Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 780, 781, 782 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2015 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Jirka Kalous napsal:
Zítra budu v Hradci a potěšilo mě, že tam budu mít volné dopoledne. Otázka je jestli tam je vůbec něco k vidění nebo využití volného času? Nemáte někdo nějaký tip? Klidně i v okolí.

Na Velkém náměstí je zrekonstruovaná Bílá Věž, to je ta věž vedle katedrály. Ještě jsem tam nebyl, ale asi dobrá vyhlídka.
Jinak mě nic moc zajímavého nenapadá Z Obřího akvária si asi na zadek nesedneš, ale je k němu z centra pěkná procházka pěšky a nic lepšího v HK není
Na dopolední procházku bych to viděl nějak tak:
kód:
https://mega.nz/#!TZVjBSbD!QsdK3mdV6PeXfJkfqZeR73Y8TCANrFAlguhYScNhM9I

Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2015 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Judson napsal:
Letos se nezadarilo, ale pristi rok se nase obec opet pokusi dosahnout na dotaci pro vystavbu fitness hriste (venkovni posilovny) za cca 600.000kc .
No to by bylo super

Takže už se těšíš až tam pojedeš s náctiletýma "street workout", hádám

Jakej "street workout" ?
Ja si normal predstavuju takovou tu drsnackou venkovni gym co jsem videl na videu jak na to Ronnie uplne cucel, ted to nemuzu najit.
Normal benche, bicakovani, legpress, rezavy cinky a kotouce na retezech atd.
Gohan

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2015 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Pokusím se to dohledat, snad nepíšu kraviny. :)

EDIT: Pružnost umožňuje zkušených cvičencům využít osu jako pružinu tím, že se osa pod zátěží a akcelerací ohne a následně se odpruží zpět do původního tvaru.

Aha, tak to asi není o bolesti , ale o tom co ta osa dělá :) (asi jsem si blbě zapamatoval to "kopání do zdi" o kterém mluví Jirka v odkazu níže)

http://powerlifting.ronnie.cz/c-21472-treninkovy-videolog-jiri-orsag-01-2015.html - tady k tomu mluví i trochu Jirka. :)

Mluví o tom okolo 7:20.

EDIT2: taky si myslím, že to trošičku může tu bolest zmírnit, ale hlavní účel je to, že se stím prostě lépe zvedá.

Ale když ti osa zapruží nahoru, tak ti zapruží i dolů, kdy to zase trochu přitíží přece. Největší přínos bude teda na začátku pozitivní fáze kdy to pomůže s odlepením té váhy
ygg

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2015 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Study napsal:
Judson napsal:
Letos se nezadarilo, ale pristi rok se nase obec opet pokusi dosahnout na dotaci pro vystavbu fitness hriste (venkovni posilovny) za cca 600.000kc .
No to by bylo super

Takže už se těšíš až tam pojedeš s náctiletýma "street workout", hádám

Jakej "street workout" ?
Ja si normal predstavuju takovou tu drsnackou venkovni gym co jsem videl na videu jak na to Ronnie uplne cucel, ted to nemuzu najit.
Normal benche, bicakovani, legpress, rezavy cinky a kotouce na retezech atd.

A v reálu tam bude něco takového .... tomu věř.

http://www.colmex.cz/reference/realizace/rekreacni-zona-pro-seniory/
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st červen 10, 2015 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem byl na předpremiéře Jurskýho světa v IMAXU a je to... bomba! Po traileru jsem se docela bál, ale hudba, gradace děje, efekty. Všem který nadchnul původní Jurskej park rozhodně doporučuju .

Jen nechápu ty fotografy, jeden začne křičet Leoš Mareš jde a všichni tam začnou sprintovat jak blázni, málem tam ušlapaly nějaký děcko. Já bulvár téměř nesleduju, ale je to asi populárnější "celebrita" než většina ostatních.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st červen 10, 2015 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo dobrý tip na film. Co se týká Mareše, nevím jak velká celebrita je, ale drži se nahoře dlouho a tím je u nás známý.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2015 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jdu v pátek, tak snad nebudu zklamanej. :) Bohužel švagr vybral 3D a CZ dabing, snad to bude v poho.

Zrovna tenhle týden jsem si pouštěl Jurský park, nevím jestli to je tím, že jsem pozornější už, ale mrzelo mě, že jsem ta objevil pár chyb a některé dost zvlášní.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2015 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Dnes jsem byl na předpremiéře Jurskýho světa v IMAXU a je to... bomba! Po traileru jsem se docela bál, ale hudba, gradace děje, efekty. Všem který nadchnul původní Jurskej park rozhodně doporučuju .

Jen nechápu ty fotografy, jeden začne křičet Leoš Mareš jde a všichni tam začnou sprintovat jak blázni, málem tam ušlapaly nějaký děcko. Já bulvár téměř nesleduju, ale je to asi populárnější "celebrita" než většina ostatních.

Z Bagárový v Tančáku se taky všichni fotografové mohli pos*at
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2015 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Jo dobrý tip na film. Co se týká Mareše, nevím jak velká celebrita je, ale drži se nahoře dlouho a tím je u nás známý.

Mareš hlavně něco umí a umí to dobře, narozdíl od některých "taky celebrit", co umí leda tak ukázat kozy
Majesty

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2015 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:

Jj, taky nechápu takové šílení kvůli někomu takovému, přitom to jsou ve velké většině úplně zbyteční lidi
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2015 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden z nejlepších moderátorů /ne-li úplně nejlepší/, vydělávající si jen per huba milióny, navzdory svojí popularitě každý den vstává do práce na šestou /to by mně sralo úplně nejvíc,
vstávat pět dnů v týdnu jak do Kolbenky/ je zbytečný? On je vlastně zbytečný úplně každý.
Možná Majesty má pro modrou planetu nedocenitelný význam, ale to ukáže až čas
Majesty

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2015 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mluvil jsem obecně o celebritkách to šílení a fanouškování je naprosto neúměrné jejich cenně pro společnost, nebo pro jakéhokoliv jedince, ale klidně se rýpni, náladu mi zkazit nemůžeš
Petey

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2015 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kto je to ten pan spolecnost? maju presne taku cenu aku su za nich ochotni ich majitelia/zamestnavatelia zaplatit
Majesty

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2015 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bohužel, to je moje pointa docela
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2015 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tvoje pointa je, že nula píše o někom, nejlepším ve svém oboru v ČR, že je naprosto zbytečný.

a ruku na srdce: rozkrájel by ses, abys byl na jeho místě

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 780, 781, 782 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: