|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: ne červen 07, 2015 6:50 am Předmět: |
|
|
Nejspíš mám ječné zrno, vypadám jak boxer a není to moc příjemné.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne červen 07, 2015 9:16 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Nejspíš mám ječné zrno, vypadám jak boxer a není to moc příjemné. |
Chudáčku Vykapávej čajem
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne červen 07, 2015 9:20 am Předmět: |
|
|
Už je to lepší, včera jsem to oko měl, jak když jsem dal tak 5 jointů.
Díky za tip. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne červen 07, 2015 9:25 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Už je to lepší, včera jsem to oko měl, jak když jsem dal tak 5 jointů.
Díky za tip. :) |
No tak není to nic hroznýho. Ale s tím čajem mám fakt dobrý zkušenosti - nevěřil jsem tomu, ale 3 - 5x denně kapat do oka a do dvou dnů to je pryč. Když jsem to neřešil, tak jsem to měl třeba i týden.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne červen 07, 2015 11:27 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | MAST3R napsal: | Už je to lepší, včera jsem to oko měl, jak když jsem dal tak 5 jointů.
Díky za tip. :) |
No tak není to nic hroznýho. Ale s tím čajem mám fakt dobrý zkušenosti - nevěřil jsem tomu, ale 3 - 5x denně kapat do oka a do dvou dnů to je pryč. Když jsem to neřešil, tak jsem to měl třeba i týden. |
A jaké čaje máš ozkoušené? Tohle slyším poprvé, přítelkyni se občas dělá, tak ať to příště může zkusit... Sice je na čaje už takhle dost velkej úchyl a lít si ho do oka to už bude vrchol její úchylnosti, ale proč ne, aspoň si z ní budu moc utahovat. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červen 07, 2015 12:01 pm Předmět: |
|
|
Já používám černý....raději více silný. Ale nekapu to, jen namočím kus gázy/vaty a na oko přikládám a nechám nějakou dobu působit. Pokud je oko podrážděné, nebo zánět začíná, tak to funguje celkem slušně, pokud je ale zánět rozjetý, tak už mi to nikdy nestačilo.
EDIT .... čaj obecně na záněty vcelku slušně funguje. I třeba dásní a podobně, i když to preferuji mátu nebo šalvěj. Ale i ten černý čaj celkem poslouží. Někdo používá i heřmánek, ale ten mi nepůsobí. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne červen 07, 2015 12:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne červen 07, 2015 3:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 07, 2015 5:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne červen 07, 2015 5:41 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/371624-ze-stredozemniho-more-zachranili-4000-migrantu.html
vytáhli je 45 km od JEJICH pobřeží a dovezou je rovnou do Evropy... no to mě poser
přece musí existovat někdo "mocnej" kdo není úplně posranej z nějakejch sluníček.
já tohle považuju za regulérní vlastizradu, vlastizrady a komplexně eurozradu |
Zrovna jsem to sem chtel dat, omg kdo toto narizuje, kokoti v vladach, doplati na to ale vsichni. Absolutne zvracene chovani.
Proc rovnou nevypravi letadla do afriky a nenaberou je tam ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 07, 2015 5:47 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | xakrurychle napsal: | http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/371624-ze-stredozemniho-more-zachranili-4000-migrantu.html
vytáhli je 45 km od JEJICH pobřeží a dovezou je rovnou do Evropy... no to mě poser
přece musí existovat někdo "mocnej" kdo není úplně posranej z nějakejch sluníček.
já tohle považuju za regulérní vlastizradu, vlastizrady a komplexně eurozradu |
Zrovna jsem to sem chtel dat, omg kdo toto narizuje, kokoti v vladach, doplati na to ale vsichni. Absolutne zvracene chovani.
Proc rovnou nevypravi letadla do afriky a nenaberou je tam ??? |
asi by to bylo moc nápadný...
pro mě je to poměrně jasný: levicový vlády, levicoví voliči, včera byl článek o tom, že mafie a potažmo italský politici profitujou na bubácích víc než na drogách
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne červen 07, 2015 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: |
Proc rovnou nevypravi letadla do afriky a nenaberou je tam ??? |
Neboj se, i na to příjde. Nejhorší je, že na tyhle lidi, kteří za to mohou, nikdy nedojde, protože až všichni otevřou oči, tihle už budou bud dávno někde v tramtárii a nebo pod drnem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 07, 2015 5:50 pm Předmět: |
|
|
jako na potvoru:
http://zpravy.idnes.cz/uprchlici-na-svete-0nl-/zahranicni.aspx?c=A150607_151501_zahranicni_bse#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
už když jsem před dvěma léty maturoval, tak jsem ještě během hodin řekl něco v tom smyslu, že
nastává pomalu další stěhování národů...učitel se mi prozřetelně vysmál
jinak abych to dokončil...
Supr je, že Cameron vyhrál většinouvým podílem volby. Myslím, že chtěl navrhnour referendum o setrvání VB v EU - doufám, že si angličani odsouhlasí výstup.
Následně chtěl uzavřít hranice pro tyhle "emigranty" - čti - v 99% lenochy. Zabavování platů a postihy pro ty co by je zaměstávali načerno apod..
Takováto opatření dosavadní průběh samozřejmě za a) zlepší v Anglii - gratulace, ještě nějste tak v <>
b) zhorší situaci ve zbytku EU - gratulace, alespoň to všechno bude rychlejší
kam půjdou ti, co chtěli do VB? Do Francie, Německa...spousta jich chce do Švajcu, to si ale měli zjistit předem blbečkové, že tam se taky jentak nedostanou...no a kolaps Francie a Německa pomalu ale jistě nastane...
Pevně věřím, že se VB rozhodne tak jak jsem psal, věci to akorát urychlí, což je sumasumárum jen a jen dobře
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: ne červen 07, 2015 6:05 pm Předmět: |
|
|
UK už ujel vlak .. dávno, můžou měnit podmínky pro nový, ale už tam toho maj tolik, že toho moc nepořešej .. a Cameron si výstup z EU jen populisticky přidal do programu, sám by nic takovýho nikdy nenavrhl .. přeju UK odvahu vystoupit, ale protože volební právo má každej, i idioti .. tak si spíš myslím, že vyměknou
kdyby UKIP dostal víc křesel (bohužel díky jejich debilního volebnímu systému nemá téměř žádný), tak bych tomu věřil víc .. ale takhle ..
spíš to vypadá, že vystoupit budou chtít díky kvótám na vyžírky jiný státy .. a až to udělá první, ostatní konečně dostanou koule se přidat ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 07, 2015 6:12 pm Předmět: |
|
|
je pravda, že angláni jsou už poměrně zdegenerovaný, ale budu věřit, že se toho referenda dočkají a přiklepnou si to na správnou stranu. Stejně tak fandím Le Penový ve Francii, jelikož Francii považuju za národ degenů už stoprocentně. Ti vedou o světelný míle...
Problém je v týhle pseudo demokracii - což je vlastně vláda lůzy, a ani v antickým řecku to nebyla demokracie, ale oligracie - tedy vláda bohatých...snad nikdo nechce aby mu vládla lůza...
defakto kdyby v naší vládě bylo dvacet "babišů", kteří by ale nebuzerovali, a nehrabali vyloženě pro sebe, tak to je dle mě to nej co jako vládnoucí koncept může být
edit//
což je na druhou stranu zase demagogie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|