|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
8Shade

|
Zaslal: po červen 01, 2015 5:52 pm Předmět: |
|
|
Trénink A
Bench press
☞ 4x70 kg
☞ 4x70 kg
☞ 4x70 kg
☞ 3x70 kg + 1 dop
- 90-120 s pauza, +1,5kg, těžké
Shyby
☞ 5xBW + 2kg
☞ 5xBW + 2kg
☞ 5xBW + 2kg
☞ 5xBW + 2kg
- 90 s pauza, +2kg velmi těžké
Předkopávání
☞ 10x20 kg
☞ 10x30 kg
☞ 10x40 kg
☞ 10x50 kg
☞ 10x55 kg
- 30-60 s pauza, poslední hodně těžká
Tlaky JČ na ramena
☞ 10x17,5kg
☞ 8x17,5kg
☞ 8x17,5kg
- 90 s pauza, +2,5kg, těžké
Benč paráda, síla byla slušná. S váhou teda spokojenej nejsem, ale je to dost způsobené tím, že dnes jsem snědl něco špatného, a proto jsem toho moc nesnědl, protože mi není dobře. Jindy mám dva obědy v sobě v tu dobu. Víkend se také nezadařil kaloricky, dokázal jsem jeden den být v plusu a jeden na nule. Zvláštní ale je, že je rozdíl 1,4 kg od pátku. Mno co se dá dělat. EDIT: Teď mi napadá, že jsem minulé pondělí vysadil kreatin a dávám od něj chvíli pauzu. Tak to může být také tím.
A teď horší zpráva. Nejspíš při mrtvole nebo při dřepu jsem si přivodil zatím lehké zranění, které mi tyto dva cviky znemožňuje jezdit, pokud nechci, aby se mi to ještě zhoršilo.
Jedná se o mírné narušení SI kloubu:
Aktuálně cítím celý den mírnou bolest a když zatnu zadek, tak je bohužel i slyšet mírné lupnutí. Údajně se to stává i při správné technice (viděl jsem i videa, kde se to někomu stalo při perfektní technice dřepu). Velmi mi to štve, těšil jsem se na PR na mrtvole, protože jsem konečně byl silově na tom dobře. Předpokládám ale, že se to do středy nezlepší, takže minimálně tenhle týden je s dřepem a mrtvolou konec. Údajně by na to mělo pomoci nějaké cvičení, musím to ještě vyzkoumat. Nemá s tím někdo zkušenost?
Aktuální váha: 81,5 Kg (-0,4 Kg)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červen 01, 2015 6:46 pm Předmět: |
|
|
Kámo, člověče. Sleduju tě už nějakou dobu a musím, v nejlepším záměru a bez jakýchkoliv negativ, ti říct, že se příliš sleduješ, příliš vážíš a příliš se o sebe bojíš. Pořád je to tady nějaké zranění, nějaké hluboké analýzy a neustálé vážení. Radím ti následující, ale nemusíš si z toho nic brát, je to na tobě a myslím to jen dobře. Vykašli se na pozorování se a na přílišnou pozornost vůči své osobě. Neříkám tím, abys nějak blbnul, to by nebylo dobře, ale méně pozornosti k sobě samému určitě jen prospěje. Zkus se vážit jednou za měsíc a pokud ti ty cviky opravdu nevyhovují, vezmi rozum do hrsti na vykašli se na ně, aspoň na nějakou dobu. Podle toho, co si pár let zpátky promítám v hlavě, možná nebudeš mit tělesnou konstituci příliš robustní a pevnou. Což ale neznamená, že musíš jít hlavou proti zdi. Pokud máš v cestě opravdu překážky, vyhni se jim. Pokud jsou to virtuální překážky, nemysli na ně a nebudou existovat.
Držím ti palce a myslím to opravdu jen dobře. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st červen 03, 2015 6:51 pm Předmět: |
|
|
Trénink B
Tlaky ramena na MP
☞ 5x46 kg
☞ 5x46 kg
☞ 5x46 kg
☞ 6x46 kg
- 90s pauza, těžké
Lat pulldown - stroj
☞ 12x32,5kg
☞ 12x52,5kg
☞ 12x52,5kg
☞ 6x60kg
- 60s pauza, těžké, odcházel úchop
tlaky s JČ na rovné lavici
☞ 6x25 kg
☞ 6x22,5 kg
☞ 6x22,5 kg
☞ 6x22,5 kg
- 90s pauza, těžké
Bicepsové zdvihy VČ vestoje
☞ 8x30 kg
☞ 6x30 kg
☞ 6x30 kg
- 90s pauza, velmi těžké
Dobrý trénink. Síla u posledních dvou cviků už byla mizerná, protože jsem se oddělal na předchozích. Svaly jsem ale cítil napumpované pěkně, takže spokojenost.
| daymoon napsal: | | pokud ti ty cviky opravdu nevyhovují, vezmi rozum do hrsti na vykašli se na ně, aspoň na nějakou dobu. |
Tohle jsem již udělal s military pressem. Ostatní základní cviky mi vyhovují a baví mě. Stavbu těla sice rozhodně vhodnou na posilování nemám, ale to mi doteď nezastavilo. Od dřepu, mt mám tento týden oraz. Pokud by problémy u některého cviku přetrvávaly, tak samozřejmě nepůjdu proti zdi. Teď se mi to lehké zranění stalo po xy týdnech, kdy žádné problémy nebyly. Zdůrazňuji lehké, protože se to lepší, ale běžné zranění to pro mě není.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá červen 05, 2015 6:05 pm Předmět: |
|
|
Trénink C
Kliky na bradlech
☞ 8xBW
☞ 5xBW + 7,5kg
☞ 5xBW + 15kg
☞ 5xBW + 20kg
☞ 3xBW + 22,5kg PR při váze 82,2 kg
- 90 s pauza, těžké
Horizontal legpress
☞ 15x60kg
☞ 15x67,5kg
☞ 15x75kg
- 60 s pauza, ok
Bench press
☞ 6x58 kg
☞ 5x58 kg
☞ 5x58 kg
- 90 s pauza, těžké jak prase
Přítahy jč v předklonu
☞ 10x17,5 kg
☞ 10x25 kg
☞ 10x27,5 kg
☞ 10x30 kg
☞ 8x35 kg
☞ 15x20 kg
- 90 s pauza, trhačky, těžké
Trénink za moc nestál. Po legpressu ze mě začlo lejt jak blázen a cítil jsem se malátně. U bradel jsem se asi zničil, protože na benči jsem měl nulovou sílu a ještě mi pravej triceps nedotlačoval, takže jsem to radši zabalil, ať zregenruju do pondělí a šel jsem na záda, kde to šlo dobře.
Jinak co stoupnuly teploty vzduchu tak o 5 stupňů, tak jsem absolutně ztratil apetit. V tom vedru nabírání nedávam, takže začnu trochu udržovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út červen 09, 2015 6:06 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska to ani nebudu zapisovat. Nevím, co to je, ale cítil jsem se celou dobu na omdlení, hrozně jsem se potil i když ostatní vůbec, a to bylo v posilce docela přijatelně (podle slov přítelkyně). Síla byla naprosto katastrofální, asi na mě trochu něco leze, budu muset dát pauzu. Půjdu až v pátek.
Jediné co si dnes zapíšu je:
Předkopávání
☞ 10x25 kg
☞ 10x40 kg
☞ 10x50 kg
☞ 10x60 kg
☞ 7x65 kg PR
- 30-60 s pauza, perfektně jsem cítil kvadriceps
Aktuální váha: 81,9 Kg (+0,4 Kg)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 5:50 pm Předmět: |
|
|
Trénink C
Tlaky s jč
☞ 8x22,5 kg
☞ 5x27,5 kg
☞ 3x30 kg PR
☞ 6x25 kg
- 90 s pauza, těžké
Horizontal legpress
☞ 15x60kg
☞ 15x67,5kg
☞ 15x75kg
- 60 s pauza, ok
Kliky na bradlech
☞ 8xBW
☞ 8xBW + 7,5kg
☞ 6xBW + 10kg
☞ 6xBW + 10kg
- 90 s pauza, těžké
Přítahy jč v předklonu
☞ 10x20 kg
☞ 6x30 kg
☞ 7x40 kg PR
☞ 10x30 kg
- 90 s pauza, trhačky, těžké
Tak dneska už pocitově daleko lepší, sice ze mě lilo, ale už mně nebylo na omdlení. Trochu jsem proházel pořadí cviků a zaměnil dneska benč za jč a sedlo to.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po červen 15, 2015 5:56 pm Předmět: |
|
|
Trénink A
Bench press
☞ 3x70 kg
☞ 2x70 kg + 2 dop
☞ 2x70 kg + 2 dop
☞ 5x60 kg + 3 dop
- 90-120 s pauza, těžké
Shyby
☞ 5xBW
☞ 5xBW + 3kg
☞ 4xBW + 3kg
☞ 5xBW
- 90 s pauza, těžké
Hluboký dřep
☞ 6x60kg
☞ 6x60kg
☞ 6x60kg
- 60 s pauza, pásek, těžké
Tlaky JČ na ramena
☞ 10x17,5kg
☞ 6x20kg
☞ 3x22,5kg
- 90 s pauza, těžké
Silově nic moc trénink, ale po dvou týdnech pauzy jsem zase zařadil dřepy. Těžko říct, jestli si to již můžu dovolit, uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st červen 17, 2015 7:07 pm Předmět: |
|
|
Trénink B
Mrtvý tah
☞ 3x110 kg
☞ 3x120 kg
☞ 3x120 kg
- pásek, bez molitanů, těžké
Bicepsové zdvihy JČ
☞ 8x15 kg PR
☞ 7x15 kg
...
Docela slušný trénink. Bylo toho víc, ale to si nepamatuju. Musel jsem dnes dát úplně něco jiného, protože jsem si zapomněl jak bandáže (které potřebuji kvůli zraněnému zápěstí), tak molitany. Mrtvola je v holých rukou úplně něco jinýho, takže jsem to nemohl s váhou přehánět. I tak to bylo těžké po dvou týdenní pauze.
Jinak včera kardio 30 minut běh 8,2 + 20 minut chůze 7,1.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po červen 22, 2015 6:12 pm Předmět: |
|
|
Trénink A
Bench press
☞ 5x64 kg
☞ 4x64 kg + 1 dop
☞ 5x60 kg
☞ 4x60 kg + 1 dop
☞ 5x60 kg
- 90-120 s pauza, těžké
Shyby
☞ 5xBW
☞ 5xBW + 4kg
☞ 5xBW + 4kg
☞ 5xBW
- 90 s pauza, sedlo to dobře
Předkopávání
..
☞ 8x65 kg
☞ 7x75 kg PR
☞ 15x35 kg
- 60 s pauza, poslední série neuvěřitelně laktátu
Tlaky JČ na ramena
...
Od pátku do neděle jsem byl na vodě, takže půldenní cardio + nic moc strava + alkohol + 3-4h denně spánku. To jsem si s sebou bral asi 11 proteinových tyčinek + nějaký konzervy, takže váhu jsem jakž takž udržel. Síla byla ale mizerná, což se dalo čekat. Na dřepy se nedalo dostat, od začátku do konce plno, tak jsem si dal předkopávání a pr série mi dala neuvěřitelně a ta další ještě víc, že už jsem nemohl ani chodit :)
Zápis je stručnější, moc jsem si to nepamatoval a taky to moc nestálo za řeč :)
Aktuální váha: 81,6 Kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 22, 2015 7:16 pm Předmět: |
|
|
wow, PR na predkopy, tak to tu ešte nebolo heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červen 22, 2015 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | wow, PR na predkopy, tak to tu ešte nebolo heh |
Já mám nejlepší pamět z celýho fóra
| Pr!nc napsal: |
Předkopy+Zákopy:
25x50kg + 20x45kg
15x70kg + 12x50kg
12x80kg + 12x50kg
10x90kg " PR "+15x60kg +12x50kg
Už od začátku to šíleně pumpovalo, krása, v každé sérii tak 10 reps stopky nahoře
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 22, 2015 7:49 pm Předmět: |
|
|
Kdysi hodne davno, coz asi pomatuji jen skalni, se tu resil i svetovy rekord na peck deck :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po červen 22, 2015 9:07 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | wow, PR na predkopy, tak to tu ešte nebolo heh |
Je pravda, že to vypadá úsměvně, ale píšu si to u každého cviku, protože se v tom daleko líp orientuje, když se chci podívat, kolik jsem na co dal, abych věděl příště, co mám překonat. U předkopávání to byly všechny cihly, co na tom stroji jsou, což jsem doteď ani netušil, že dokážu dát. Takže je možný, že v budoucnu uvidíte PR i na ten peck deck, kick backy apod, ale uvědomuju si, že na doplňkových cvicích je nějaké PR naprosto irelevantní.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st červen 24, 2015 5:31 pm Předmět: |
|
|
Trénink B
Mrtvý tah
☞ 3x110 kg
☞ 3x132,5 kg PR
☞ 3x110 kg
- pásek, molitany, na krev
...tlaky s jednoručkami, stroj na ramena, peck deck, zakopávání...
Bohužel se mi zase ozvalo zápěstí (v noci jsem si ho asi přeležel), takže jsem trénink jel spíš zlehka a zejména cviky, kde se zápěstí ani nepoužívá. Jen na mrtvolu jsem se celej tejden těšil, takže jsem to prostě obvázal bandáží na max a šel jsem do toho. Technicky poslední opakování už nic moc, těžko se to odlepovalo od země, ale dal jsem to :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|