DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 167, 168, 169 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

za mě jsi borec kamarade :))) a krasny video, bylo moc fajn te tam vcera videt :)

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Study

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diamonde upřímně si myslím, že nejvíc tě zradilo světlo/barva, kdyby tohle vyšlo, tak bych tě viděl na vyšších příčkách. Jinak mi příjde, že jsi v dietě nejvíc ztratil hmotu na nohách. Samozřejmě budu držet palce dál.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Decarabas: Poradit si nenechám, protože nevidím k tomu důvod, když jsem na začátku tý svý přípravy měl 84kg a na soutěži 86kg.

Zlata: Jo taky tě bylo fajn tam vidět Jinak souhlasím s tím, jak jsi psala, že jsi měla nejlepší barvu

Study: Viz co jsem už psal včera a co je i ve videu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31.5 - Posilovna (Fitklub Ludvík)

PRSA + RAMENA + BICEPS

PRSA
+ RAMENA

Bench

20x20kg
15x40kg
10x60kg
5x80kg

3x100kg
3x100kg
3x100kg
3x100kg
3x100kg

Military press

5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
4x50kg

Stopky na hrudníku

Rozpažování na rovné + Upažování s JČ

10x20kg
+ 10x10kg
10x20kg + 10x10kg
10x20kg + 10x10kg

BICEPS

S VČ ve stoje

5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg

Lehkej cheating

Scotovka stroj
+ Protisměrky ve stoje

6x20kg + 8x15kg
6x20kg + 8x15kg

Hodnocení tréninku: No ukvapil jsem ten návrat do posilovny. Síla šla totálně do píči, ale forma je výborná Tak nevím co si o tom mám myslet Každopádně to chce zvolnit, takže na nějakej čas úplně vynechám tlakové cviky.
Novic

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Pepo, dovolím si poznámku k poslednímu videologu, na kterým jsi říkal, že tvoje tréninková videa každej hejtuje... tak tu máš alespoň jednoho člověka, kterej ne... naopak jsou pro mě mnohem větším přínosem než běžná (BB) videa... jako pro naturála jsou mi tvoje tréninky bližší a jsem tak rád za každej novej kousek. Je to příjemná změna sledovat na Ronnie videa někoho "na čisto", navíc z fóra.

Tak jsem ti chtěl jen napsat, měj se...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A každého takového pozitivního příspěvku si vážím. Děkuji

Edit: Jinak mně nevadí, když mi někdo napíše, že se mu třeba nelíbí způsob, jakým trénuju a že si myslí, že z tohohle důvodu a tohohle důvodu by to on udělal jinak atd. atd. ale příspěvky typu děláš to na hovno a nelíbí se nám tvůj přístup jsou pro mě prostě prázdné plky.
Dzitro

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 4:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau pane, sledoval jsem tvoji cestu.. A vazné si nic nedelej z tech "nepřejících" lidi :) V podstatě je úplně jedno, jak se co povedlo nebo nepovedlo, jak si dopadl v tabulce nebo tak.. Jde jen o to, ze si proste nemel milion kecu a sel do toho :) A dotahl to na podium.. Uz jen za to, respekt :) A stejně si myslím, ze většina tady těch kecálků se na podiu neukáže..

Takže za mě určitě palec (y) Ať to dopadlo jak chtělo..
bbvka

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 6:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Ahoj Pepo, dovolím si poznámku k poslednímu videologu, na kterým jsi říkal, že tvoje tréninková videa každej hejtuje... tak tu máš alespoň jednoho člověka, kterej ne... naopak jsou pro mě mnohem větším přínosem než běžná (BB) videa... jako pro naturála jsou mi tvoje tréninky bližší a jsem tak rád za každej novej kousek. Je to příjemná změna sledovat na Ronnie videa někoho "na čisto", navíc z fóra.

Tak jsem ti chtěl jen napsat, měj se...

K tomuhle prispevku se pridavam i ja ;)
Taky jsem te sledoval a fandil, takze ikdyz uz treba nebudes mit tolik casu a nalady na videology, tak doufam ze alespon obcas se nejaky objevi aby se clovek zasmal u zmrzliny a coly a namotivoval z treninku ;]
Diky a drť to dal :)
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velkej sympaťák ! Mě se to video cos natočil na závodech dost líbí ! Dávám ti mega velkej palec nahoru.
I postava a forma se mi dost líbila. Fakt pěkný Klobouk dolů
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je rozumne, ze si ted das rok pauzu , nabalis hmotu , coz ty potrebujes a pak se na prkna vratis. Vsak pokud te to bavi, tak neni jediny duvod v zavodeni nepokracovat . Otazka je, co co vsechno jsi ochoten pro to obetovat .

Jinak s tim cvicenim, docela ukvapeny navrat hned den po zavodech .) , ale do toho ti kecat nebudu, asi bych tam byl taky. :) Jsem zvedavy, jesti se ted zacne projevovat ta unava, co se v tobe behem pripravy musela zakonite kumulovat. Ono se to casto nejvice projevi, az je po vsem a opadne ten hlavni stres. Treba ale u tebe ne, protoze co jsem si vsiml, tak sis na nejake aktualni vycerpani a unavu behem pripravy ani moc nestezoval.

Btw proc nebudes cvicit tlakove cviky, kvuli ramenum? A co ty kolena? nohy jsi chtel take po zavodech uplne vynechat ne?
Hlavni bude dat se do kupy, at nic neboli a neprijde nejake zraneni a muzes pak zacit poradne nabalovat hmotu.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od tebe to potěší dvakrát tolik Filipe, ale děkuji všem

Pauzu od tlakových cviků dám kvůli pravému ramenu - cítím, že je přetížený. Nohoum taky dám pauzu. Vidím to teď hlavně na záda a biceps, triceps a u těch prsou a ramenou nějaké cviky, kde to ramen. nebudu moc zazatěžovat. Celkově teď tenhle měsíc pojedu "odpočinkově" bez nějakého řádu a pak uvidím - není kam spěchat tentokrát
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.6 - volno

Od zítřka se začnu učit mrtvej tah
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út červen 02, 2015 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.6 - Posilovna (USK)

ZÁDA

Mrtvý tah nadhmatem

20x40kg
10x60kg
5x100kg
3x120kg
1x140kg

0x150kg (hmm )
2x140kg
2x140kg (video)
2x140kg

Přítahy JČ v předklonu

10x40kg
10x40kg
10x40kg
10x40kg

Přítahy MP v předklonu

15x55kg
15x55kg
15x55kg
15x55kg

Hodnocení tréninku: A síla stále není Né teď vážně - konec píčovin a začneme lehkejma váhama

Video:

seeya

PříspěvekZaslal: út červen 02, 2015 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na sumo mi ten postoj pride trochu neutralny. Skus natocit klasiku.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út červen 02, 2015 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Na sumo mi ten postoj pride trochu neutralny. Skus natocit klasiku.

Má to bejt něco mezi sumem a klasikou. U klasiky hodně kulatím záda.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 167, 168, 169 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: