Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 999, 1000, 1001 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejspíš mám ječné zrno, vypadám jak boxer a není to moc příjemné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Nejspíš mám ječné zrno, vypadám jak boxer a není to moc příjemné.

Chudáčku Vykapávej čajem
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už je to lepší, včera jsem to oko měl, jak když jsem dal tak 5 jointů.

Díky za tip. :)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

No tak není to nic hroznýho. Ale s tím čajem mám fakt dobrý zkušenosti - nevěřil jsem tomu, ale 3 - 5x denně kapat do oka a do dvou dnů to je pryč. Když jsem to neřešil, tak jsem to měl třeba i týden.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
MAST3R napsal:

No tak není to nic hroznýho. Ale s tím čajem mám fakt dobrý zkušenosti - nevěřil jsem tomu, ale 3 - 5x denně kapat do oka a do dvou dnů to je pryč. Když jsem to neřešil, tak jsem to měl třeba i týden.

A jaké čaje máš ozkoušené? Tohle slyším poprvé, přítelkyni se občas dělá, tak ať to příště může zkusit... Sice je na čaje už takhle dost velkej úchyl a lít si ho do oka to už bude vrchol její úchylnosti, ale proč ne, aspoň si z ní budu moc utahovat.
ygg

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já používám černý....raději více silný. Ale nekapu to, jen namočím kus gázy/vaty a na oko přikládám a nechám nějakou dobu působit. Pokud je oko podrážděné, nebo zánět začíná, tak to funguje celkem slušně, pokud je ale zánět rozjetý, tak už mi to nikdy nestačilo.

EDIT .... čaj obecně na záněty vcelku slušně funguje. I třeba dásní a podobně, i když to preferuji mátu nebo šalvěj. Ale i ten černý čaj celkem poslouží. Někdo používá i heřmánek, ale ten mi nepůsobí.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo - silnej černej.
Study

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě, jak se mi při dřepu (ZD/ČD/OHS) vytáčí pravé chodidlo ven a má tendenci jít dozadu. Takže, když už jsem se nějak naučil trh a docela mi šel, tak zas budu polevit z vah, a to nejen u trhu, a drtit techniku s tím, že si budu hlídat obě nohy, aby byly v jedné rovině a byly zhruba stejně vytočené. Achjo, mě to tak sere

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/371624-ze-stredozemniho-more-zachranili-4000-migrantu.html

vytáhli je 45 km od JEJICH pobřeží a dovezou je rovnou do Evropy... no to mě poser

přece musí existovat někdo "mocnej" kdo není úplně posranej z nějakejch sluníček.
já tohle považuju za regulérní vlastizradu, vlastizrady a komplexně eurozradu
Judson

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/371624-ze-stredozemniho-more-zachranili-4000-migrantu.html

vytáhli je 45 km od JEJICH pobřeží a dovezou je rovnou do Evropy... no to mě poser

přece musí existovat někdo "mocnej" kdo není úplně posranej z nějakejch sluníček.

Zrovna jsem to sem chtel dat, omg kdo toto narizuje, kokoti v vladach, doplati na to ale vsichni. Absolutne zvracene chovani.
Proc rovnou nevypravi letadla do afriky a nenaberou je tam ???
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
xakrurychle napsal:

Zrovna jsem to sem chtel dat, omg kdo toto narizuje, kokoti v vladach, doplati na to ale vsichni. Absolutne zvracene chovani.

asi by to bylo moc nápadný...

pro mě je to poměrně jasný: levicový vlády, levicoví voliči, včera byl článek o tom, že mafie a potažmo italský politici profitujou na bubácích víc než na drogách
Study

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

Neboj se, i na to příjde. Nejhorší je, že na tyhle lidi, kteří za to mohou, nikdy nedojde, protože až všichni otevřou oči, tihle už budou bud dávno někde v tramtárii a nebo pod drnem.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jako na potvoru:

http://zpravy.idnes.cz/uprchlici-na-svete-0nl-/zahranicni.aspx?c=A150607_151501_zahranicni_bse#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

už když jsem před dvěma léty maturoval, tak jsem ještě během hodin řekl něco v tom smyslu, že
nastává pomalu další stěhování národů...učitel se mi prozřetelně vysmál

jinak abych to dokončil...

Supr je, že Cameron vyhrál většinouvým podílem volby. Myslím, že chtěl navrhnour referendum o setrvání VB v EU - doufám, že si angličani odsouhlasí výstup.
Následně chtěl uzavřít hranice pro tyhle "emigranty" - čti - v 99% lenochy. Zabavování platů a postihy pro ty co by je zaměstávali načerno apod..

Takováto opatření dosavadní průběh samozřejmě za a) zlepší v Anglii - gratulace, ještě nějste tak v <>

b) zhorší situaci ve zbytku EU - gratulace, alespoň to všechno bude rychlejší

kam půjdou ti, co chtěli do VB? Do Francie, Německa...spousta jich chce do Švajcu, to si ale měli zjistit předem blbečkové, že tam se taky jentak nedostanou...no a kolaps Francie a Německa pomalu ale jistě nastane...

Pevně věřím, že se VB rozhodne tak jak jsem psal, věci to akorát urychlí, což je sumasumárum jen a jen dobře
mysH

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

UK už ujel vlak .. dávno, můžou měnit podmínky pro nový, ale už tam toho maj tolik, že toho moc nepořešej .. a Cameron si výstup z EU jen populisticky přidal do programu, sám by nic takovýho nikdy nenavrhl .. přeju UK odvahu vystoupit, ale protože volební právo má každej, i idioti .. tak si spíš myslím, že vyměknou
kdyby UKIP dostal víc křesel (bohužel díky jejich debilního volebnímu systému nemá téměř žádný), tak bych tomu věřil víc .. ale takhle ..

spíš to vypadá, že vystoupit budou chtít díky kvótám na vyžírky jiný státy .. a až to udělá první, ostatní konečně dostanou koule se přidat ..
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je pravda, že angláni jsou už poměrně zdegenerovaný, ale budu věřit, že se toho referenda dočkají a přiklepnou si to na správnou stranu. Stejně tak fandím Le Penový ve Francii, jelikož Francii považuju za národ degenů už stoprocentně. Ti vedou o světelný míle...

Problém je v týhle pseudo demokracii - což je vlastně vláda lůzy, a ani v antickým řecku to nebyla demokracie, ale oligracie - tedy vláda bohatých...snad nikdo nechce aby mu vládla lůza...

defakto kdyby v naší vládě bylo dvacet "babišů", kteří by ale nebuzerovali, a nehrabali vyloženě pro sebe, tak to je dle mě to nej co jako vládnoucí koncept může být

edit//

což je na druhou stranu zase demagogie

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 999, 1000, 1001 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: