za mě jsi borec kamarade :))) a krasny video, bylo moc fajn te tam vcera videt :)
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Diamonde upřímně si myslím, že nejvíc tě zradilo světlo/barva, kdyby tohle vyšlo, tak bych tě viděl na vyšších příčkách. Jinak mi příjde, že jsi v dietě nejvíc ztratil hmotu na nohách. Samozřejmě budu držet palce dál.
3x100kg
3x100kg
3x100kg
3x100kg
3x100kg
Military press
5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
4x50kg
Stopky na hrudníku
Rozpažování na rovné + Upažování s JČ
10x20kg + 10x10kg 10x20kg + 10x10kg 10x20kg + 10x10kg
BICEPS
S VČ ve stoje
5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
Lehkej cheating
Scotovka stroj + Protisměrky ve stoje
6x20kg + 8x15kg 6x20kg + 8x15kg
Hodnocení tréninku: No ukvapil jsem ten návrat do posilovny. Síla šla totálně do píči, ale forma je výborná Tak nevím co si o tom mám myslet Každopádně to chce zvolnit, takže na nějakej čas úplně vynechám tlakové cviky.
Ahoj Pepo, dovolím si poznámku k poslednímu videologu, na kterým jsi říkal, že tvoje tréninková videa každej hejtuje... tak tu máš alespoň jednoho člověka, kterej ne... naopak jsou pro mě mnohem větším přínosem než běžná (BB) videa... jako pro naturála jsou mi tvoje tréninky bližší a jsem tak rád za každej novej kousek. Je to příjemná změna sledovat na Ronnie videa někoho "na čisto", navíc z fóra.
A každého takového pozitivního příspěvku si vážím. Děkuji
Edit: Jinak mně nevadí, když mi někdo napíše, že se mu třeba nelíbí způsob, jakým trénuju a že si myslí, že z tohohle důvodu a tohohle důvodu by to on udělal jinak atd. atd. ale příspěvky typu děláš to na hovno a nelíbí se nám tvůj přístup jsou pro mě prostě prázdné plky.
Cau pane, sledoval jsem tvoji cestu.. A vazné si nic nedelej z tech "nepřejících" lidi :) V podstatě je úplně jedno, jak se co povedlo nebo nepovedlo, jak si dopadl v tabulce nebo tak.. Jde jen o to, ze si proste nemel milion kecu a sel do toho :) A dotahl to na podium.. Uz jen za to, respekt :) A stejně si myslím, ze většina tady těch kecálků se na podiu neukáže..
Takže za mě určitě palec (y) Ať to dopadlo jak chtělo..
Ahoj Pepo, dovolím si poznámku k poslednímu videologu, na kterým jsi říkal, že tvoje tréninková videa každej hejtuje... tak tu máš alespoň jednoho člověka, kterej ne... naopak jsou pro mě mnohem větším přínosem než běžná (BB) videa... jako pro naturála jsou mi tvoje tréninky bližší a jsem tak rád za každej novej kousek. Je to příjemná změna sledovat na Ronnie videa někoho "na čisto", navíc z fóra.
Tak jsem ti chtěl jen napsat, měj se...
K tomuhle prispevku se pridavam i ja ;)
Taky jsem te sledoval a fandil, takze ikdyz uz treba nebudes mit tolik casu a nalady na videology, tak doufam ze alespon obcas se nejaky objevi aby se clovek zasmal u zmrzliny a coly a namotivoval z treninku ;]
Diky a drť to dal :)
Velkej sympaťák ! Mě se to video cos natočil na závodech dost líbí ! Dávám ti mega velkej palec nahoru.
I postava a forma se mi dost líbila. Fakt pěkný Klobouk dolů
Je rozumne, ze si ted das rok pauzu , nabalis hmotu , coz ty potrebujes a pak se na prkna vratis. Vsak pokud te to bavi, tak neni jediny duvod v zavodeni nepokracovat . Otazka je, co co vsechno jsi ochoten pro to obetovat .
Jinak s tim cvicenim, docela ukvapeny navrat hned den po zavodech .) , ale do toho ti kecat nebudu, asi bych tam byl taky. :) Jsem zvedavy, jesti se ted zacne projevovat ta unava, co se v tobe behem pripravy musela zakonite kumulovat. Ono se to casto nejvice projevi, az je po vsem a opadne ten hlavni stres. Treba ale u tebe ne, protoze co jsem si vsiml, tak sis na nejake aktualni vycerpani a unavu behem pripravy ani moc nestezoval.
Btw proc nebudes cvicit tlakove cviky, kvuli ramenum? A co ty kolena? nohy jsi chtel take po zavodech uplne vynechat ne?
Hlavni bude dat se do kupy, at nic neboli a neprijde nejake zraneni a muzes pak zacit poradne nabalovat hmotu.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Od tebe to potěší dvakrát tolik Filipe, ale děkuji všem
Pauzu od tlakových cviků dám kvůli pravému ramenu - cítím, že je přetížený. Nohoum taky dám pauzu. Vidím to teď hlavně na záda a biceps, triceps a u těch prsou a ramenou nějaké cviky, kde to ramen. nebudu moc zazatěžovat. Celkově teď tenhle měsíc pojedu "odpočinkově" bez nějakého řádu a pak uvidím - není kam spěchat tentokrát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru