|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
8Shade

|
Zaslal: čt červen 25, 2015 5:38 pm Předmět: |
|
|
Úterý - kardio 1h (130-135bpm) - 6,5 rychlost
Čtvrtek - kardio 1h (130-135bpm) - 6,6 rychlost
Zápěstí se moc nelepší, takže v pátek to vidim na nějaký stroje.
Z bazaru jsem si sehnal mp3ku ve sluchátkách Sony NWZ-W273. Už jsem ji zkoušel a paráda. Perfektně drží (uvidíme ještě po běhání při zpocení), zvuk výbornej, odhlučení taky, vizuálně spokojenost (schovaj se mi pod vlasy a nejsou vidět), ovládání supr a program na nahrávání písniček taky. K tomu voděodolnost (údajně jsou i na plavání až do dvou metrů pod vodu, ale to zkoušet nebudu) a 4GB místa, prostě paráda. No neber to za 500 :) (+ ještě půl roku záruka).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
8Shade

|
Zaslal: pá červen 26, 2015 8:05 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem byl na otevření ronnie obchodu v Plzni. Slávek je strašnej sympaťák a skvěle se s nim dá pokecat. Zrovna, když jsem tam byl, tak se zastavila další hvězda Jana Ludmila Bendová (třetí v Torontu) i se svojí trenérkou, tak jsem se s ní také vyfotil. Vedle nich člověk vypadá, jako by v životě nebyl v posilce :D Chce to ještě tak 10kg hmoty, ale to až někdy v budoucnu. Každopádně moc příjemná zkušenost.
V posilce jsem dnes jel jen tak zlehka cviky, co nezatěžujou zápěstí. Koupil jsem si kloubní výživu. Ta už to sice nespraví, ale může to třeba zlepšit.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po červen 29, 2015 7:17 pm Předmět: |
|
|
Dnes trénink pod vedením trenéra Jirky Kováče - Prsa, biceps. Jeli jsme hodně na intenzitu, cca 4 cviky na prsa + 3 na biceps.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po červen 29, 2015 7:32 pm Předmět: |
|
|
co te vedlo pri vyberu trenera? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po červen 29, 2015 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | co te vedlo pri vyberu trenera? |
Viděl jsem ho, jak trénuje u nás v posilce. Líbilo se mi, jak člověka dokáže motivovat, aby ze sebe vymáčknul o něco víc. U nás v posilce je i dost trenérů, kteřé tohle nedělají. Jednu trénérku už jsem zkoušel, ta byla fajn, tak teď zkouším někoho, kdo má za sebou i slušné výsledky jak svoje, tak svých klientů. Už delší dobu ho vídám v posilce a líbí se mi jak dře. Něco z toho pochytit by neuškodilo :)
S intenzitou jsem byl dneska naprosto spokojenej (Cítim se naprosto vyšťaveně, svaly jsem cítil dobře), zejtra možná bude trénink další. Beru si trenéry vzhledem k ceně jen jako takové oživení a semtam zhodnocení určitých aspektů, na kterých chci zapracovat (např dneska mi kontroloval techniku benče a až na kontrolu činky při vyndavání ze stojanu dobrý).
Podle čeho si vybíráš ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po červen 29, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
Ja si nevybiram, ja se trenuju sam  jen mi z videi a fb prisel jako totalni mantinel, ale zdani muze klamat, tak me to zajimalo :) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út červen 30, 2015 4:36 pm Předmět: |
|
|
Dnes další trénink s trenérem - záda, triceps. Sotva jsem schopnej tohle napsat, jak mi nandal :) Intenzita snad dvakrát větší než včera. Něco na styl Harleen tréninku. Už vim, proč píše, že jí málem ukápla slzička apod. Je to masakr.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po červenec 20, 2015 6:24 pm Předmět: |
|
|
Mrtvý tah
☞ 2x134 kg PR
- pásek, molitany
Cvičím teď poslední dobou opravdu hodně (4-5x týdně + 2x týdně cardio) a nechci si teď psát log. Už mi moje množství tuku lezlo na nervy a v těch vedrech nějaké nabírání bylo nemyslitelné. Takže jedu už cca 20 dní dietu (množství jídel stejné, omezení sacharidů, navýšení zeleniny a bílkovin, beru bcaa - celkově se ta zelenina plus maso pěkně prodraží, ale cítím se dobře) a váha jde dolů docela slušně (a břicho také). Nikdy jsem dietku nejel, takže jsem překvapenej, že u mrtvoly síla zůstala (což se jinde říct nedá). Nejspíš si budu psát zas někdy na podzim, kdy rozjedu objemovku. Vzhledově vypadam štíhle (rozhodně ne na to, kolik vážim), ale přesto tam tuku je ještě dost. Nevadí mi to seseknout, protože nabrat na váhu, kde už jsem byl, se mi zatím pokaždé dařilo dobře.
Dneska jsem zaznamenal něco hrozně zvláštního. Posledních x týdnů jsem měl nějakou sníženou výkonnost, takže abych měl tep 130, tak jsem musel chodit na pásu cca 6,5-6,8 km/h. Ještě ve čtvrtek to tak bylo. Dneska z ničeho nic se nezadýchávám ani při tréninku a najednou při 130 tepovce chodím cca 7,5-7,6. Nechápu, čím může být způsobený ten prudký nárůst, protože předtím jse se zlepšoval tak o 0,1 za týden. Teploty v posilce se drží docela vysoko, takže nevím jestli nebyl třeba lepší vzduch nebo kdo ví. Možná i množství tuku by na to mohlo mít vliv.
Aktuální váha: 80,1 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po srpen 31, 2015 3:47 pm Předmět: |
|
|
Mrtvý tah
☞ 1x140 kg PR
- pásek, molitany
Po delší době zase píšu, strava je pořád taková polodietní, chci se udržovat kolem té 80kg a nejlépe to trochu přetvořit, což se mi nejspíš daří. Břicho oproti formě objemovější (82,6 kg) mam o 8 cm menší a cítim se daleko líp. Holt je vidět, že strava je vše. Cvičím 5x týdně, ze začátku jsem bez sacharidů zaznamenal úbytek síly, teď už se mi u většiny cviků vrátila na stejnou jako v objemu.
Dneska mrtvola, technicky nic moc, radši na tom zase zapracuju s trochu menší vahou v sériích, ale padlo to :)
Aktuální váha: 80 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne listopad 08, 2015 10:12 pm Předmět: |
|
|
Něco o nemoci:
Takže si zde shrnu posledních pár měsíců. Od půlky září nemocnej, až doteď. Začalo to tak, že jsem měl nachlazení, pak střevní chřipku, pak znova nachlazení, horečky až 39,5 na práškách, kdy jsem promrzl v zahraničí, týden ATB, který ničemu nepomohl a od té doby mám každý den odpolední teplotu cca 37,2 + pocity horka a rozhodně se člověk necítí normálně. Je to sice málo, ale přijde mi to divný. Na netu čtu o tom, že po přechození nemoci to někteří lidé mají i několik měsíců až let. Někdo to tak má odjakživa. Já to nikdy neměl. Kupodivu to mladá taky ode mě chytnula po x týdnech, kdy jí nic nebylo. Všechny testy od doktora v normálu (jako ostatně u všech co o tom na netu píšou), v lednu jsem objednanej na alergologii, což asi nepomůže, ale alespoň si o sobě něco zjistim. Doktoři tedy vůbec nepomohli.
Takže teď už konec výmluv a k věci. Už mi to štvalo a byl jsem s tim cvičit. Zjistil jsem, že pak mam sice celej den teplotu, ale že se nezvyšuje. Už jsem měl třetí trénink a ani se to nehorší, ani nelepší, jen musím tréninky nechávat kratší (cca 30-45 minut) a zatím to jedu relativně zlehka (žádné mrtvoly/dřepy apod). Myslím, že to půjde. Jídelníček už mám velkou dobu pořád stejný, takže mi váha zůstala (ale tuku šel samozřejmě nahoru). Síla šla dolů, ale daleko míň, než jsem čekal.
Jedna rada k nezaplacení.
