|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mikex2
|
Zaslal: st červenec 01, 2015 7:51 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | cipinek napsal: |
ty sračko řecké dluhopisy už jsou dávno "doma"v ECB, německé a francouzské banky se toho odpadu už dávno zbavily, ty banky, co tam měly nakoupeno už to v roce 2010-2013 dávno odepsaly, bude to v klidu... |
Ten chlast bude asi fakt metlou lidstva .... |
Já pořád nechápu, proč by se mělo Řecko vracet k drachmě. Stejně neexistuje právní způsob, jakým by bylo donuceno opustit Euro.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: st červenec 01, 2015 8:26 am Předmět: |
|
|
| mikex2 napsal: | | ygg napsal: | | cipinek napsal: |
ty sračko řecké dluhopisy už jsou dávno "doma"v ECB, německé a francouzské banky se toho odpadu už dávno zbavily, ty banky, co tam měly nakoupeno už to v roce 2010-2013 dávno odepsaly, bude to v klidu... |
Ten chlast bude asi fakt metlou lidstva .... |
Já pořád nechápu, proč by se mělo Řecko vracet k drachmě. Stejně neexistuje právní způsob, jakým by bylo donuceno opustit Euro. |
Vypovězení dohod/smluv není právní cesta?
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: st červenec 01, 2015 8:33 am Předmět: |
|
|
Nikdo (zatím) podle dosavadních pravidel nemůže Řecko donutit bez jeho souhladu opustit Euro.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st červenec 01, 2015 10:48 am Předmět: |
|
|
Yop, s tím opouštěním unie a rušením eura to není jen tak jednoduché. Dle toho, co psali na webu s touto možností legislativní mechanismy EU vůbec nepočítají.
Ale stejně je to jedno, Řecko prej přijímá podmínky ze soboty, co na tom, že už je po termínu, EU jásá, plácáme se po zádech, přežijeme dalších pár týdnů, měsíců, ohýbáme pravidla a termíny jak se dá.... _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st červenec 01, 2015 12:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st červenec 01, 2015 2:01 pm Předmět: |
|
|
To je nějaký vtip? Jestli ne tak to jsi první echt pravičák a volič svobodných který dává na cokoli odkaz z komunistických literárek s tím, že je to dobrý počtení
Hrdé, poctivé Řecko jako oběť zlých bank z Německa a Francie nad nimiž, jak už to v komunistických pohádkách bývá, stojí tlustý bankéř s doutníkem a v klobouku z USA
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červenec 01, 2015 2:25 pm Předmět: |
|
|
Řekové si žijí nad poměry. Jejich důchody a mzdy absolutně neodpovídají tomu na co mají a to nehodnotím produktivitu práce. Jsem v tomto laik, ale dle mého názoru, raději se zbavit Řecka hned, než do něj nasypat y miliard a zbavit se ho potom, protože takto to dopadne. Jejich vláda je taky ukázka naprostého zoufalství.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červenec 01, 2015 2:28 pm Předmět: |
|
|
| mikex2 napsal: |
Já pořád nechápu, proč by se mělo Řecko vracet k drachmě. Stejně neexistuje právní způsob, jakým by bylo donuceno opustit Euro. |
Protože pokud se nevrátí k vlastní měně, která bude odrážet výkonnost jeho ekonomiky, tak se z těch sraček prostě nevyhrabe nikdy.
Jen právní momentálně ne ... zatím ... ekonomicky to není samozřejmě problém. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st červenec 01, 2015 2:29 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Řekové si žijí nad poměry. Jejich důchody a mzdy absolutně neodpovídají tomu na co mají a to nehodnotím produktivitu práce. |
A zo silnych krajin v EU so sialenymi verejnymi (a casto aj sukromnymi) dlhmi si nad pomery nezije? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červenec 01, 2015 2:43 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | Řekové si žijí nad poměry. Jejich důchody a mzdy absolutně neodpovídají tomu na co mají a to nehodnotím produktivitu práce. |
A zo silnych krajin v EU so sialenymi verejnymi (a casto aj sukromnymi) dlhmi si nad pomery nezije? |
Žít si nad poměry není nic moc, o tom žádná. Ale fakticky zbankrotovat a za pár let být úplně ve stejné prdeli, to už je jiný level. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: st červenec 01, 2015 3:05 pm Předmět: |
|
|
Není tam napsáno že po bankrotu pokud nemůže stát devalvovat jako např .Řecko tak musí seškrtat všechnny výdaje od platů státních zaměstnanců. přes důchody až po armádu.... _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st červenec 01, 2015 5:51 pm Předmět: |
|
|
Právě jsem zlikvidoval další ipod v pračce  protože bez mp3ky je moje energie poloviční, poohlížím se po nový mp3ce. Měl jsem jsem zatím všechny ipody, ale tahle 7.generace se mi moc nelíbí, doporučíte mi něco podobnýho 6.generaci :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
Naposledy upravil Grimley dne st červenec 01, 2015 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červenec 01, 2015 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Právě jsem zlikvidoval další ipod v pračce protože bez mp3ky je moje energie poloviční, poohlížím se po nový mp3ce. Měl jsem jsem zatím všechny ipody, ale tahle 7.generace se mi moc nelíbí, doporučíte mi něco podobnýho ?:) |
kup si ipod...za pár peněz dobrá věc. Jinak já jsem spokojen s mp3 integrovanou ve sluchátchách od sony.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|