Mezi těma železama tady jsem pěkný máčo! Ale pro mě je to velký úspěch! Mrtvý tah dneska na 70kg!
20 let/53 kg
Ako k tomu chceš čo počuť? Moja 42kilová priateľka dáva série so 60 asi po 3-4 tréningu ťahu, tož, radšej napíš o dva roky
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Mezi těma železama tady jsem pěkný máčo! Ale pro mě je to velký úspěch! Mrtvý tah dneska na 70kg!
20 let/53 kg
Ako k tomu chceš čo počuť? Moja 42kilová priateľka dáva série so 60 asi po 3-4 tréningu ťahu, tož, radšej napíš o dva roky
Výborná motivace do dalších let - To se ti povedlo Turakame.
Ďakujem.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne út červenec 14, 2015 10:43 am, celkově upraveno 1 krát
20 let/53 kg
A co tím chtěl básník říci? Tak napsala svůj osobák no, má z toho radost a chtěla se podělit i když pro někoho to může být málo.
To je asi jako kdybych ti odpověděl na tvou debilní odpověď, že můj 38kg německej ovčák si dává 42kg přítelkyně k večeři...
Já myslím, že Turakam tentokrát seknul vedle a nedošlo mu, že Koouky je žena a její výkon je s ohledem na tělesnou hmotnost opravdu hodně dobrý. :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
20 let/53 kg
Děkuji! Jelikož mám o 10kg víc jak tvoje baba, a o 10 kg víc zvedám, je to vyrovnaný,ne? Mrtvý tah jsem jela tak před 3 měsíci poprvé, tak promiň, že nezvedám jak Arnold hned od počátku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru