|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Big Muscle

|
Zaslal: út červenec 28, 2015 4:44 pm Předmět: |
|
|
Úterý 28. července 2015
Přítahy VČ v předklonu nadhmatem (pauzy kolem 1:15)
10x prázdná osa
8x 40 kg
8x 60 kg
5x 72.5 kg
5x 77.5 kg
5x 82.5 kg
5x 85 kg
Shyby nadhmatem / stahování horní kladky nadhmatem (pauzy kolem 1:15)
8x
5x +5 kg + 3x
4x +5 kg + 2 + 2
8x horní kladka 60 kg
Přítahy JČ v předklonu (pauzy lehce přes minutu)
4x 8x 37.5 kg
Od druhé série jsem změnil techniku - trup vodorovně se zemí a činku jsem s každym opakováním položil na zem. Přijde mi, že pak lépe aktivuji zádový sval.
Přítahy horizontální kladky neutrálním úchopem (pauzy 1 min.)
4x 8x 60 kg
Lehčí váha, ale co největší snaha o procítění.
Biceps, VČ (pauzy 45-60 sek.)
10x prázdná osa
8x 32.5 kg
8x 35 kg
7x 37.5 kg
Biceps, JČ střídavě (pauzy 1:15)
8x 10 kg
8x 12.5 kg
8x 15 kg
8x 17.5 kg - u 6.op jsem musel činky položit a vyklepat ruce, ale zvládl jsem to ještě dojet
Tady už jsem byl docela unavenej, i když váha byla lehká, tak jsem dal o trochu delší pauzy .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Big Muscle

|
Zaslal: čt červenec 30, 2015 4:43 pm Předmět: |
|
|
Čtvrtek 30. července 2015
Tento týden zkouším 2 dny cca 2200 kcal a třetí den 3000 kcal, ale asi to nebude ideální. I když je to vlastně jenom o půl pytlíku rýže po tréninku méně, tak mám po každém jídle docela brzo hlad a i se cítím takový slabší a "splasklejší". Tak to ještě do tý soboty dojedu takhle, a pak tam asi vrátim zpátky těch 2500 kcal.
Dřep (pauzy 1-1,5 minuty)
2 série s prázdnou osou
8x 50 kg
8x 70 kg
5x 90 kg
5x 95 kg
5x 100 kg
5x 105 kg - ta už byla s lehčí dopomocí
Na dřep jsem začal s podseknutou vahou, ale nepřidal jsem plánovaných 2,5 kg a i tak jsem měl co dělat. Začalo to lehce, ale dost rychle mi pak odešla síla. Ale je pravda, že jsem dal kratší pauzy.
Bulharský dřep (pauzy 1 minuta)
3x 12x +5 kg
Tohle bylo dneska nějaký lehký, ale pálilo to jak čert :)
Rumunský mrtvý tah s VČ (pauzy 1 minuta)
10x prázdná osa
8x 50 kg
8x 60 kg
8x 65 kg
8x 70 kg
a) Výpony vstoje na hackenu
10x stroj + 50 kg
10x stroj + 100 kg
10x stroj + 120 kg
10x stroj + 140 kg
b) Výpony v sedě
4x 30x 25 kg
a) Rolování činky po podlaze (na kolenou)
3x 10
b) Russian twist s kotoučem
3x 10x 2.5 kg
Obracené zkracovačky vleže na zemi
3x 10
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: pá červenec 31, 2015 5:02 pm Předmět: |
|
|
Pátek 31. července 2015
Tlaky JČ vleže (s nohama zapřenýma nahoře) (pauzy 1,5 minuty)
10x 10 kg
10x 15 kg
8x 25 kg
8x 27.5 kg
8x 30 kg
7x 30 kg
Přítahy JČ s oporou hrudníku (pauzy 1,5 minuty)
10x 15 kg
8x 27.5 kg
8x 30 kg
8x 32.5 kg
8x 35 kg - poslední 2 op. už nebyly úplně ok
Pullover (pauzy 1 minuta)
8x 25 kg
8,8,7x 30 kg
Tlak VČ vstoje (pauzy 1,5 minuty)
2 série s prázdnou osou
8x 30 kg
6x 42.5 kg
6x 45 kg
6x 47.5 kg
5x 47.5 kg
Přítahy VČ k bradě (pauzy kolem 45 sekund)
8x prázdná osa
8x 30 kg
8x 35 kg
2x 8x 37.5 kg
Tady docela nepříjemně křupalo v pravém rameni
Přítahy kladky k obličeji (face pulls) (pauzy 45 sekund)
8x 35 kg
8x 37.5 kg
2x 8x 40 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: ne srpen 02, 2015 4:29 pm Předmět: |
|
|
Neděle 2. srpna 2015
Mrtvý tah s vyvýšenou činkou
10x prázdná osa
8x 50 kg
8x 80 kg
6x 100 kg
5x 110 kg
5x 120 kg
2x 3x 120 kg
1x 140 kg
Dřep na stroji
8x stroj
8x 30 kg+stroj
8x 60 kg+stroj
2x 5x 70 kg+stroj
Obrácené zkracovačky vleže na zemi
3x 12
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: po srpen 03, 2015 4:59 pm Předmět: |
|
|
Pondělí 15. června 2015
Aktuální váha: 92.9 kg
Tak dnešním dnem končím s nějakým cíleným hubnutím a začnu postupně přidávat kalorie, protože tohle absolutně postrádá smysl. Sundal jsem už víc jak 10 kg a neni vidět jediná změna. Kromě toho, že jsem hubenější a mám menší objemy, není jediný náznak, že by aspoň někde odcházel tuk.
Fakt už nevim, co dělám špatně. 4 měsíce všechno dodržuju, jak kdybych se chystal na soutěž, váha jde dolů ideálním tempem (0,5-0,75 kg/týden), baví mě to a výsledek je nula nula nic. Cvičím hlavně pro radost, abych dobře vypadal a abych měl sílu - výsledek i přes veškerou snahu je přesně opačný, jsem hubenější, zalitější a slabší než člověk co necvičí. V objemu je aspoň motivace v tom, že jde síla i objem nahoru. A fakt už mě nebaví začínat každý rok od začátku.
Benchpress (pauzy 1-1,5 min)
12x prázdná osa
8x 50 kg
8x 70 kg
3x 85 kg
3x 87.5 kg
3x 90 kg
3x 92.5 kg
3x 95 kg
Tlaky JČ incline (pauzy 1.5 minuty)
10x 10 kg
8x 17.5 kg
6x 27.5 kg
6x 30 kg
3x 35 kg + 3x 20 kg - hmm, minule 6x sám, dneska sotva tři s dopomocí
6x 30 kg
Kliky na bradlech (pauzy 1 minuta)
8x +5 kg
2x 8x +10 kg
Arnoldovy tlaky
10x 5 kg
3x 6x 15 kg
a) Předpažování s kotoučem v sedě 3x 10x 10 kg
b) Upažování v sedě 3x 10x 5,4,4 kg
c) Rotátory 3x 10x
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: po srpen 03, 2015 5:47 pm Předmět: |
|
|
Čau, delší dobu Tvůj log sleduju ale nic jsem nepsal, abych Ti ho nezasíral.
Máš finální fotku? Promiň, ale musím souhlasit s jedním ze čtenářů, který Ti dříve psal že je nesmysl abys měl na fotce z konce června 80 cm v pase, jedině pokud bys to snad měřil v max. výdechu a vtažení a ne jako třeba míru pro gatě. Ta fotka je nelichotivá úhlem pohledu, nasvícením a Tvým neopálením, ale i tak: koukni jenom na ty římáky...
Jeden z důvodů proč sem nakukuju je protože máš asi podobně jako já nešťastné genetické předpoklady pro dobrou postavu (i když já mám jen s bídou 188 cm a jsem asi o dost starší). Teď jsem bohužel tlusté prase (ke 110 kg) ale když jsem dosáhl někdy v r. 2012 svého osobního minima asi 87 kg, tak i přestože nemám ani po 25+ letech cvičení prakticky žádné svaly ani sílu (osobáky MT/BP 1 RM cca 150/90 kg), tak jsem měl vidět (poprvé v životě) i žílu na bicáku a při zatnutí i prakticky 6pack. Předtím jsem si taky vždycky myslel, že mám i kromě úzkých ramen jako bonus i hodně širokou pánev, ale jak jsem dal pryč římáky, tak to hned vypadalo jinak. Škoda, že to nevydrželo. : (
Já bych si dal od diety na 4-6 týdnů oraz a pak bych do toho šel znova a natvrdo na 2 měsíce, postupně snižoval příjem energie a přidával kardio. Ztráty svalů a síly bych se nebál, to se rychle vrátí, i když já zrovna jsem o nic nepřišel, spíš naopak ale to je asi extrém. Mimochodem, existují studie o tom, že z dlouhodobého hlediska (návrat na původní hmotnost) je je jedno jestli hubneš pomalu nebo rychle (VLED), ale to bylo o u běžné populace...
Tak či tak hodně štěstí do dalšího cvičení. Seš dobrej, že to nevzdáváš. Dávat tomu dlouhodobě čas, úsilí a tak aniž by člověk viděl nějaké pokroky je hodně frustrující, hlavně když se podíváš jak to šlape i s daleko menším nasazením některým jiným. Holt musíme pracovat s tím co máme, a Ty alespoň na rozdíl od mne máš disciplínu na dietu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: po srpen 03, 2015 7:01 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
genetiku nebudu mít úplně nejlepší už jenom proto, že mám 194 cm, dlouhé ruce a dlouhé nohy, ale šířka trupu k té výšce vůbec nepasuje. Obvod hrudníku jsem měl dlouhou dobu 104 cm, poctivě jsem ho cvičil a on se ne a ne hnout. Až pomocí Muscle Media Benchpress tréninku se mi ho za poslední 2 roky podařilo zlepšit na cca 114 cm a začínal jsem být spokojen, že jsem se konečně zlepšil jak svalově, tak i silově (bench max 122.5 kg). Výsledek diety je ten, že už mám zase 104 cm a mám problém zvednout na bench stovku. Obvod bicepsu jsem měl 43,5 cm, teď sotva 41,5 cm bez známky úbytku tuku. Teď mi bude trvat další rok než se dostanu na původní výkon.
Já třeba chápu, že po dietě budu trochu menší a slabší, ale že se vlastně vrátím úplně na začátek a vizuální změna bude minimální? To jsem fakt nečekal. Fotky jsem fotil mobilem, takže nejsou úplně nejlepší - v zrcadle to vypadá o trochu lépe než na nich, ale i tak. Na začátku diety jsem při zatnutí břicha bez problému nahmatal separaci jednotlivých břišních svalů, a tak jsem myslel, že to prostě aspoň trochu vykoukne.
Jasný, přes pas nebudu mít 80 cm, ale kolem těch 82-85 cm se to pohybuje. Dlouhou dobu jsem měl 95 cm, ale loni se mi ho během 15 týdnů podařilo takhle stáhnout. Za poslední rok se mi podařilo poctivým počítáním kalorií a živin přibrat 10 kg, ale v pase jsem přibral snad 1-2 cm, což je pro mě zázrak.
Můj plán byl jet do konce srpna dietu kolem 2500 kcal, pak začít lehce objem, ale zkusit to ještě trochu čistěji než loni. Když ale vidím, že začínám už dost ztrácet sílu a hmotu, tak fakt nevim. Asi to zkusim teď chvíli točit na 2600-3200 kcal, nebudu hledět na to, jestli hubnu a budu se spíš soustředit na to, abych nabral původní sílu.
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: po srpen 03, 2015 8:35 pm Předmět: |
|
|
(Neber to jako rejpání/kritiku ale příspěvek člověka v podobné situaci).
Já bych se fakt vykašlal na sílu a zkusil po pár týdnech přiměřeného dietního odpočinku zase dietit dokud by tam ty břišáky alespoň při zatnutí nebyly ať už je koncová hmotnost jakákoliv. Síla na benchi moc v životě k ničemu není. Na druhou stranu já cvičím doma, tak se nemusím stresovat s tím co si kdo o mně myslí když mě vidí zápasit s mýma pidiváhama (ne že by mě to extra trápilo i když jsem chodil do posilovny). :P Na centimetry bych se taky neohlížel, hlavní je jak to vypadá, lepší vysekaných 42 cm než 48 cm fatceps.
