Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 995, 996, 997 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Židli jsem si vyboxoval při příchodu. Šla z rozpočtu oddělení, takže se šéf plácnul přes kapsu a hned je v inspiraci koupil všem. Možná poté, co jsem mu dal přednášku, jak špatné židle ničí záda
Počítač jde bohužel z rozpočtu IT. I když si stěžuju, že tenhle počítač prostě nebyl stavěný na to, aby rozchodil 50-100 MB Excel, je mi to prd platné. Šéf by mi rád počítač koupil a peníze by na to i byly, ale nemůže, protože to jde z IT rozpočtu ...

Taky nechápu lidi co dokáži sedět 8h denně+ na nějaké budget židli za litr
Žádnej dřevorubec taky nepoužívá pilu za 2 litry z OBI
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No dneska se na gympláky moc nedívej ... to co se tam teď dostává za lidi ...
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S těmi gympláky je to pravda. V našem městě je gymnázium, kam se pro přijetí odjakživa dělaly přijímačky. Náš rok (2007) byl první, kdy se poprvé bralo bez přijímaček do průměru 1,30. Dneska se ten průměr snižuje na nějakých 1,60, což před těmi 8 lety byl průměr bez přijímaček pro průmyslovku, která se pokládala za školu, kam chodí průměrní nebo podprůměrní studenti. Už dávno neplatí, že gymnázium=výběrová škola.
Study

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zas jak který gympl. I když je fakt, že ta většina do háje jde.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Study

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/122155-napadli-nas-fanaticti-muslimove-popisuje-svedkyne-co-se-delo-v-olomouci/

Nebyl tam někdo když se to stalo? Nebo nemáte nějaké důvěryhodné informace o tohle případu?

KT

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě to prostě bylo tak, jak je tam psáno. Pod peticí je i můj podpis a doufám, že to k něčemu bude.
Study

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tomu taky věřím, jen bych si to chtěl ještě ověřit. Rozhodně nevěřím tomu, co tvrdí děkan UPOLu (to byl zas druhý článek někde jinde a tvrdili tam opak)

Bombay

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem byl na vážení a la tuk, kosti, svaly. Nadváhu jsem čekal, ale metabolismus 49 letého muže ne. Bo je mi 34.
Takže papa chipsy ve 21:38 u počítače, jde se makat na fyzičce.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jim na podpisy kašlu, radši jsem si koupil zbraň.

2 Bombay: no už nejsi nejmladší, musíš se na stará kolena šetřit.
JENDA10

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Broken napsal:
.....

Nechtěl jsem znevažovat mediky, takže se omlouvám, jestli to tak vyznělo.

Jde mi spíš o to, že se tady míchají dvě věci. Tou první je náročnost školy pro studenta, druhou je náročnost daného oboru. Humanitní školy, pokud to tak zobecníme, zřejmě nemají takové nároky na studenty, jaké mají školy technické. Není ale vůbec pravda, že by humanitní vědy mohl dělat každý druhý (že je reálně dělá, to je věc jiná), protože stát se odborníkem v kterémkoliv oboru vyžaduje dlouhodobou snahu a patřičné nadání.

V zásadě mi vadí to pěstování určitého "elitářství" ze strany papírově náročnějších oborů. Jsem z ČVUT a na škole jsem poslouchal i od učitelů pořád narážky na ekonomy, právníky atd. Je to hloupé a myslím, že špičky ve svém oboru nemají potřebu se nad kohokoliv povyšovat. :)
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Já tomu taky věřím, jen bych si to chtěl ještě ověřit. Rozhodně nevěřím tomu, co tvrdí děkan UPOLu (to byl zas druhý článek někde jinde a tvrdili tam opak)

Velmi dobrý kamarád, co šel taky podepsat, u toho byl - bylo jich skutečně kolem 15-ti (odhadem) a žádný servítky si nebrali. Podle všeho už ve čtvrtek při potulování ve městě 3 z nich zjistili, že tam petiční stánek bude stát a přišli jim ke stánku vpálit svoje moudra už ve čtvrtek.

Když viděli, že je nezastraší, přišli v pátek ve větším počtu (hrdinové). V pátek pak mezi sebou mluvili arabsky nebo takovou nějakou řečí, nejdřív z povzdálí zlostně cosi vyřvávali směrem ke stánku, pak se přemístili k němu a u stánku pak zlostně ukazovali na logo té skupiny (přeškrtnutá mešita) - skončilo to tím, že jeden z nich se na stánek konkrétně na logo vrhnul a chtěl ho strhnout, čímž stánek povalil na zem ale to už přijížděla policie.

Každopádně děkan pěkně lže, protože v tom rozhovoru např. tvrdí, jak se nikde na území UP Olomouc nezřídila a nebude zřizovat žádná modlitební místnost, ale to že už hezkých pár let jednu takovou obrovskou místnost UP ve sklepě kolejí na Šmeralově ulici provozuje, to už nepřizná a to, že tam tihle magoři chodí mlátit hlavou do koberečku už vůbec nepřizná. Mají vyhrazený celý jeden blok kolejí a už dávno se mu říká A-blok, protože tam všechny jména začínají na A (Ahmed, Abbar, apod.)
Study

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jo, díky moc. No já jsem to s tím děkanem čekal. Ony penízky voní hezky, že?

Spazik

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Včera jsem byl na vážení a la tuk, kosti, svaly. Nadváhu jsem čekal, ale metabolismus 49 letého muže ne. Bo je mi 34.
Takže papa chipsy ve 21:38 u počítače, jde se makat na fyzičce.

Není to Herbalife? Každému naměří metabolický věk o 20 let vyšší a když začneš jíst ty jejich předražené produkty, výsledky se "zázračně" zlepšují...
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Broken napsal:
Čím je škola náročnější, tím je menší pravděpodobnost, že se k jejímu zdárnému ukončení dostanou ti méně schopní. A zrovna medicína stále produkuje kvalitu, byť v poslední době už se nehlásí elita ze středních. Čili s tvojí nešťastnou generalizací nemůžu souhlasit a pokud bych se měl generalizace dopustit já, tak většina jsou spíše nadprůměrně schopní internisté, chirurgové, intenzivisté a dokonce i praktičtí lékaři (zejména s přílivem nové mladé krve, ale chápu, že lépe je hodit všechny do jednoho pytle podle "tvého" 70-letého obvoďáka), těch podprůměrných tragédů je určitě menšina.

V každém povolání máš špičku, průměr a bídu. A těch skutečně kvalitních je, ve všech povoláních, málo. Medicína není vyjímkou. Většinou máš rutinéry, kteří ti stačí na rutinu. Což není průšvih třeba u zaslání zásilky, ale může být u operace kolene.
Study

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám hrozný problém se učit fyziku. Strašně mě to nudí, ale bohužel se to někdy a nějak naučit musím

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 995, 996, 997 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: