|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: po červen 08, 2015 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Judson napsal: | Letos se nezadarilo, ale pristi rok se nase obec opet pokusi dosahnout na dotaci pro vystavbu fitness hriste (venkovni posilovny) za cca 600.000kc .
No to by bylo super |
Takže už se těšíš až tam pojedeš s náctiletýma "street workout", hádám |
Jakej "street workout" ?
Ja si normal predstavuju takovou tu drsnackou venkovni gym co jsem videl na videu jak na to Ronnie uplne cucel, ted to nemuzu najit.
Normal benche, bicakovani, legpress, rezavy cinky a kotouce na retezech atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po červen 08, 2015 7:03 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Pokusím se to dohledat, snad nepíšu kraviny. :)
EDIT: Pružnost umožňuje zkušených cvičencům využít osu jako pružinu tím, že se osa pod zátěží a akcelerací ohne a následně se odpruží zpět do původního tvaru.
Aha, tak to asi není o bolesti , ale o tom co ta osa dělá :) (asi jsem si blbě zapamatoval to "kopání do zdi" o kterém mluví Jirka v odkazu níže)
http://powerlifting.ronnie.cz/c-21472-treninkovy-videolog-jiri-orsag-01-2015.html - tady k tomu mluví i trochu Jirka. :)
Mluví o tom okolo 7:20.
EDIT2: taky si myslím, že to trošičku může tu bolest zmírnit, ale hlavní účel je to, že se stím prostě lépe zvedá. |
Ale když ti osa zapruží nahoru, tak ti zapruží i dolů, kdy to zase trochu přitíží přece. Největší přínos bude teda na začátku pozitivní fáze kdy to pomůže s odlepením té váhy
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po červen 08, 2015 7:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st červen 10, 2015 9:35 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem byl na předpremiéře Jurskýho světa v IMAXU a je to... bomba! Po traileru jsem se docela bál, ale hudba, gradace děje, efekty. Všem který nadchnul původní Jurskej park rozhodně doporučuju .
Jen nechápu ty fotografy, jeden začne křičet Leoš Mareš jde a všichni tam začnou sprintovat jak blázni, málem tam ušlapaly nějaký děcko. Já bulvár téměř nesleduju, ale je to asi populárnější "celebrita" než většina ostatních. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st červen 10, 2015 10:28 pm Předmět: |
|
|
Jo dobrý tip na film. Co se týká Mareše, nevím jak velká celebrita je, ale drži se nahoře dlouho a tím je u nás známý.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 6:59 am Předmět: |
|
|
Já jdu v pátek, tak snad nebudu zklamanej. :) Bohužel švagr vybral 3D a CZ dabing, snad to bude v poho.
Zrovna tenhle týden jsem si pouštěl Jurský park, nevím jestli to je tím, že jsem pozornější už, ale mrzelo mě, že jsem ta objevil pár chyb a některé dost zvlášní.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 7:41 am Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | Dnes jsem byl na předpremiéře Jurskýho světa v IMAXU a je to... bomba! Po traileru jsem se docela bál, ale hudba, gradace děje, efekty. Všem který nadchnul původní Jurskej park rozhodně doporučuju .
Jen nechápu ty fotografy, jeden začne křičet Leoš Mareš jde a všichni tam začnou sprintovat jak blázni, málem tam ušlapaly nějaký děcko. Já bulvár téměř nesleduju, ale je to asi populárnější "celebrita" než většina ostatních. |
Z Bagárový v Tančáku se taky všichni fotografové mohli pos*at
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 8:26 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Jo dobrý tip na film. Co se týká Mareše, nevím jak velká celebrita je, ale drži se nahoře dlouho a tím je u nás známý. |
Mareš hlavně něco umí a umí to dobře, narozdíl od některých "taky celebrit", co umí leda tak ukázat kozy
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 8:43 am Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: |
Jen nechápu ty fotografy, jeden začne křičet Leoš Mareš jde a všichni tam začnou sprintovat jak blázni, málem tam ušlapaly nějaký děcko. Já bulvár téměř nesleduju, ale je to asi populárnější "celebrita" než většina ostatních. |
Jj, taky nechápu takové šílení kvůli někomu takovému, přitom to jsou ve velké většině úplně zbyteční lidi
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt červen 11, 2015 9:00 am Předmět: |
|
|
Jeden z nejlepších moderátorů /ne-li úplně nejlepší/, vydělávající si jen per huba milióny, navzdory svojí popularitě každý den vstává do práce na šestou /to by mně sralo úplně nejvíc,
vstávat pět dnů v týdnu jak do Kolbenky/ je zbytečný? On je vlastně zbytečný úplně každý.
Možná Majesty má pro modrou planetu nedocenitelný význam, ale to ukáže až čas
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červen 11, 2015 9:14 am Předmět: |
|
|
kto je to ten pan spolecnost? maju presne taku cenu aku su za nich ochotni ich majitelia/zamestnavatelia zaplatit _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt červen 11, 2015 9:49 am Předmět: |
|
|
tvoje pointa je, že nula píše o někom, nejlepším ve svém oboru v ČR, že je naprosto zbytečný.
a ruku na srdce: rozkrájel by ses, abys byl na jeho místě
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|