Zjistil jsem, že největší chybou, co jsem kdy v cvičení dělal je, že jsem tam posílal málo doplňků. To myslím smrtelně vážně. Od té doby, co jsem si poslechl Filipa Grznára (beru ho samozřejmě hodně s rezervou) a vyzkoušel jsem doplňky (i když se změnama, se kterými ani nesouhlasí), co doporučoval ve videu, tak se mi tréninky změnily k nepoznání (teď mluvím o týdnech ještě před nemocí). Neměnil jsem ani trénink, ani stravu, už jsem začínal pomalu stagnovat a pak jsem začal brát následující:
Suplementace
60m před tréninkem - kofeinová tableta 200mg
Predtreninkove (těsně před) - 2 lzicky glutamin, 2 lzicky BCAA, 2 lzicky arginin
Po treninku - 1-2 lzicky creatin (Grz nedoporučuje), 2,5 odmerky Compress B.I.G. (Grz doporučuje WPC 80 protein + koupit cukr)
Výsledek? Výborná regenerace -> velmi znatelný nárůst síly a energie. Co trénink to zlepšení, které jsem nikdy za dobu, co se tu s tím plácám, nezaznamenal. Bohužel tahle fáze trvala jen tři týdny, pak přišel podzim a nemoc.
I teď při návratu se mi síla vrací na těch doplňkách snad o 200% rychleji, než kdy dřív. Nedivím se, že takový Balbi se neustále zlepšuje, protože jeho kombinace doplňků obsahuje velmi podobné věci. Takže kdo řekl, že doplňky jsou tak 10%, tak pro mě rozhodně ne. Velmi doporučuji vyzkoušet. Kdo řiká, že stačí protein, tak se sakra ochuzuje o rychlost, se kterou by se mohl zlepšovat.
Aktuální váha: 80,6 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: ne listopad 08, 2015 10:40 pm Předmět: |
|
|
Balbi bere pomocnicky zakázaný podle me. Na nej ubec nakoukej, celej grznar.
Ja nic nemam od léta a nezlepsuju se, tak na tom asi neco je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 4:18 pm Předmět: |
|
|
To je pekna blbost, zakopanej pes neni v doplncich, ale v tom, ze cvicite a jite jak zeny _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 4:27 pm Předmět: |
|
|
Balbimu zjavne zaberaju doplnky vsade, okrem benchov
Asi to len tym nebude.
Tom3 to sice pise ako for, ale ja s nim v tomto suhlasim. Drtit poriadne a zrat poriadne a pojde to. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 6:22 pm Předmět: |
|
|
Heh tie príznaky vyzerajú zhodou okolnosti dosť na mononukleózu. Daj si urobiť krvné/pečeňové testy. Veľakrát sa to maskuje ako kadejaké angíny a ATB nezaberajú..mimochodom pri mononukleóze sa treba setrit _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 11:02 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Heh tie príznaky vyzerajú zhodou okolnosti dosť na mononukleózu. Daj si urobiť krvné/pečeňové testy. Veľakrát sa to maskuje ako kadejaké angíny a ATB nezaberajú..mimochodom pri mononukleóze sa treba setrit |
Je pravda, že mono už jsem prodělal (asi rok nebo dva zpět), ale na testech jsem byl a všechny testy v pořádku. Pocitově se cítím čím dál lépe a i tréninky mě přijdou snesitelnější. Teplota teď večer po tréninku 37,2. To jsem se změřil jen orientačně. Pokud se cítím dobře, tak se teď snažím teplotu neřešit. Pokud mně tělo naznačí, že se něco zhoršuje, tak samozřejmě upravím režim. Zatím je to ok.
| Tom3 napsal: | To je pekna blbost, zakopanej pes neni v doplncich, ale v tom, ze cvicite a jite jak zeny |
Neřikám, že strava není důležitá (naopak je naprosto zásadní), ale pro mě osobně je to otázka peníze vs čas vs výsledky. Já našel svůj kompromis (peněz mám dost, času moc ne), který mně funguje daleko lépe než neustálé řešení stravy + protein/kreatin. Ještě půl roku zpátky bych s tebou naprosto souhlasil, protože jsem vliv těch doplňků nikdy předtím moc nezaznamenal. Teď už to vidím jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|