asi shit obraz ...chvilku jsem online přenos tady nesledoval, máte tam i chat pro diváky?

Náš server to zvládá snadno, má teď čtyřgigabitovou linku a je to v poho jak její tloušťkou tak výkonem samotného stroje, který stream mění do několika různých kvalit a distribuuje dál. Jak jsem psal výše, většina komplikací pramení z lokálního připojení. A mnohdy to funguje tak, že i když se připravíš a vychytáš deset dosavadních problémů, objeví se jedenáctý. Ale je to jak kdy, někdy to běží v pohodě a hezky (některé letošní soutěže běžely reálně v HD a dívat na to bylo v porovnání s minulostí absolutně neporovnatelné; plus na mobilech už to šlape také).
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie: Když si vzpomenu, jak jsme před 20 lety čekali na výsledky Olympie skoro měsíc, než vyšlo M&F, tak mi jsou všechny takovéhle diskuze hrozně k smíchu :-)

Já vím, že pokrok je pokrok a nemůžeme nic srovnávat se stavem před 20 lety. Některé ty věci jsou ale tak hrozně neurgentní... Navíc dnes byl tak krásný den, s prominutím, ale kdo seděl doma, udělal chybu

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Mablung

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Notrax napsal:
Ronnie, jestli se můžu zeptat, co přesně stojí ty desítky tisíc? Nedokážu si představit, že by si jeden stream ze soutěže tolik naúčtoval.

Ty desítky jsou "malé" (napsal jsem to nešťastně), náklady na jednu soutěž jsou mezi 10 a 20 tis. dle místa, řešení konektivity, potřebných dojezdů před soutěží, počtu lidí na místě, potřebné techniky apod. Přesně rozklíčovávat to ale nechci.

Nicméně uvažoval jsem i o řešení prostřednictvím satelitního připojení, ale to jsme se reálně dostali "skoro ke stovce" na soutěž a to je nesmysl. Ale třeba nějaké řešení, které bude ze všech lokalit v ČR spolehlivé a přitom cenově únosné, objevíme - ale já o něm nevím. Btw. víte-li někdo, budu za použitelnou radu doopravdy rád.

Nevím toho moc o přenosech, takže se tu nebudu ztrapňovat nesmyslnými radami. Nicméně si myslím, že kdybys vyhlásil soutěž třeba o deset tisíc, pár lidí se znalostmi by se nad tvým dotazem zamysleli kapku vážněji a čas by tomu věnovali.
Ikee

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohane a kdyz tady navrhujes 600,- na vlak a cus, ty bys vazne byl ochotny vstavat treba o 4 hodiny drive a vracet se o 5 hodin pozdeji s cca 30kg vybaveni? Dobre ty! :) Treba takovy Frenstat, kdyz musis byt na kazde soutezi o 2 hodiny drive, je rozhodne na vlak vylozene pecka.

A pracoval bys z domova kresla? Chlape ty jsi vazne trochu mimo realny svet. Je videt, ze tva teorie je krasna, ale s praxi bohuzel uz neslucitelna.
smik

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem se na přenos díval tak po chvilkách. Taky se mi to sekalo jako u Gohana. Semifinále teda hodně, finále skoro vůbec.

BTW neber to Ronnie, že jsem jeden z těch co furt držkujou . Rozhodně záslužná činnost a to sekání mi zas tak žíly netrhalo. Já jen, že to nebyl asi problém u Gohana.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon: dědo, řekněte nám, jak se takový problém řešil v dávných dobách mýtu a legend.

Jo je to zadarmo a i to je málo, jak se říká: za dobrotu na žebrotu.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Gohane a kdyz tady navrhujes 600,- na vlak a cus, ty bys vazne byl ochotny vstavat treba o 4 hodiny drive a vracet se o 5 hodin pozdeji s cca 30kg vybaveni? Dobre ty! :) Treba takovy Frenstat, kdyz musis byt na kazde soutezi o 2 hodiny drive, je rozhodne na vlak vylozene pecka.

A pracoval bys z domova kresla? Chlape ty jsi vazne trochu mimo realny svet. Je videt, ze tva teorie je krasna, ale s praxi bohuzel uz neslucitelna.

Ja myslel ze se bavime o tom jednom cloveku navic.
A proc neni mozne pracovat z domova kresla? Konkretne na tu cinnost co jsem zminoval?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 991, 992, 993 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: