|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Makuška

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 9:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 9:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 9:45 am Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | | No a to je právě ono. :) Pokud tímhle způsobem přistupuješ k informacím, tak potom není o čem.....je tak mimochodem, moje máma je Maďarka. Myslíš, že je na místě, abych jí věřil např. to, co říká o Slovácích, když vím, jaká mezi nimi panuje často nenávist? Ne, je to pouze a jenom její názor, zatížený prizmatem její osobnosti, původu, kultury, vzdělání atd..... |
Aha. Takže podle tebe je nesnášenlivost mezi Slováky a Maďary nebo např. mezi Pražáky a Brňáky stejná a nedá se jí věřit stejně jako nesnášenlivosti tisíců Evropských lidí s imigranty??
Tak to pak jo. Jasně, oni všichni ti lidi, co mají s imigrantama osobní zkušenosti a problémy jsou zatíženi jen prizmatem jejich osobnosti, původu, kultury a vzdělání a subjektivitou názoru.
| DiamonD123 napsal: | | Je Makuška Iluminát? |
Nee, jsem xenofob, rasista, nacista, kulturní barbar......víc pojmenování ze seriozních médií mě nenapadá.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: čt červen 18, 2015 9:56 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | Jo.... jasně.... a co třeba tahle realita v Holandsku???
Jak "neseriozní" je video, které natočí muslim jinému muslimovi, který mlátí holku na ZÁKLADNÍ škole a druhý jí dvakrát křápne nohou na hlavu??? |
To si jako myslis, ze pastaky nejsou plne takovych zmetku, kteri klidne zmlati holku ?
|
|
| nahoru |
|
 |
petr_klecka
|
Zaslal: čt červen 18, 2015 10:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 10:09 am Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | Makuška napsal: | Jo.... jasně.... a co třeba tahle realita v Holandsku???
Jak "neseriozní" je video, které natočí muslim jinému muslimovi, který mlátí holku na ZÁKLADNÍ škole a druhý jí dvakrát křápne nohou na hlavu??? |
To si jako myslis, ze pastaky nejsou plne takovych zmetku, kteri klidne zmlati holku ? |
Promiň a jakou to má souvislost s tím videem těch muslimů??? Nějak to jejich chování omlouvá?? Nebo snad když už máme v pasťácích takový zmetky, tak tu potřebujeme další???
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: čt červen 18, 2015 10:33 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | Takže podle tebe je nesnášenlivost mezi Slováky a Maďary nebo např. mezi Pražáky a Brňáky stejná a nedá se jí věřit stejně jako nesnášenlivosti tisíců Evropských lidí s imigranty??
Tak to pak jo. Jasně, oni všichni ti lidi, co mají s imigrantama osobní zkušenosti a problémy jsou zatíženi jen prizmatem jejich osobnosti, původu, kultury a vzdělání a subjektivitou názoru. |
Ach jo......tohle jsem tím samozřejmě vůbec nechtěl říct. Ale tak jo, zkusím to ještě naposled.
Ty máš tisíce přátel a rodinných příslušníků, co mají negativní zkušenost s imigranty? Nebo tak trošku zobecňuješ individuální zkušenost několika z nich, a podporuješ to tím, co sis někde přečetla, nebo někde slyšela? Kolik lidí z těch, co mají s imigranty osobní zkušenost, znáš?
Kolik žije v Evropě muslimů? A kolik přistěhovalců obecně? Kolik z nich už někdy spáchalo trestný čin? Jaký je rozdíl v procentuální kriminalitě přistěhovalců, oproti kriminalitě rodilých Evropanů? Hm......znáš tahle data? Nebo je tvůj názor intuitivní a zakládá se na videích z youtube a zkušenosti několika přátel? :) A opakuji, že já tady NEHÁJÍM imigraci!
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 10:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: čt červen 18, 2015 10:45 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | sk napsal: | | Makuška napsal: | Jo.... jasně.... a co třeba tahle realita v Holandsku???
To si jako myslis, ze pastaky nejsou plne takovych zmetku, kteri klidne zmlati holku ? |
Promiň a jakou to má souvislost s tím videem těch muslimů??? Nějak to jejich chování omlouvá?? Nebo snad když už máme v pasťácích takový zmetky, tak tu potřebujeme další??? |
souvislost to ma tu, ze je jedno jestli to je muslim nebo krestan, jestli imigrant nebo ne...vsude se najdou svine
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 10:53 am Předmět: |
|
|
svojich potmavsich mame dost,naco vozit dalsich  ale my (slovensko,cechy,madarsko,polsko a pod.) sa zatial bat nemusime, aj ked sem pridu, okamzite odidu do nemecka/svedska/holandska a pod. _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 11:02 am Předmět: |
|
|
Část mojí rodiny žije ve Strassburgu, část v Grenoblu, část na Sardinii.....to jsou přímé zdroje, další nepřímé zdroje jsou rodiny a blízcí přátelé těchto mých rodinných příslušníků. Každý z nich dnes umí pořídit video, fotku, informovat o tom, co se u nich děje....Na základě toho si dám dohromady základní informace, který potom buď média potvrzují nebo vyvrací nebo se jinde na internetu objeví důkazy pro nebo proti verzím těchto lidí.
Asi taková je moje informovanost - konkrétně na tvou otázku Kolik znám osobně lidí, kteří mají zkušenost s imigranty??? ti odpovím, že čistě u mě jako jednotlivce je to cca 30lidí.
Jinak k mému názoru na imigranty např. přispívá i Syrská rodina, která tady v Čechách žije už přes 15 let, je plně integrovaná a je to křesťanská rodina žijící v Trutnově. Prchli ze Sýrie přímo před islámem (tatínek této rodiny prostě sbalil děti a manželku a odešel s prohlášením, že islám je hovadina). Rodina toho táty, která zůstala v Sýrii, se rozdělila na dvě poloviny: jedna polovina schválila nebo se smířila s jeho rozhodnutím emigrovat a být křesťanem = odmítnout Islám a druhá polovina ho neschválila a nesmířila se s ním. Ta první polovina rodiny je po smrti oběšením včetně bratra toho otce té rodiny. Ta druhá vyhrožuje oběšením té rodině, co žije zde v ČR v případě, že přicestují do Sýrie. Otec té rodiny nemohl jet ani na pohřeb toho svého bratra, protože by byl okamžitě oběšen.
Tak asi takové jsou moje zdroje informací.
Já jsem pro imigranty: ženy, děti, seniory a POUZE křesťany.
Naposledy upravil Makuška dne čt červen 18, 2015 11:08 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 11:07 am Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | Makuška napsal: | | Promiň a jakou to má souvislost s tím videem těch muslimů??? Nějak to jejich chování omlouvá?? Nebo snad když už máme v pasťácích takový zmetky, tak tu potřebujeme další??? |
souvislost to ma tu, ze je jedno jestli to je muslim nebo krestan, jestli imigrant nebo ne...vsude se najdou svine |
Tím mi ale neodpovídáš na otázku - tím, že už tu takové zmetky máme, tak tu potřebujeme další??? Notabene s "náboženstvím", ve kterém je tohle chování normální??? Potřebujeme k našim zmetkům přidat další??? Zvýšit kriminalitu jako ve Švédsku???
Jinak vcelku dobře popsaný uvažování je popsáno v tomhle blogu (nevím na kolik je to seriozní, ale je mi jasné, že pro mnohé borce odsud nebude nic dost seriozní)
http://havlik.blog.idnes.cz/c/178776/Miluju-Islam.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 11:26 am Předmět: |
|
|
Makusko hazet vsechny imigranty do pytle zmetci mi prijde dost krute. Kdyz ty bys byla nekde v zahranici a automaticky by te meli za odpad, asi by ti to nebylo moc prijemny. A zakazovat nebo vybirat prijimane dle nabozenstvi, vazne chces zit v demokratickem state nebo v diktature? Vzdyt je uplne jedno, odkud clovek je a s jakym nabozenstvim, pokud prisel s tim, ze tu chce zit dle ceskych zakonu. A pokud je pak kdokoli porusi, prijdou spravedlive nasledky.
Plus brat jen skupiny, ktere by vlastne nebyly jiz schopny prace a spolehaly se pouze na cesky socialni system mi neprijde moc moudre. Naopak preci potrebujeme ekonomicky aktivni lidi, kteri tu chteji pracovat a odvadet dane. Pouze davat rozhodne neni nikdy reseni.
Asi me vsichni zase budete hanit do slunickaru, ale pokud to znamena dodrzovani lidskych prav, demokracie a ceskych zakonu, tak asi slunickar skutecne jsem.  Samozrejme chapu, ze situace uprchliku a migrantu je nyni velmi slozita a masirka medii uz je dost neunosna, ale prinaset k tomu jeste tolik osobni nesnasenlivosti mi prijde dost zbytecne. Makusko odvolavas se tady, ze bys prijimala pouze krestany, ale pri krestan by jineho cloveka nikdy tak snadno neodsoudil. Ty jsi stejne extremni, jako samotni extremni muslimove, protoze ani bezny muslim by nebyl tak drsny jako ty. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: čt červen 18, 2015 11:30 am Předmět: |
|
|
henho dalsi imigrant - vrah. moment. vlastne nie. to bol predsa beloch... to bol "nas".
http://hn.hnonline.sk/svet-120/strelba-v-usa-beloch-zautocil-na-cernossky-kostol-zabil-niekolko-ludi-806865
mozme si tu dokola postovat clanky o tom kde, kto, akej pleti a vyznania koho zbil/zabil/znasilnil. a kym dopisem tento post, tak sa to niekde na svete stane opat. Dolezite je nenechat sa nabadat na nenavist a nasilie voci uplne cudzim ludom, ktori nemozu za to, ze niekto s rovnakou farbou pleti/vyznanim/narodnostou pacha zlo. Aj keby hned jedna lod utecencov z afriky bola plna vrahov a teroristov, to predsa neznamena, ze ta co sa plavi vedla je taka ista. Tito ludia predsa utekaju pred vojnou a nepredstavitelnou brutalitou, ktora sa odohrava v ich krajinach. tak nieco mi hovori, ze to budu povacsinou ludia, ktori k tejto brutalite prave neinklinuju, ked pred nou utekaju.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|