to je zajímavý jak demagogicky reaguješ na část příspěvky, zatímco na vlk a medvěd jsou tu doma více už ne
srovnávat migranty z ČSR s migranty ze zemí Afriky to jen podtrhuje
Sice se zdrhalo i z ČSR, ale to nepamatuji ani já.
To jen tak pro pořádek.
Jednak prostě píšeš hovadiny, protože na tom, kdo se kde narodil záleží jen úplnému pitomci. Na čem opravdu záleží je to, jak se kdo chová a jak jedná.
Na druhou stranu na to kašli, ze mě prostě jen mluví závist z toho, jak jasný a nekomplikovaný pohled na svět někteří mají.
https://cs.wikipedia.org/wiki/ČSR více významů, doufám, že si snad pochopil, že sem mluvil o československé republice, to za prvé
za druhé, hovadiny meleš ty, kdy já jen říkám, že někdo někam demograficky patří, ve světě se vyvinulo X kultur, a myslím, že se ukazuje dosti výrazně, že většina z nich je společně nekompatibilní... až to budou filtrovat, ty ano, ty ne, tak neřeknu ani slovo, protože ten filtr bude nastaven ku prospěchu kultury evropské, zatím to tak není
Upřímně pravděpodobnost je mi momentálně ukradená - nehodlám se týden nervovat, jestli se jim náhodou něco nestane a jestli se obě v pořádku vrátí.
Myslím si, že těm lidem v košer obchodu v Paříži byla v momentě, kdy je teroristé zajali, taky pravděpodobnost u prdele.
Pokud je ti pravděpodobnost ukradená, musíš být zákonitě velmi ustaraná, protože na tvoji dcerku a maminku čekají, zanedbáš-li pravděpodobnost, denně stovky nástrah a rizik....... :)
Me se libi jak vy, 25ti lety borci, jste na internetu hrozny svetaci. Az budete mit vlastni rodiny, budete mozna smyslet malinko jinak. Ver mi. Bez urazky...
Olejnas... Počkat, to je ten samý chytrolín co mi psal toto, jo?
"Premyslim, jak moc nanic musi mit clovek zivot, aby travil svuj cas vypisovanim takovych nesmyslu jako MalajskyTygr a podobny...
"Nicmene ma zminka o tobe byla jen prach sprosta zavist. Zavidim ti, ze mas na vsechny tyhle hovna energii a cas. Zavidim ti, ze tvuj zivot je tak prazdny, ze ho vedome zaplnujes takovymi vecmi. Zavidim ti a jeste jednou zavidim ti. Chapes? Obycejna lidska zavist..."
ted abych si zacal pomalu vycitat, ze mala Makuska se uz do lesa pravdepodobne nepodiva
Buď v klidu - jsou rizika, která jsem ochotná podstoupit (např. setkání s medvědem nebo liškou v lesích Olomouckého kraje) a rizika, která nejsem ochotná podstoupit (např. dovolená v Grenoblu, kde současná situace je taková, že si bez dovolení ani neprdneš u Mc Donalda - jinak se tomu říká "zvýšený bezpečnostní opatření").
Upřímně pravděpodobnost je mi momentálně ukradená - nehodlám se týden nervovat, jestli se jim náhodou něco nestane a jestli se obě v pořádku vrátí.
Myslím si, že těm lidem v košer obchodu v Paříži byla v momentě, kdy je teroristé zajali, taky pravděpodobnost u prdele.
Pokud je ti pravděpodobnost ukradená, musíš být zákonitě velmi ustaraná, protože na tvoji dcerku a maminku čekají, zanedbáš-li pravděpodobnost, denně stovky nástrah a rizik....... :)
Me se libi jak vy, 25ti lety borci, jste na internetu hrozny svetaci. Az budete mit vlastni rodiny, budete mozna smyslet malinko jinak. Ver mi. Bez urazky...
Olejnas... Počkat, to je ten samý chytrolín co mi psal toto, jo?
"Premyslim, jak moc nanic musi mit clovek zivot, aby travil svuj cas vypisovanim takovych nesmyslu jako MalajskyTygr a podobny...
"Nicmene ma zminka o tobe byla jen prach sprosta zavist. Zavidim ti, ze mas na vsechny tyhle hovna energii a cas. Zavidim ti, ze tvuj zivot je tak prazdny, ze ho vedome zaplnujes takovymi vecmi. Zavidim ti a jeste jednou zavidim ti. Chapes? Obycejna lidska zavist..."
Precti si kdy, za jakych podminek a s jakym podtextem sem se zapojil do debaty. Pokud budes schopny rozlisovat psany text, muzeme se bavit dal. Ja o tom ovsem pochybuji, protoze jinak by vubec k nasi debate nedoslo. Jinak plati co jsem psal puvodne. Zavidim ti. Konec. Tecka.
.... já snad dneska vůbec neusnu, když najednou vidím, v jakém neustálém nebezpečí to vlastně žijeme!
Víte co kluci??? Pokud už máte děti, tak si je vemte kam chcete, kdy chcete a proč chcete a plácejte se po ramenou, jak jste strašně odvážní borci. A pokud je ještě nemáte, tak se vůbec nepozastavujte nad mou paranoidní labilitou matky s chorým mozkem - však Vaše dítě to není a dvojdomek taky nesdílíme, takže no stress.
ted abych si zacal pomalu vycitat, ze mala Makuska se uz do lesa pravdepodobne nepodiva
Buď v klidu - jsou rizika, která jsem ochotná podstoupit (např. setkání s medvědem nebo liškou v lesích Olomouckého kraje) a rizika, která nejsem ochotná podstoupit (např. dovolená v Grenoblu, kde současná situace je taková, že si bez dovolení ani neprdneš u Mc Donalda - jinak se tomu říká "zvýšený bezpečnostní opatření").
tak to jsem rad :) ... nicmene, pokud tam maji zvysena bezpecnostni opatreni, tak tim spise tam je jeste bezpecneji nez obvykle
no vidíš, a já byl na tripu v rumunsku a medvědy jsem viděl skoro celou dobu co jsem tam byl a přežil jsem bez útoků ...každopádně medvěd a vlk je tu doma více než afričan
Přemýšlím kolik lidí, co kdy navštívilo Grenoble, skončilo s uřezanou hlavou v nějaké fabrice.
A co se týče toho kde je kdo doma .... já mám blbý, že jsem starej, takže si až moc dobře pamatuji, jak od nás lidi zdrhali kam se dalo. A taky jim tam nikdo neříkal hned na uvítanou ať táhnou, že tam nejsou doma. Jedna věc je hnát svinským krokem někoho, kdo dělá bordel a parazituje na ostatních. Druhá je se chovat rovnou jako svině ke všem, bez ohledu na to, jací ti lidé jsou a odkud a proč zdrhají.
yggu ,to se nedá dobře srovnávat, my utíkali na západ ,do přece jenom příbuzné kultury,Němci ani Rakušani se nás nebáli.
Momentálně má řada lidí obavy, jak se vyjádřil Václav Cílek,
Pro migranty nebude práce
„Když tento model aplikujete na uprchlíky, kteří se ze začátku v nové zemi ani nedomluví, a kteří by mohli pracovat právě manuálně, tak si troufnu odhadnout, že si budou práci shánět velmi špatně,“ říká.
Podle mnoha statistik si ale Evropa nemůže dovolit být hlavně sociální. Do budoucna to vidím jako zdroj velkých konfliktů.
Nová ghetta?
Co tedy s nimi dál bude? „Nemá to řešení. Nejpravděpodobněji si vytvoří vlastní, nová ghetta, polokriminální komunity. Lidé tam nebudou pracovat, budou brát drogy a vydělávat jiným, pravděpodobně i nelegálním způsobem. Část z nich se jistě uživit dokáže, ale moc jich nebude,“ domnívá se.
„Víte, když se změní klima v subsaharské krajině, tak africký pastevec začne hledat jinou pastvinu. Dnes ale raději zvolí sociální dávky v sociálně bohaté evropské zemi,“
_________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
tak to jsem rad :) ... nicmene, pokud tam maji zvysena bezpecnostni opatreni, tak tim spise tam je jeste bezpecneji nez obvykle
Ty zvýšený bezpečnostní opatření tam teď jsou, protože je ještě nechytli a neví kolik dalších lidí je na ně napojených - zdá se ti to bezpečnější než obvykle?? Mě moc ne.
https://cs.wikipedia.org/wiki/ČSR více významů, doufám, že si snad pochopil, že sem mluvil o československé republice, to za prvé
za druhé, hovadiny meleš ty, kdy já jen říkám, že někdo někam demograficky patří, ve světě se vyvinulo X kultur, a myslím, že se ukazuje dosti výrazně, že většina z nich je společně nekompatibilní... až to budou filtrovat, ty ano, ty ne, tak neřeknu ani slovo, protože ten filtr bude nastaven ku prospěchu kultury evropské, zatím to tak není
howgh
No právě ... já mluvil o ČSSR.
Což je sice jen jedno písmeno, ale rozdíl to byl vskutku kurevsky velký .... veř mi.
Ještě kultůru do toho budeme míchat, Bože Bože. Pokud tedy kulturou nemyslíš například ideologii a náboženství. Kultura sama o sobě je naopak kompaktibilní velmi a celkem snadno. To jen tak na okraj.
Kriteria koho přijmout a za jakých podmínek jsou vskutku zásadní a je potřeba o nich diskutovat, ale pokud vím, tak zatím žádná nebyla přijata ani navržena, tedy je nelze rozporovat.
Protože tak jako je pitomé přijmout bez jakýchkoli omezení každého, tak je snad ještě více blbé nepřijmout z principu nikoho. Zejména když si uvědomíme, že západní společenství je za velkou část toho bordelu, díky kterému se sem ty davy ženou, přímo zodpovědné. Je dobré si uvědomit, díky čemu například nějaký Islámský stát vůbec vznikl, a proč je třeba Lybie totálním neřízeným bordelem.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Ty zvýšený bezpečnostní opatření tam teď jsou, protože je ještě nechytli a neví kolik dalších lidí je na ně napojených - zdá se ti to bezpečnější než obvykle?? Mě moc ne.
To jako kdyz predtim o nich nevedeli, tak tam bylo bezpecneji? :D
yggu ,to se nedá dobře srovnávat, my utíkali na západ ,do přece jenom příbuzné kultury,Němci ani Rakušani se nás nebáli.
[/i]
Taky rozhodně netvrdím, že máme brát každého a navíc jej z plezíru živit. To ani smykem.
A Cílek ... jak pro něj mám slabost ... lehce pomíjí, jak ten dnešní bordel vlastně vznikl. Pokud vím, tak třeba Sadám s Muammarem nespáchali sebevraždu v návalu duševní deprese. Holt se někdo vehementně sral někam, kam neměl, pak nevěděl co s tím dál, a teď se z toho můžeme překvapivě posrat všichni.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
To jako kdyz predtim o nich nevedeli, tak tam bylo bezpecneji? :D
No zcela evidentně nebylo. Akorát že dokud o nich nevěděli, tak na to s*ali a říkali si "Tady nám to nehrozí." Aspoň takový dostali obyvatelé Grenoblu (= i moje sestřenka) ujištění po útocích v Paříži od místních starostů.
Bez pochyby máš pravdu, Olejnasi, že s vlastní rodinou budu přemýšlet jinak. Dokážu pochopit Makuščin strach o dceru, ale víš, v čem je problém? Že strach je jednou z nejhorších emocí, která lidem umí naprosto zastřít zdravej rozum. Stačí se podívat do historie, co byli lidé schopni dělat, když byli hnáni strachem.......a proto mám asi tendenci reagovat, když někdo mezi ostatní ten strach šíří. Ne proto, abych ze se sebe dělal světáka. :)
A popravdě si myslím, že v debatách o imigrantech apod. není strach o vlastní rodinu zrovna faktorem zkušenosti, který by přidával na objektivitě názoru. :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru