|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 10:30 am Předmět: |
|
|
takto vas dokaze vytocit par nevyburenych bukvic? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 10:32 am Předmět: |
|
|
No...mě to netočí, jen tomu nerozumím:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 11:14 am Předmět: |
|
|
Já vydržel 55 vteřin (hláška prej razítko na držku, pocem endy), do volání na psa endyho _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 11:16 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | takto vas dokaze vytocit par nevyburenych bukvic? |
Tomu ver Ono to ani nie je tak o nich konkretne (aj ked... ) ako skor o tejto skurvenej dobe, kedy sa velebi kadejaky debil bez talentu, inteligencie, prinosu alebo aspon zaujimaveho nazoru a este je prezentovany ako vzor. Borec si sam nevie ani nakupit (no, zvladne asi zohnat energy drink a novy iPhone) a bude z neho idol, to mi proste hlava nebere.
Ale mozno im krivdim a raz z nich budu spickovi kardiochirurgovia Ale skor asi manikeri a kadernici alebo profesionalne celebrity.
Dovolte mi vyronit slzu za talentovaneho Hajiho z Indie, ktory sa nikdy nestane veterinarom, lebo zije v chatrci vedla 12tich bratov, s ktorymi denne pracuje na ryzovom poli od usvitu do sumraku, zatialco u nas tito spratci nemaju co robit a tak natacaju debilne videa:
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 12:53 pm Předmět: |
|
|
No tak video u kadeřníka jsem někde zahlédl a je ještě blbější než to co jsem postnul.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 1:58 pm Předmět: |
|
|
to ze ma dobre videa ludia pisu aj rytmusovi  kazde zbozi ma sveho kupce _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | No jo a vy jste už starý pardálové, u vás se počítá, že takovejm věcem nebudete rozumět. Spíš je zajímavý, že tenhle trend youtube trapáků vzniknul tak strašně rychle, že i když jsem jenom pár let nad cílovkou, tak mě a dovolím si říct i mojí generaci (letošní odmaturanti) to uplně minulo. Divný věci se dějou... Holt pokrok je jako stádo sviní, má to svoje výhody, ale člověk se nesmí divit, když je potom všude nasráno |
Tady někdo četl Zaklínače
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: |
Tady někdo četl Zaklínače |
A já si říkal, jestli to někdo pozná
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 09, 2015 7:28 pm Předmět: |
|
|
mi to přišlo ale nebyl jsem si jistej...
je to z Marigoldovy 50 let poesie, nebo je to z války v předposlední knize? Pokud ani jedno, tak pak se nechám poddat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|