|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
arkan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
arkan

|
Zaslal: so červenec 04, 2015 5:56 pm Předmět: |
|
|
Tohle v Řecku neklapne
[/i]Bez modernizace to nejde
Co tedy Portugalsko udělalo a Řecko ne?
"Modernizovali jsme ekonomiku, která je teď daleko konkurenceschopnější a otevřenější," líčí Maçães úspěšný příběh Portugalska. "Jen pro představu: v roce 2010 představoval vývoz pouze 29 procent HDP, teď je to 42 procent a předpokládáme, že v roce 2016 to bude až 46 procent."[/i]
http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/evrope-dosla-trpelivost-portugalci-nabizeji-recku-lek/r~605ad52a217911e586d30025900fea04/ _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 05, 2015 3:24 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | 15 min pokus o nasazeni ponozky na pravou nohu jsem vzdal, nastesti jsem ji pak nejak nasadil jednou rukou |
Ale nakonec sis tu ponozku preci jen oblikl, takze vlastne uspech a duvod k radosti, takze to patri do toho vedlejsiho topiku ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne červenec 05, 2015 8:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červenec 05, 2015 9:48 pm Předmět: |
|
|
A tak já jsem rád .... kdyby jeli podle věřitelů, tak by to podle mě sice dřív nebo později stejně nedali, ale byla by to taková předvidatelná nuda. Teď by to mohlo být zajímavé .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po červenec 06, 2015 9:13 am Předmět: |
|
|
Nejlepší na tom je, že spousta hlasujících proti euru to imho pojala jako hlasování proti setrvání v EU jako takové. Nevěřím tomu, že takoví důchodci a mlaďoši do 25 let vůbec ví, o čem ty zmíněné dokumenty v referendu vůbec hovoří.
Pokud by měli Řekové koule, tak hlasují ne proti euru, ale proti EU celkově. To ale hlavouni neudělali, protože z toho mají bobky.
Dle mě jsou Řekové pěkné uražené kurvy.
1) mají hovno, ale dělají machry
2) nepřiznají si, že jsou ve sračkách, radši si zaslepeně zvolí levičáky do čela a pomýleně hltají jejich sliby
3) když jim věřitelé odmítnou dále pomáhat, vyhrožují spojenectvím s Ruskem, odtrhnutím od EU, blablabla
S jejich povahou si myslím, že i po zavedení drachmy budou mít sakra problém tu ekonomiku pozvednout dostatečně rychle.
Ale pokud mi nabídnou levnou dovču, klidně jim tam nějaké peníze do toho bezedného rozpočtu nasypu _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: po červenec 06, 2015 1:31 pm Předmět: |
|
|
Zajímavá úvaha o Řecku na www.kurzy.cz
Co na to BRICS
Bude velmi zajímavé sledovat, jestli se Alexis Tsipras vydá na zasedání BRICS, které v tomto týdnu hostí Rusko. Náměstek čínského ministra zahraničních věcí Čcheng Kuo-pching byl mezi prvními diplomaty, kteří okomentovali výsledky řeckého referenda a jeho slova nápadně připomínala otevřenou náruč. „Věřím, že s důraznou snahou všech stran se hospodářská situace Řecka změní k lepšímu. Ekonomická krize bude náležitě vyřešena,“ řekl.
Ruský ministr financí Anton Siluanov vyloučil, že by Řecko dostalo nabídku stát se členem rozvojové banky, kterou BRICS chce rozjet. Vzhledem k tomu co víme o povaze ruské diplomacie to můžeme s klidným svědomím přeložit jako „potvrzuji, že Řecko nabídku dostane.“
Geopolitická šachovnice se dává do pohybu a Řecko je na nejlepší cestě stát se ekonomickým předpolím Ruska a Číny v měkkém podbřišku Evropy.
http://www.kurzy.cz/zpravy/382650-den-pro-referendu-varufakis-z-vlady-recko-do-brics/ _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červenec 06, 2015 5:25 pm Předmět: |
|
|
| arkan napsal: | Zajímavá úvaha o Řecku na www.kurzy.cz
Co na to BRICS
Bude velmi zajímavé sledovat, jestli se Alexis Tsipras vydá na zasedání BRICS, které v tomto týdnu hostí Rusko. Náměstek čínského ministra zahraničních věcí Čcheng Kuo-pching byl mezi prvními diplomaty, kteří okomentovali výsledky řeckého referenda a jeho slova nápadně připomínala otevřenou náruč. „Věřím, že s důraznou snahou všech stran se hospodářská situace Řecka změní k lepšímu. Ekonomická krize bude náležitě vyřešena,“ řekl.
Ruský ministr financí Anton Siluanov vyloučil, že by Řecko dostalo nabídku stát se členem rozvojové banky, kterou BRICS chce rozjet. Vzhledem k tomu co víme o povaze ruské diplomacie to můžeme s klidným svědomím přeložit jako „potvrzuji, že Řecko nabídku dostane.“
Geopolitická šachovnice se dává do pohybu a Řecko je na nejlepší cestě stát se ekonomickým předpolím Ruska a Číny v měkkém podbřišku Evropy.
http://www.kurzy.cz/zpravy/382650-den-pro-referendu-varufakis-z-vlady-recko-do-brics/ |
Ať si je Rusko nechá a přibere Srbsko a Maďarsko.
Ropa a plyn jsou sice vynikající věci, ale při přílišné nenažranosti ani ty stačit nemusí.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po červenec 06, 2015 5:29 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem na jedné prodejně Makra narazil na maso měsíc po záruce, celkem masakr.
Kupujete si v těchto vedrech třeba chlazené produkty, které jsou náchylné na zkažení?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po červenec 06, 2015 5:51 pm Předmět: |
|
|
... Řecko je na nejlepší cestě stát se ekonomickým předpolím Ruska a Číny v měkkém podbřišku Evropy. .... ještě by autor mohl zkusit vymyslet, co by s tím předpolím Rusko a Čína jako dělaly.
To jsou zase hlášky .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út červenec 07, 2015 8:04 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Judson napsal: | 15 min pokus o nasazeni ponozky na pravou nohu jsem vzdal, nastesti jsem ji pak nejak nasadil jednou rukou |
Co jsi si zase provedl?
|
Fakt nevim, jeden den jsem prenosil a prevozil asi 6tun dlazby, utahanej ale dalo se, vecer jsem este cvicil, i kdyz zadna slava, dalsi den uz jsem neco malo citil v zadech. Pak si vecer dal 10h spanku v kuse a jak sem se vzbudil uz jsem vedel, ze je zle, uz je to zase chyceny, zase to stejny misto v pravo dole na rozmezi hyzde a zad, zase stejny priznaky (brneni lytka), zase nemuzu ani rovne v klidu stat nebo chodit. Ja se na to muzu ....
Uz me dokonce napadlo si skusit u tebe pres Martuly domluvit nejakou soukromou placenou prohlidku mimu pracovni dobu, nekde, ale asap.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út červenec 07, 2015 10:02 am Předmět: |
|
|
Zklamala mně firma Extrifit ... BCAA obsahuje méně kapslí, než je uvedeno na obalu (o dost).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|