Jinak já nejsem vysokej, ale i tak jsem typickej "hajzlpavouk" a když se k tomu přičte můj plochej hrudník tak na byť jen průměrné výkony na benchi jsem si nechal zajít chuť už dávno už jen kvůli ROMu.
Koukal jsem na svoje fotky při cca 95 kg v porovnání s Tvou s 95 kg a jsi na tom přece jen o dost líp: máš delší klíční kosti, mohutnější zápěstí i víc svalů. K Tvé výšce bych Ti z fotky tipoval o dost vyšší hmotnost, ale z těch fotek není poznat, kolik máš hmoty na nohách - asi moc ne jinak bys vážil o dost víc. Jinak není možný abys měl stejnou hmotnost jako já a víc svalů a možná stejně tuku při o 7 cm větší výšce a mohutnější kostře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út srpen 04, 2015 10:03 am Předmět: |
|
|
To jsem si řikal každý rok, že si dám tak 1-2 měsíce pauzu od diety, a pak budu pokračovat. Jenže jakmile vidím, že začnu přibírat, zvětšovat se a síla jde nahoru, tak pak stoupá motivace spíš k tomu přibírání než abych se vrátil zpátky do diety, kterou se maximálně vrátim do stavu, kdy jsem začínal cvičit. Člověka prostě víc motivuje něco, při čem vidí výsledky. Zvlášť teď už začínam vypadat fakt divně, když mam přes hrudník stejně jako přes prdel.
Na nohy jsem taky strašně dlouho stagnoval, ale za poslední rok se mi podařilo je dost zlepšit. Není to žádný zázrak, kvůli tomu, že je mam dlouhý se tam každý přibraný sval ztratí, ale i tak je to pokrok. Dlouhou dobu jsem se plácal na dřep kolem 6x90 kg, letos jsem dal na konci objemu 4x125 kg. Minulý týden jsem dal sotva 105 kg s dopomocí. Když projedu tady celý svůj log za posledních 5 let, tak tam budou vidět ty výkyvy, kdy jsem se silově fakt dost zlepšoval ve všem, ale ve finále zvedám pořád to stejný jako na začátku.
Kolikrát si až řikam, k čemu utrácim ty tisíce za kvalitní stravu, když finální výsledek po dietě není o moc lepší než když jsem se před pár lety stravoval v menze a víkendy trávil až do ranních hodin v hospodě
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út srpen 04, 2015 4:37 pm Předmět: |
|
|
Úterý 4. srpna 2015
Tak v zádech síla zatim drží, ale biceps šel dolu.
Přítahy VČ v předklonu nadhmatem (pauzy kolem 1-1:30)
10x prázdná osa
8x 40 kg
8x 60 kg
5x 70 kg
5x 80 kg
5x 85 kg
5x 90 kg
Shyby podhmatem / stahování horní kladky podhmatem (pauzy 1-1:30)
6x +5 kg
6x +7.5 kg
3x +5 kg + 3x
6x
6x horní kladka 60 kg
Přítahy JČ v předklonu s položením činky (pauzy lehce přes minutu)
8x 15 kg
6x 37.5 kg
6x 40 kg
6x 42.5 kg
6x 45 kg
Pravá strana v pohodě čistě zádama, ale u levý strany mi přijde, že jsem nějakej zkoucenej
Přítahy horizontální kladky neutrálním úchopem (pauzy 1 min.)
3x 8x 65 kg
7x 60 kg
Lehčí váha, ale co největší snaha o procítění.
Biceps, VČ (pauzy trochu přes minutu)
10x prázdná osa
8x 32.5 kg
8x 37.5 kg
7x 37.5 kg ale už jsem musel mezi op. odpočívat
Biceps, JČ střídavě (pauzy 1:15)
8x 10 kg
7x 15 kg
6+2x 17.5 kg
5x 17.5 kg + 2x 12.5 kg
Ještě nedávno poctivých 8x 25 kg, dneska sotva 7x 15 kg :-/
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út srpen 04, 2015 7:09 pm Předmět: |
|
|
Jen tak pro představu jak to vypadá teď při necelých 93 kg. Foceno mobilem, světelné podmínky nejsou ideální, ale vypadá to na hovno v jakymkoli světle...
Malý zlepšení vidím na zádech - nejsou tak mohutný jako dřív, ale aspoň něco tam vykouklo. U zbytku to vypadá víceméně stejně jako při 103 kg. Nejvíc hmoty jsem ztratil na hrudníku, což jde vidět při pohledu z boku.
Naposledy upravil Big Muscle dne po duben 17, 2023 11:42 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: út srpen 04, 2015 7:10 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | To jsem si řikal každý rok, že si dám tak 1-2 měsíce pauzu od diety, a pak budu pokračovat. Jenže jakmile vidím, že začnu přibírat, zvětšovat se a síla jde nahoru, tak pak stoupá motivace spíš k tomu přibírání než abych se vrátil zpátky do diety, kterou se maximálně vrátim do stavu, kdy jsem začínal cvičit. | Jo, taky jsem si všiml, žes tu dietu nikdy nedotáh do konce. Jenž pokud se tuku nikdy pořádně nezbavíš, tak se má tendenci pomalu akumulovat a bude to rok od roku horší. Spousta lidí podceňuje, kolik musí ve finále shodit tak aby vlastně viděla co pod tím tukem je.
| Big Muscle napsal: | | Když projedu tady celý svůj log za posledních 5 let, tak tam budou vidět ty výkyvy, kdy jsem se silově fakt dost zlepšoval ve všem, ale ve finále zvedám pořád to stejný jako na začátku. | No vidíš, stejně to nikam nevede tak se na tu sílu (proteď) vyser a zkus to dotáhnout. :P
| Big Muscle napsal: | | Kolikrát si až řikam, k čemu utrácim ty tisíce za kvalitní stravu, když finální výsledek po dietě není o moc lepší než když jsem se před pár lety stravoval v menze a víkendy trávil až do ranních hodin v hospodě. | Když jsem byl mladší tak jsem tomu nevěřil, ale asi je to tak že s přibývajícím věkem (po třicítce) si bohužel člověk (taky je to asi docela individuální) nemůže dovolit to co zamlada. Tj. že i když všechny ovlivnitelné vstupy (dieta, trénink atd.) s výjimkou věku jsou stejné jako dřív, tak výstupy už budou jiné. A bude hůř. : (
Tak či tak hodně štěstí, slibuju že Ti log už tapetovat nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: út srpen 04, 2015 7:18 pm Předmět: |
|
|
(Sorry, fakt už naposled)
| Big Muscle napsal: | | Jen tak pro představu jak to vypadá teď při necelých 93 kg. |
Aha, tady už to ale vypadá podstatně líp než na fotkách z konce června. Zezadu super, hlavně vpravo nahoře. Zepředu taky podstatně lepší, žíla na bicáku, podstatně menší love handles, separace ramen a prsních svalů (což je ale možná dané pózou/polohou ramen)... Akorát tam pořád nevidím ani náznak břišáků a asi to není to jen chlupama?
Snad to zlepšení není dané jen jiným světlem a úhlem. Možná pro příště by bylo dobře fotit i uvolněný stoj zepředu a zezadu ať se to dá lépe porovnat / odhadnout bez zkreslení správným či špatným pozingem. Škoda žes neukázal i nohy.
Zkusil bych dát dolů ještě 3-4 kg (= 8 týdnů, z celkového pohledu prakticky nic), jak to bude vypadat potom. Někdy se to fakt může zlomit skokově v rámci pár kilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: út srpen 04, 2015 10:04 pm Předmět: |
|
|
Nechapem presne o co ti ide, stazujes sa na zhorsenie vykonu v benchi a pritom ti evidentne nejde o bench, ale o to ako vyzeras. Tiez neviem naco riesis obvod bicepsu ked mas tolko tuku kolko mas, Helena Ruzickova mala biceps 65cm, ale neviem ci by si taky isty chcel aj ty.
Celkovo riesit objem cohokolvek pokial mas nad 10% tuku, co ty evidentne mas okolo 16-18% je uplny nezmysel, lebo to neni potom biceps, ale fatceps. Ty by si mal byt schopny chudnut s tym, ze este pritom zosilnies, minimalne v tejto faze. A meranie pasu ze mam nieco medzi 80-82-85cm ved to je katastrofa, to neni ziadne exaktne meranie progresu, to je meranie progresu ala zena, "rano som sa zobudila, postavila som sa zavodnena na vahu a pribrala som za jeden vecir 4kg", jak sa babe chcelo tak sa babe snilo.
Absolutne nikam sa nemozes posuvat bez uvedomenia si toho co vlastne naozaj chces, bez merania, presneho merania progresu. A kym neschudnes aspon na 10% tuku (pri vacsine ludi viditelny sixpack) tak na objem uplne zabudni, je to nezmysel, vyssia inzulinova rezistencia, horsie naberanie svalov, viac naberania tuku atd. A tiez kalorie musis mat tak vychytane ze vies doslova ci na +-100kcal aby si vedel ci chudnes, alebo priberas a ne praskat to tam po 500kaloriach hore dole od oka a merat si biceps pri vysokom % tuku a byt nestastny, ze ti padol o 4cm, lebo si schudol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: st srpen 05, 2015 9:43 am Předmět: |
|
|
seeya ml. brat v tieni: Evidentně jsi to nepochopil. Tady nejde o to, jestli zvedám na bench 50 nebo 120 či mam přes biceps 40 nebo 44, ale o to, že za X let tréninku udělam nějaký pokrok a v dietě, kdy zhubnu víc jak 10 kg, tak sice shodím trošku tuku, ale jediná výrazná změna je ta, že odpálim ten pokrok. Takže je pak jasný, že se nemůžu nikam posunout, když se vlastně točim pořád v kruhu.
Vzhledem k tomu, že moje disertační práce je založená na měření tělesných rozměrů a prošel jsem i několika školeními, tak mě fakt nemusíš učit jak měřit pas. Dnes ráno před snídaní, přirozený postoj, žádný zatahování nebo povolování břicha a 82 cm.
| cz.petab napsal: | | Aha, tady už to ale vypadá podstatně líp než na fotkách z konce června. Zezadu super, hlavně vpravo nahoře. Zepředu taky podstatně lepší, žíla na bicáku, podstatně menší love handles, separace ramen a prsních svalů (což je ale možná dané pózou/polohou ramen)... Akorát tam pořád nevidím ani náznak břišáků a asi to není to jen chlupama? |
Tak tuku je tam určitě míň, jenom si nemyslím, že by to právě odpovídalo těm 10 kilům. Žíla na bicáku vylezla už na konci objemu, ale někdy je viditelnější a někdy zase zaleze. Z toho břicha to leze hodně pomalu - už na konci objemu jsem neměl problém ty břišní svaly nahmatat, ale když teď chytnu ten tuk, tak je to tam přibližně pořád stejně. Ale asi by to spíš chtělo změřit kaliperem, ale ten nemám.
| cz.petab napsal: | | Snad to zlepšení není dané jen jiným světlem a úhlem. Možná pro příště by bylo dobře fotit i uvolněný stoj zepředu a zezadu ať se to dá lépe porovnat / odhadnout bez zkreslení správným či špatným pozingem. Škoda žes neukázal i nohy. |
Když se to povede, tak zkusím vyfotit celou postavu bez nějakého pózování. Ale ten mobil nemá úplně ideální zorné pole, a tak budu muset stát docela daleko a už to nebude tak výrazný. Navíc právě při pohledu na celou postavu všechno zanikne kvůli tomu, že nohy mám hodně dlouhý a hrudník úzký (proto mě asi i štve, že jsem zas poslední 2 roky ten hrudník zlepšil a teď už je zase ve stavu jako předtím).
A na těch světelných podmínkách bude taky záležet hodně. Fotka vlevo nahoře vyfocená tuto neděli před tréninkem a vypadá to tam daleko víc separovaný než vpravo dole (tuto úterý po tréninku), kde jsem víc zalitej a i love handles jsou tam větší.
| cz.petab napsal: | | Tak či tak hodně štěstí, slibuju že Ti log už tapetovat nebudu. |
To je v pohodě, já jsem rád, že to tu aspoň někdo sleduje a za každou připomínku jsem vděčný :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|